Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι ειπε ο αταλλος. ^^

Δεν ειπα οτι γενικα ειναι ευκολο, αλλωστε το main μου ειναι support.

Ειπα οτι δεν ειναι δυσκολο να παιξεις support αμα δεν το ξερεις,

και να βοηθησεις σε ανεκτα επιπεδα το adc σου χωρις να κανεις throw το game.

Οπως εγραψα παραπανω, λιγο μυαλο, λιγο να εχεις δει τι κανουν οι pro και μπορεις να μην εισαι σκατας.

Αγοραζεις εναν taric, μια janna καμια lulu αμα λαχει και πιστευω εισαι "οκ" για το lane που δεν κατεχεις και τοσο.

απ οτι φενεται δεν καταλαβες το point ολου αυτου.εκει π ηθελα να καταληξω ειναι οτι και να παω support και να το μαθω καλα στο bronze παιζει πολυ μικρο ρολο.γιατι αμα failaroun τα υπολοιπα lanes το supp δν κανει carry to game

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταλαβα το point σου, αλλα εγω σου λεω αλλο, μιας και εγραψες το σεντονι.
Σου λεω, μαθε να παιζεις τους ρολους που δεν εχεις εξασκηθει τοσο οσο το main σου
για το δικο σου καλο και στο μελλον σιγουρα θα αποδωσει.

Διοτι ειδα οτι εχεις πολλα games στο ranked αλλα εισαι χαμηλο elo, που σημαινει
οτι καπου πρεπει να βελτιωθεις.
Και μην μου πεις για τους αλλους τους ακουβαλητους, ναι νταξει ειναι και αυτοι
αλλα κοιταξε και τον εαυτο σου να βελτιωθεις.

Τεσπα εγω απλα ειπα κατι, μην με φατε παλι.

Δημοσ.

IP boost σε συνδυασμό με win of the day με έκανε να παραβώ τους κανόνες μου και να παίξω ένα normal σαβατιάτικα, για να τσιμπήσω 450 IP περίπου. Αμ δε.

Jax top - Xin jungler - Twisted Fate - Draven - Leona (εγώ) εναντίον Draven - Leona - Evelyn (mid) - Akali + Lee Sin double top. Και μόνο το απόλυτο mirror bot και μάλιστα με το αγαπημένο μου carry όταν παίζω Leona έκανε το ματς πολύ ενδιαφέρον.

Ο Jax δεν ξέρει να παίξει vs duo top και μανουριάζεται με το jungler, ο οποίος τον βοηθά αλλά όχι συνέχεια. Όταν έχουν φτάσει σε σημείο "έλα μόνιμα top ή πάω jungler" ο TF μας που νομίζω έχει δώσει κάτι deaths mid αρχίζει τα omg noobs report. Εν τω μεταξύ κάτω το σκορ μας έχει φτάσει σε 6 - 1 ή κάτι παρόμοιο, με εμένα να μου κάθονται kills αβέρτα λόγω της ασπίδας και να έχω ένα σκορ 5 - 0 - 1 και ο (ψιλομάπας, είχε φάει το dive της αρκούδας) Draven 1 - 1 - κάτι. Το παληκάρι δεν παραπονέθηκε καθόλου βέβαια, γιατί όλα τα (double) kills που πήραμε ήταν στην τρίχα, ενώ η αντίπαλη Leona είχε καλό timing αλλά κακό positioning.

Τέλος πάντων, οι υπόλοιποι αρχίσανε μανάδες πατεράδες τάφους κλπ, αρχίσανε να πηγαίνουν afk και να ταϊζουν επίτηδες, να συνεχίζουν να καντηλιάζονται και να τρολλάρουν στο chat, και εγώ να έχω πεθάνει στα γέλια γιατί συνέχιζαν να μου κάθονται kills και assists :D :D :D Εννοείται πως το χάσαμε το ματς - και με τέτοιους καραγκιόζηδες δε με ενδιέφερε καν να προσπαθήσω, συγγνώμη κιόλας - αλλά το ότι πήρα το bot στα ίσα ήταν ευχάριστο.

Μετά κέρδισα και ένα VS Bots και πήρα τα XP μου. Τα λέμε από Δευτέρα.

