Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειρότερο σε low elo games δεν είναι ούτε η ηλιθιότητα, ούτε η ασχετοσύνη, ούτε η χαμηλή ικανότητα. Είναι το ότι δεν εμπιστεύεσαι την ομάδα σου για ΤΙΠΟΤΑ. Φοβάσαι να ξεκινήσεις teamfight, φοβάσαι να πας και να βοηθήσεις αλλού γιατί δεν ξέρεις τι βλακεία θα κάνει το carry σου, φοβάσαι να πας να πάρεις top lane kill γιατί δεν ξέρεις αν θα ακολουθήσουν.

Το τάισμα, σε ανθρώπινα πλαίσια, το παλεύεις. Αυτό τον καρκίνο της αμφιβολίας δε γίνεται, δε μπορείς να ξεκινάς teamfight και να σκέφτεσαι συνέχεια "κι αν με παρατήσουν/ τα κάνουν σκατά τι γίνεται?". Με αυτά που έχω δει απλά δεν έχω θάρρος να πάρω ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλία.

Παραδείγματα δεν έχει γιατί γίνομαι και γραφικός, αλλά ορμώμενος από τα κείμενα που γράψανε τα παιδιά (και συμφωνώ μαζί τους, αν έχεις δράμι μυαλό και δεν παίζεις για να παίζεις τα καταλαβαίνεις και μόνος σου) δεν είδα κάπου τον παράγοντα της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης στον άλλο.

EDIT - για το θέμα των counters, όποιος ξέρει να παίξει με Cho'Gath απέναντι με Volibear ας μου πει κι εμένα γιατί η μόνη λύση που έχω βρει είναι να κάθομαι κάτω από το tower και να πατάω dance. Μιλάμε για ίδιο skill.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nα σου πω εγω. Παιξε αμυντικα και καντον outsustain και outfarm. Μολις τον πας στα χαμηλα μπορεις να τον σκωτσεις με Ignite ulti πριν προλαβει να γεμισει απο το passive

Δημοσ.

6993616_700b_v1.jpg

τα λόγια είναι λίγα

Να σαι ξενυχτισμένος και κουρασμένος από την δουλειά (με λίγα Hp) να βγει ο μικρός και να σε κάνει instant kill αμα ειναι 6 lvl+...

χαχαχαχα!

Δημοσ.

Γιατι εχω Ip boost για 4 παιχνιδια, χωρις να το αγορασω;

Πηρες και συ ε?

Ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα, αλλα δεν απαντησε κανεις, δωρακι της RIOT φαινεται, αλλα στην σελιδα τους δεν εχει σχετικη ανακοινωση.

Δημοσ.

το Ip boost είναι για τα προβλήματα που είχαν με το πρόσφατο patch

btw o ROBERTxLEE αν τον ξέρετε έπαθε αμνησία και δεν θυμάται 6 χρόνια από τη ζωή του: http://bit.ly/ZBsuvT

Δημοσ.

Διαφωνω , ειναι μερικες περιπτωσεις που απλα καταθετεις τα οπλα. 

Πχ:

Teemo Vs Singed: Απλα μαξαρεις το W πρωτο και τρελανε τον Singed στο poke.

Fiddlesticks Vs Katarina: Ειχα μια kata που ηταν 4 kill μπροστα μετα απο roaming , αλλα εσπαγα πλακα στο mid. Oτι μα οτι και να κανει η kata τον fiddle δεν τον ριχνει. Maxαρεις Q ετσι ωστε να την κρατησεις περισσοτερο στο range του drain σου γιατι με ενα shunpo στο κοβει. 

Fizz Vs Anivia: Αν καποιος ξερει εστω τα βασικα απο τα mechanics του Fizz , δεν γινεται να χασει απο Anivia. Maxαρεις την E για να την εχεις αναπασα στιγμη γιατι αν σε πιασει η Anivia Q+E πολυ πιθανο να σε στειλει πισω. Η μονη ελπιδα της Anivia ειναι να παιξει aggro στα πρωτα 2 lvl με τα ΑΑ της και να μην αφησει τον Fizz να φαρμαρει. 

Ειναι και αλλα πολλα απλα δεν προλαβαινω να τα γραψω. 

Σιγουρα παιζει και ο παραγοντας jungler στη μεση οποτε τα παραπανω μπορει να μην ισχυουν.

To Teemo vs Singed matchup ξεχασε το

Ο Singed αν ξερει να παιζει το παιρνει ανετα το lane

Utilise the brushes και all in trade στο 6 με Ghost/Ignite

Αν θες να μιλησεις vs singed , μονο Kayle κ Elise ειναι τα πιο hard matchups αλλα και παλι

Μιλαμε για solo queue που οι variables ειναι ΑΠΕΙΡΕΣ

Ειδικα σε παιχνιδια κατω του 1800 ( πολλες φορες και παραπανω ) που ορισμενοι βλεπουν απλα τα counters και επιλεγουν να παιξουν κατι για το οποιο δεν εχουν ιδεα καταληγουν να χανουν πανηγυρικα γιατι δεν ξερουν πως να παιξουν το matchup

Οπως ειπα οι variables ειναι απειρες 

Πχ αντε και παιζεις ενα hard matchup , κανει gank ο δικος σου jungler ΧΩΡΙΣ να παρετε kill , απλα αναγκαζετε τον αλλο να παει back ενω το wave σου pusharei .(Το αναφερω χαρακτηριστικα γιατι το θυμαμαι απο χθεσινο παιχνιδι του Zahariel) Εχει λοιπον χασει ο αλλος εναμιση wave και ειναι 1 lvl πισω  . Ε εσυ αυτο πρεπει να το εκμεταλευτεις . Κι εκει πανε περιπατο και τα counters και ολα

Για αυτο λοιπον ξεχαστε τα counters κτλ και παιξτε οτι παιζετε καλυτερα και μην μπαινετε στο τριπακι να κοιτατε διαφορα sites γιαιτ μονο κακο κανουν

Στην τελικη αυτο που κανετε ειναι να μαθαινετε τα matchups , ακομα κι αν χασετε

Δημοσ.

@Klain Θελει δουλεια το στησιμο του stream . Και η εικονα και ο ηχος . Unwatchable για μενα αλλα gl :)

Κατα τα αλλα

Lissandra στον PBE

882586_10152723213380556_1730049232_o.jp

Kαινουρια skins σε Anivia , Volibear και Shyvannah

Nerf στο fort pot/4 pots/ward start καθως το fort pot πλεον κανει 350g

Nerf στο Q του Voli για τα early ganks

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να NERFAROUN ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ jungler? Να αλλάξουμε main role δηλαδη?

Πρώτα ο Xin, μετά ο J4, τώρα ο Voli...wtf!

Προβλέπω nerf στο Wither του Nasus σύντομα.

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να NERFAROUN ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ jungler? Να αλλάξουμε main role δηλαδη?

Πρώτα ο Xin, μετά ο J4, τώρα ο Voli...wtf!

Προβλέπω nerf στο Wither του Nasus σύντομα.

Χρειαζοταν

Δεν μπορει να εχεις ενα spell που ειναι καλυτερο απο Ghost

Simple as that

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το 90% των αλλαγών γίνονται λόγω του pro scene που αντιπροσωπεύει το 0,5% των user των παιχνιδιών.

Το flip του Voli είναι μονο 4 seconds, δεν είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί σωστά. Anyway...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...