Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Macedonia;;;;;

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ορμάτε! :mrgreen:

Edit: skanjos, δεν το γνώριζα το tribunal.Τώρα που το είπες μου κίνησε την περιέργεια.ΚΑι καλό και κακό θα το έλεγα, τέλοσπάντων.Πάντως εμένα μπήκε (στο tribunal)...

Δημοσ.

μια που δεν μπορώ να παίξω μπήκα tribunal καθαρίζω τους σέρβερ απο τα ζώα.πέτυχα και έναν έλληνα τον gamwtonote. το άξιζε το punish χεχεχε

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έγιναν σήμερα τελικά αυτές οι αλλαγές θα είμαστε στο East & Nordic by default, αν θες να πας στο West θα πρέπει να κάνεις κάποιο change...

• Super Moderators
Δημοσ.

φαντάζομαι από το site του LoL

αλλά δεν νομίζω να έγινε το θέμα με τους servers σήμερα...

Δημοσ.

παρατήρησε κανείς ότι δεν φτάνει μέχρι τις τελευταίες σελίδες ΚΑΘΕ thread στα φορουμ τους?

από 3 browsers, από 2 πισιά...

ςτφ?

Δημοσ.

δεν φτιαξαν τον server ακομα και δεν εχει ανεβει ο καινουριος! οποτε δεν εχει γινει και το split! συμφωνα με τα λεγομενα τους μονο το queue εχουν αλλαξει ωστε να μην μαζευονται χιλιαδες κοσμου στην ουρα και να δειχνει μετα απο καποιο νουμερο busy ωστε να μην γονατιζει το συμπαν! το split κατα πασα πιθανοτητα θα γινει την πεμπτη οποτε υπομονη! απλα χτες καναν δοκιμαστικα στον καινουριο server που θα σηκωσουν ωστε να διορθωθουν τυχων προβληματα! παντως πιστευω ερχονται καλυτερες μερες και με τον ερχομο της season 2 πολλα πραγματα θα αλλαξουν οποτε ας συντονιστουμε...και ας τα απολαυσουμε! xD

• Super Moderators
Δημοσ.

το 14 days ip boost θα το δώσουν για τις ώρες που θα είναι down λόγω του server split, για το σημερινό downtime να φανταστώ ότι θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο?

Δημοσ.

το 14 days ip boost θα το δώσουν για τις ώρες που θα είναι down λόγω του server split, για το σημερινό downtime να φανταστώ ότι θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο?

καλα φανταζεσαι! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...