Δημοσ.

Βtw ωρα για τη μεγαλη αληθεια της ημερας.

Ο περισσοτερος κοσμος δεν παιζει καλο support οχι γιατι δεν μπορει αλλα γιατι δε θελει.

Παει support επειδη τον αναγκαζουν (last pick Κλπ) το κανει σαν αγγαρεια  Και λογικο ειναι να μην αποδωσει καλα.

Simple as that

• Like 4
Δημοσ.

Μα γιατι να μην αρεσει το support; Ολοι για τα kills ενδιαφερονται; Οι νικες δε μετρανε και να ανεβαινεις ελο:

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε Zahariel,αμα ειναι να παιξεις ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΣΩΣΤΟ support,ειναι το δυσκολοτερο lane,πραγματικα. Αλλα μιλαμε για σωστα πραγματα. Wards εκει που πρεπει  timers for buffs που στα silver-gold πολλοι δε βαζουν και γενικα αυτα που ειπαι ο dNT^ λιγα ποστ πριν.

Luxx φυσικα αυτο μετραει,αλλα ολοι νομιζουν πως οι αλλοι ειναι ζωα και επισης πιστευουν πως μονο αυτοι μπορουν να κανουν carry το team.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το support το έχετε κάνει πυρηνική φυσική?

Τα spots για τα wards είναι standard, εάν δεν μπορεί κάποιος να τυπάρει times για buffs & objectives και να παρακολουθεί το chat απλά χρησιμοποιεί ένα app και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα playstyle και ability/mechanic skill.

Δημοσ.

Το support στα low elo, μπορείς να το κάνεις να κουβαλήσει το παιχνίδι αν ξέρεις τι να φτιάξεις και να χτυπάς και κανένα creepaki που και που. Μερικοί αρνούνται να κάνουν last hit σε χαμένα creeps για τους άλλους, μπας και ξεκολήσουν από το 0 Cs

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα 3 game ranked. Στο πρώτο παίρνω alistar suppoρτ. Παρ'όλο που έπαιζα με 15 fps λόγω κάποιου προβλήματος το πήραμε.

Μπαίνω σε promotion για Bronze 1.

Μετά με αναγκάζουν να πάρω amumu και λόγω ηλιθιότητας ενός teammate πηγαίνω support σε caitlyn. Το score της στο 7λέπτο ήταν 0/4, Το πώς το κατάφερε ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

Κλασσικά ο γνωστός ελληναράς "μάω τους πάντες και τα πάντα" άρχισε να με βρίζει ότι εγώ φταίω. Το χάνουμε και αυτό.

Μπαίνω στο επόμενο game πάλι με alistar και ενώ εγώ και ένας φίλος μου που είμασταν bot lane τα πηγαίναμε μια χαρά, ο teemo που είχαμε στο mid feedάρε τον Khazix και ο darius στο top feedάρε τον olaf.

Χαμένο και αυτό το Game. Πάλι 70 Points

Δημοσ.

Σήμερα 3 game ranked. Στο πρώτο παίρνω alistar suppoρτ. Παρ'όλο που έπαιζα με 15 fps λόγω κάποιου προβλήματος το πήραμε.

Μπαίνω σε promotion για Bronze 1.

Μετά με αναγκάζουν να πάρω amumu και λόγω ηλιθιότητας ενός teammate πηγαίνω support σε caitlyn. Το score της στο 7λέπτο ήταν 0/4, Το πώς το κατάφερε ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

Κλασσικά ο γνωστός ελληναράς "μάω τους πάντες και τα πάντα" άρχισε να με βρίζει ότι εγώ φταίω. Το χάνουμε και αυτό.

Μπαίνω στο επόμενο game πάλι με alistar και ενώ εγώ και ένας φίλος μου που είμασταν bot lane τα πηγαίναμε μια χαρά, ο teemo που είχαμε στο mid feedάρε τον Khazix και ο darius στο top feedάρε τον olaf.

Χαμένο και αυτό το Game. Πάλι 70 Points

Εχω παει 3 φορες για προβιβασμο silver 1 , και τις 3 απετυχα. Καλα εισαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...