Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά epic ranked game :D Τσεκάρετε score των ομάδων, προσωπικά score και τα score των αντιπάλων. Το premade μου (trynda) έκανε το τρομερό backdoor και εμείς στην βάση κάναμε def

15ch5ad.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Game "winned" by trynda! αχαχα έλιωσα! ^_^

Εμείς το τελευταίο τρολλ που παίξαμε ήταν με 5 adc με flash και smite. Παραλίγο να το πάρουμε.Αν συγυριούνταν λίγο καλύτερα οι 2 στο τοπ θα το παίρναμε πιστεύω. :P

Δημοσ.

Game "winned" by trynda! αχαχα έλιωσα! ^_^

Εμείς το τελευταίο τρολλ που παίξαμε ήταν με 5 adc με flash και smite. Παραλίγο να το πάρουμε.Αν συγυριούνταν λίγο καλύτερα οι 2 στο τοπ θα το παίρναμε πιστεύω. :P

Δατ ινγκλις! ;P

Για μια στιγμή νόμισα ότι σε είχα αντίπαλο. Είχα τύχει με όμαδα 5 adc αλλά με barrier heal.;P

Δημοσ.

Ρε παιδια το matchmaking, μπαζει λιγο ή μου φαινεται?

Ξεκινα πριν 1-2 μερες τα ranked, (solo). Μεχρι στιγμης εχω 5/10 νικες και μολις τωρα (5η νικη) με εβαλε Bronze 1 μετα απο δυο πολυ καλα παιχνιδια με το αρκουδι solo top (10/2 - 10/4)

Το θεμα ειναι οτι μπαινω το πρωι ranked με brand ολη η υπολοιπη ομαδα feedαρει και ενω εχω ειχα ξεκινησει με 3-0 απο νωρις χανουμε. 4/5 feeders (ενας απο αυτους ηταν μετα αντιπαλος μου στο 10/2 στο top -παλι feedαρε- ειδα στο lolking 1/10 νικες). Σε αλλο match με βαζει ιδια ομαδα με εναν silver 3. Εν ολιγοις, πως γινεται στο ενα match να ειμαι με το κακο συναπαντημα (δειχνει χαμηλο MMR) και στο αλλο με silver?

ΥΓ

Τωρα που με εβαλε Bronze 1 με 0 LP, αν χασω πρωτο match παω -χ ή μενω 0?

Δημοσ.

Aφου το mmr δεν σχετιζεται με ποιο division εισαι. Ενας μπορει να ειναι gold 5 και να χανει συνεχεια, απλα δεν δεν μπορει να πεσει σε silver. Ομοιως ενας που κανει καλα παιχνδια κερδιζοντας 3 στα 5 ας πουμε  φτιαχνει το mmr και μπορει να παιζει με ατομα που ειναι σε υψηλοτερο tier.

Aν εισαι στους 0 lp , χανοντας 1-2 games θα πεσεις σε bronze 2

Δημοσ.

Ειμαι 96 points Gold 1 για Plat V

Κερδιζω 2 games φτανω 98 ( Απο 1 point σε victory μου εδωσε)

Μπαινω μετα , χανουμε ενα τραγικο game που πιαστηκανε 158 φορες χωρις λογο κ με παει 82

How is that even fking fair?

Δεν καταλαβαινω...

Δημοσ.

Μα ειναι ανθρωπινως αδυνατο λοιπον να παω Plat V

Απλα αν ειναι να μου το πουν να το ξερω , δεν υπαρχει λογος να παιζω οταν μετα τα 90 LP θελω 10 συνεχομενα wins και με ενα Loss να με πεταει στους 82 ποντους

Δημοσ.

Το account σου είναι στο λεγόμενο "clamping".

Πρακτικά όπως το είδα από το δικό μου account χρειάζεσαι ακόμα 5/10 νίκες περισσότερες από ήττες. Έτσι το MMR σου θα φτάσει στα επίπεδα του division σου και θα παίρνεις πάλι 15-20 LP σε win ή θα χάνεις αντίστοιχα σε loss .

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα MMR γιατι δεν εχω κακο MMR

Κερδισα 1 game και απο τους 82 με πεταξε σε promotion για καποιο λογο κατευθειαν

Γ@μω τα συστηματα λεμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...