Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα πέσει πάλι legendary whining στα forums :P

ας φτιαξουν τους server και πιστευω ολοι θα ειναι ικανοποιημενοι! αρκει να μην εχουμε προβληματα στο μελλον! αυτο πιστευω! τωρα τα αλλα ειναι για τα ματια του κοσμου! τι να το κανω το ip αν δεν μπορω να logαρω εδω και μια βδομαδα! δεν με πειθουν ετσι! περιμενω dota 2 anyway αλλα και παλι και εκει ελπιζω να μην ειναι failed σαν το hon και ξενερωσουμε!

Δημοσ.

Τοσα λεφτα εχω δωσει στη μλκια!! (ουτε cent)

Θελω ενα σερβερ διπλα στο σπιτι μου για να εχω χαμηλο ping, και αμα κολαει να πεταγομαι να του κανω ενα restart!!

Κωλο Riot δε σεβεσαι τους πελατες σου

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει (κυρίως γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλα τα posts) αλλά τελικά έγινε η αλλαγή σε περισσότερους σέρβερ ή όχι; γιατί οι χρόνοι αναμονής μου φαινονται ίδιοι.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει (κυρίως γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλα τα posts) αλλά τελικά έγινε η αλλαγή σε περισσότερους σέρβερ ή όχι; γιατί οι χρόνοι αναμονής μου φαινονται ίδιοι.

την ίδια απορία έχω και εγώ... τι σκ@τά έναν τόσες ώρες....

Δημοσ.

οχι παιδια, ακομα δεν εχει γινει το σπλιτ..θα βγαλουν ανακοινωση μια βδομαδα πριν ολοκληρωθεί περιπου. δλδ μεσα στις επομενες μερες :)

Δημοσ.

σήμερα μια χαρά έπαιξα πάντος, μπορεί να βάλαν que(busy) στο que αλλα όταν μπαίνεις είσαι τζιτζι... άντε να έρθουν με το καλό οι καινούριοι σέρβερ/σπλιτ να λιώσουμε

Δημοσ.

για πειτε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα ανατολικα - δυτικα - κινεζικα θεματα .

Δημοσ.

γεωγραφικά είμαστε νοτιοΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ευρώπη, μάντεψε λοιπόν :P

μωρέ το ξέρω. αλλά εγώ έλληνα γερμανίας και σε λίγο έλληνα αγγλίας. γι'αυτό ρωτάω. αν θα χάσω όλες τις επαφές μου. ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

αν τα άτομα της friendlist είναι σε διαφορετικό server τότε θα τους χάσεις...

ρίξε μια ματιά στο FAQ στο site του LoL, αποκλείεται να σου αφήσει απορία άλυτη...

Δημοσ.

Κάτσε δυτικά.Αμα είναι να παίζεις με ζωα έλληνες και λοιπούς βαλκανιους, πολωνούς και δε συμμαζεύται, κάτσε δυτικά...Θα βρεις να βάλεις άλλους στη λίστα μην αγχωνεσαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...