Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω κολλήσει στο Bronze I και δεν μπορώ να ανέβω.Μετά τους 80-85 πόντους δίνει 5-3-2 πόντους και χάνω 10-15-20 ανάλογα.

Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να με βοηθήσει με duo θα του ήμουν ευγνώμων. Ας με κάνει add παίζω EU West με όνομα LoveMaria27.

Δημοσ.

"Αυτο" το παληκαρι ειναι απειρα καλος gamer κ τετοιοι χαρακτηρισμοι οπως "αυτο" ειναι γελοιοι

Πριν πειτε την παπαριτσα σας καντε ενα search

• Like 3
Δημοσ.

Τι προβλημα εχει το παιδι?

http://www.twitch.tv/aieron/c/2174168 πως στο καλο αυτο μπορει και παιζει πιο καλα απο εμας?

Και θα το ξαναπουμε,το λολ δεν ειναι παιχνιδι button pressing κτλ,ειναι ενα παιχνιδι που θελει εμπειρια και να το καταλαβεις[potitioning,push freeze ,laning κτλ].Θεωρω οτι ολοι οι μεγαλοι προ players ακομα  και με ενα χερι να παιξουν θα σε κερδισουν.Και οχι μονο εσενα.

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ το φάγατε το παιδί, είναι λίγο μικρός και επιπόλαιος. Παιδιά ξεκολάτε, ο koularass είναι. Που μας ρωτούσε στα πρώτα βήματα. Δε θα το ξανακανει, έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

ξέρω ποιος είναι ... ξέρω τι ρωτούσε αλλά το γεγονός ότι είναι noobas δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβεται. όχι εμένα προσωπικά αλλά την κοινότητα που γράφει και τον συνάνθρωπο. ignored από μένα και ελπίζω να μην γράφει και πολύ γτ παρακολουθώ συχνά το thread! 

Δημοσ.

εχω promotional code Riot Nasus

οποιος επιθυμει pm με την προσφορά του

Ξερω δεν ειναι αγγελείες εδω

Αλλα καποιος ηθελε

Δημοσ.

"Αυτο" το παληκαρι ειναι απειρα καλος gamer κ τετοιοι χαρακτηρισμοι οπως "αυτο" ειναι γελοιοι

Πριν πειτε την παπαριτσα σας καντε ενα search

ενα ς εφαγα επειδη εγραφα γρηγορα.

μόνο και μόνο που κοροϊδεύεις έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με ιδιαιτερότητα λέει πολλά! Μπράβο σου. 

ευχαριστω,και που καταλαβες οτι τον κοροϊδευω?

ξέρω ποιος είναι ... ξέρω τι ρωτούσε αλλά το γεγονός ότι είναι noobas δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβεται. όχι εμένα προσωπικά αλλά την κοινότητα που γράφει και τον συνάνθρωπο. ignored από μένα και ελπίζω να μην γράφει και πολύ γτ παρακολουθώ συχνά το thread! 

οκ για το noobas κυριε pro,τωρα αν αρχισω να γραφω πιο πολυ τι θα γινει?

και τωρα τι ρολο βαρας που το παιζεις μεσα στο ιντερνετ με αρχες κτλ δεν μπορω να το καταλαβω.εσυ αν τον εβλεπες εξω ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα τον εδειχνες με το δαχτυλο.

"Αυτό"... χτυπάει πολύ άσχημα ρε μαύρε.Λίγη ευαισθησία.

οκ ρε κιτρινε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...