Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 θα πέσει πάλι legendary whining στα forums
bonge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 θα πέσει πάλι legendary whining στα forums ας φτιαξουν τους server και πιστευω ολοι θα ειναι ικανοποιημενοι! αρκει να μην εχουμε προβληματα στο μελλον! αυτο πιστευω! τωρα τα αλλα ειναι για τα ματια του κοσμου! τι να το κανω το ip αν δεν μπορω να logαρω εδω και μια βδομαδα! δεν με πειθουν ετσι! περιμενω dota 2 anyway αλλα και παλι και εκει ελπιζω να μην ειναι failed σαν το hon και ξενερωσουμε!
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τοσα λεφτα εχω δωσει στη μλκια!! (ουτε cent) Θελω ενα σερβερ διπλα στο σπιτι μου για να εχω χαμηλο ping, και αμα κολαει να πεταγομαι να του κανω ενα restart!! Κωλο Riot δε σεβεσαι τους πελατες σου
LuxJaja Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν έχω καταλάβει (κυρίως γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλα τα posts) αλλά τελικά έγινε η αλλαγή σε περισσότερους σέρβερ ή όχι; γιατί οι χρόνοι αναμονής μου φαινονται ίδιοι.
ntinos19 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν έχω καταλάβει (κυρίως γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλα τα posts) αλλά τελικά έγινε η αλλαγή σε περισσότερους σέρβερ ή όχι; γιατί οι χρόνοι αναμονής μου φαινονται ίδιοι. την ίδια απορία έχω και εγώ... τι σκ@τά έναν τόσες ώρες....
savealekos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οχι παιδια, ακομα δεν εχει γινει το σπλιτ..θα βγαλουν ανακοινωση μια βδομαδα πριν ολοκληρωθεί περιπου. δλδ μεσα στις επομενες μερες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το έχουν ξεφτυλίσει πάντως με το busy server status...
skanjos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 σήμερα μια χαρά έπαιξα πάντος, μπορεί να βάλαν que(busy) στο que αλλα όταν μπαίνεις είσαι τζιτζι... άντε να έρθουν με το καλό οι καινούριοι σέρβερ/σπλιτ να λιώσουμε
LuxJaja Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 oπότε οι Έλληνες που θα πάνε ακριβώς; ανήκουμε στη δύση ή στην Ανατολή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 γεωγραφικά είμαστε νοτιοΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ευρώπη, μάντεψε λοιπόν
p_under Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 για πειτε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα ανατολικα - δυτικα - κινεζικα θεματα .
LuxJaja Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 γεωγραφικά είμαστε νοτιοΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ευρώπη, μάντεψε λοιπόν μωρέ το ξέρω. αλλά εγώ έλληνα γερμανίας και σε λίγο έλληνα αγγλίας. γι'αυτό ρωτάω. αν θα χάσω όλες τις επαφές μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αν τα άτομα της friendlist είναι σε διαφορετικό server τότε θα τους χάσεις... ρίξε μια ματιά στο FAQ στο site του LoL, αποκλείεται να σου αφήσει απορία άλυτη...
Bigi444444 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κάτσε δυτικά.Αμα είναι να παίζεις με ζωα έλληνες και λοιπούς βαλκανιους, πολωνούς και δε συμμαζεύται, κάτσε δυτικά...Θα βρεις να βάλεις άλλους στη λίστα μην αγχωνεσαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ναι και θα φάει στη μάπα τους Γάλλους, good luck with that
Προτεινόμενες αναρτήσεις