zoocra77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/eu2/eu2-map.jpg Δεν έχει Ρωσία Τουρκία ο χάρτης..
Bigi444444 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Macedonia;;;;; ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ορμάτε! Edit: skanjos, δεν το γνώριζα το tribunal.Τώρα που το είπες μου κίνησε την περιέργεια.ΚΑι καλό και κακό θα το έλεγα, τέλοσπάντων.Πάντως εμένα μπήκε (στο tribunal)...
skanjos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 μια που δεν μπορώ να παίξω μπήκα tribunal καθαρίζω τους σέρβερ απο τα ζώα.πέτυχα και έναν έλληνα τον gamwtonote. το άξιζε το punish χεχεχε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 θα χρειαστει να κανω καποιο change ή απο μονο του? θα χρειαστει να κανω καποιο change ή απο μονο του? Einai ονλινε σε εμενα τωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 αν έγιναν σήμερα τελικά αυτές οι αλλαγές θα είμαστε στο East & Nordic by default, αν θες να πας στο West θα πρέπει να κάνεις κάποιο change...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 φαντάζομαι από το site του LoL αλλά δεν νομίζω να έγινε το θέμα με τους servers σήμερα...
wizardb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 2 ωρες queue λεει τωρα σε μενα Τι στο καλο εφτιαξαν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ναι είναι Online, αλλά δεν μου έχει μετρήσει το game που έπαιξα...
Str Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 παρατήρησε κανείς ότι δεν φτάνει μέχρι τις τελευταίες σελίδες ΚΑΘΕ thread στα φορουμ τους? από 3 browsers, από 2 πισιά... ςτφ?
bonge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν φτιαξαν τον server ακομα και δεν εχει ανεβει ο καινουριος! οποτε δεν εχει γινει και το split! συμφωνα με τα λεγομενα τους μονο το queue εχουν αλλαξει ωστε να μην μαζευονται χιλιαδες κοσμου στην ουρα και να δειχνει μετα απο καποιο νουμερο busy ωστε να μην γονατιζει το συμπαν! το split κατα πασα πιθανοτητα θα γινει την πεμπτη οποτε υπομονη! απλα χτες καναν δοκιμαστικα στον καινουριο server που θα σηκωσουν ωστε να διορθωθουν τυχων προβληματα! παντως πιστευω ερχονται καλυτερες μερες και με τον ερχομο της season 2 πολλα πραγματα θα αλλαξουν οποτε ας συντονιστουμε...και ας τα απολαυσουμε! xD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το 14 days ip boost θα το δώσουν για τις ώρες που θα είναι down λόγω του server split, για το σημερινό downtime να φανταστώ ότι θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο?
bonge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το 14 days ip boost θα το δώσουν για τις ώρες που θα είναι down λόγω του server split, για το σημερινό downtime να φανταστώ ότι θα πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο? καλα φανταζεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις