Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tα παραπανω δυστυχως δεν ξερω πως να τα κανω..το μονο που μπορω να κανω ειναι σαν adc να κανω kite και λιγο shutter step, αλλα παντα μονο με συνεχομενα  δεξι κλικ

Δημοσ.

Βρε καλα τα εξηγει το βιντεο, απλα εγω δεν ειμαι στο επιπεδο να τα κανω..δεν εχω την οικειοτητα τουλαχιστον προς το παρον..θα μεινω στον νουμπικο  τροπο :/

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα τελευταία με βάζει με ανώτερου tier παίκτες (Είμαι Bronze 1). Με έχει βάλει με Silver 1-2 και Gold 3-4-5 παίκτες. Τι στο καλό? :P

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα τελευταία με βάζει με ανώτερου tier παίκτες (Είμαι Bronze 1). Με έχει βάλει με Silver 1-2 και Gold 3-4-5 παίκτες. Τι στο καλό? :P

Απλα εχεις καλυτερο mmr απο αυτο των παικτων bronze 1 . H αναλογια νικων/ηττων ειναι καλυτερη και το "κρυμενο" elo υψηλοτερο αρα μπαινεις με αναλογους παιχτες.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες που είχα στα 25 παιχνίδια 22 νίκες το ίδιο πάθαινα.Τώρα που παίζω με κάτι φίλους μου και πέφτει το τρολλινγκ της αρκούδας, έχω 7/10 χαμένα και παίζουμε με silver 2-3 στην καλύτερη. :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Είχα από παλιά λογαριασμό στο forum σήμερα το ανακάλυψα που πήγα να κάνω καινούριο λογαριασμό.

Παίζω EUW Bronze I και προσπαθώ να βελτιωθώ όσο μπορώ βλέπωντας stream αλλά και από τα δικά μου games.

Ψάχνω απεγνωσμένα Riot Nasus,Graves,Singed skins.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα και εννοείτε ότι δεν θέλω free.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Είχα από παλιά λογαριασμό στο forum σήμερα το ανακάλυψα που πήγα να κάνω καινούριο λογαριασμό.

Παίζω EUW Bronze I και προσπαθώ να βελτιωθώ όσο μπορώ βλέπωντας stream αλλά και από τα δικά μου games.

Ψάχνω απεγνωσμένα Riot Nasus,Graves,Singed skins.Αν έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα και εννοείτε ότι δεν θέλω free.

Unvailable ειναι! Πως θα τα παρεις; Αλλα και ποσα δίνεις;

Δημοσ.

Unvailable ειναι! Πως θα τα παρεις; Αλλα και ποσα δίνεις;

Γίνεται να τα πάρεις με κωδικό. Δεν μπορείς να τα αγοράσεις με RP τώρα.

Απλα εχεις καλυτερο mmr απο αυτο των παικτων bronze 1 . H αναλογια νικων/ηττων ειναι καλυτερη και το "κρυμενο" elo υψηλοτερο αρα μπαινεις με αναλογους παιχτες.

Ναι αλλά και τόσο πολύ πια? Δεν έχω και κανένα τρομερό win streak ούτε έχω πχ 10 wins περισσότερα απο defeat

Δημοσ.

To ξερω οτι με κωδικό το παιρνεις.

Τον riot graves με κωδικό μου το δωσανε και τον ξεκλείδωσα+ παιχτη που δεν τον είχα.

:-D

Απλα ψαρευω να δω ποσα δινει γιατι μπορει να του τα βρω τα promotional codes!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...