Jimys2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 10'-15': Πήγατε στα άλλα lane που είχαν πρόβλημα για να βοηθήσετε? 15'-30': Πήρες oracle's elixir για να σπας όσα wards βάζουν, βάζοντας ταυτόχρονα τα δικά σου? 1'-10' ειχαμε παει ηδη 3 φορες mid. 15'-30' πηγα μια φορα, με ειδαν προφανως. *dead*
dNt^ Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 1'-10' ειχαμε παει ηδη 3 φορες mid. 15'-30' πηγα μια φορα, με ειδαν προφανως. *dead* Ντάξει αν πας να σπάσεις δικά τους wards χωρίς να έχεις εσύ vision στην περιοχή, λογικό είναι. Αν δεν μπορείς να βάλεις τα wards, απλά λες στους συμπαίκτες σου να πάτε μαζί.
Pa0ki Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αυτες οι θεωριες που λενε οτι ενας πολυ καλος παιχτης μπορει να κανει carry το παιχνιδι ειναι ενα ματσο μπουρδες και το ξερουμε ολοι. Και πριν πεσετε να με φατε διαβαστε παρακατω. ( Εγω ειμαι με taric ) 1' - 10' : Παιρνουμε first blood και double kill απο invade. Λεω καλα ξεκινησαμε. 10' - 15' : Το carry moy,mf, ειναι 10-1 και ο αντιπαλος draven μαζι με leona τα πινουν ασχημα. Top lane, μια αχρηστη irelia vs Jayce score 1/4. Λεω και παλι ok,ενας jayce δεν νομιζω να μας χαλασει το game. Mid lane, ενας αχρηστος vlad ( atsalakotos, να λεμε και ονοματα για να αποφευγουμε στο μελλον) που δεν ηξερε καλα καλα οτι κανοντας pool, το bind της lux δεν σε πιανει. Μεχρι και η lux τον εκραζε. 15'-30': Οπου και λιγο πιο κατω εληξε, η αντιπαλη ομαδα καταλαβε οτι μονο η mf προσπαθουσε.Ετσι πολυ απλα κανανε focus πανω της και τελος. O vlad πεταγε ulti στον jayce που εκανε το initiation. Η irelia βολοδερνε στη "ζουγκλα" οπου την τσιμπουσανε μονιμως γιατι πολυ καλα κανανε και ειχαν βαλει wards. Αφησα επιτηδες τον jungler για το τελος. O xin zhao που λετε, εκανε πολυ καλη δουλεια αλλα δυστηχως το skill του mid και του top ηταν τοσο χαμηλο που πραγματικα τον λυπηθηκα. Σε καποια φαση ελεγε οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο αχρηστοι. Κι ομως. mf 10-1 στο τέταρτο και χάσατε? Χθες έπαιξα game όπου η απέναντι mf στο τέταρτο ήταν 5-0 και απλά δεν την πλησίαζες(είχε και voli από δίπλα) Εννοείται ότι το χάσαμε με συνοπτικές, στο 20κάτι ff
SOADNICK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Solo Bot, ο Draven afk εξ'αρχης, οι αλλοι δινουν FB και feedαρουν pantheon, surr στο 20 και αντε γεια, ενω ειχα πιασει καλο παιχνιδι...
Bigi444444 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ρε συ Τζίμη αν είχε 10-1 το bot υποθέτω πως αρκετές φορές θα μπορούσε να βοηθήσει το mid.Αν παλεύεις αγκαλιές για δέκα λεπτά και ούτε recall δε μπορείς να κάνεις λογικά δε μπορείς να πας mid.Και μιας και πήγατε 3 φορές στο mid τι έγινε;Πήρατε kill;Ή έστω pushάρατε να ρίξετε πύργο;Εγώ πάντως δε μπορώ να δεχτώ εύκολα ότι μια irelia με 3 deaths πχ έδωσε το παιχνίδι.Πρέπει να μπάζει και από άλλη τρύπα η βάρκα νερό.Προσωπική εκτίμηση πάντα, έτσι;Και χωρίς φυσικά να έχει δει κανείς μας το παιχνίδια και να έχει πραγματική εικόνα. Εγώ πάντως τελευταία τυχαίνει να παίζω support είτε μπαίνω solo είτε με 1-2 φίλους που παίζουμε καμιά φορά.Να σου πω την αλήθεια και πριν ξεκινήσω να supportάρω δε θεωρούσα πως ένα κουλό adc θα μπορούσα να το βοηθήσω να πάρουμε το παιχνίδι.Και είχα κάνει και ερώτηση εδώ κιόλας για να μου πουν τη γνώμη τους και οι πιο έμπειροι.Ε πλέον που έπαιξα και 30- 40 (έστω) παιχνίδια με support είδα ότι ακόμα και ανάμεσα στους άνιωθους λίγοι θα είναι οι ακουβάλητοι.Πρέπει να πέσεις σε πραγματικά κακό παίχτη.Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που δε θα καταλάβουμε κι εμείς τα λάθη μας.Σε πιο χαμηλά επίπεδα οι πιο πολλοί πχ θεωρούν τα wards πεταμένα λεφτά.Ως ένα βαθμό κάτι τέτοιο πίστευα κι εγώ.Πλέον το σωστό wardaρισμα βλέπω ότι βοηθάει απελπιστικά περισσότερο απ' ότι νόμιζα.Αν δε βλέπεις τον αντίπαλο σε σημεία κλειδιά πού να πας;Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο κρίσιμο να μην πέσεις (πόσο μάλλον και οι 2 στο bot) γιατί τσιγκουνεύτηκες 75 gold από το να τρέχεις σα μουρλός να πουσάρεις εξαρχής.Σκέψου τι gold/xp θα χάσει το adc αν γίνει κάτι τέτοιο.Εκεί που πήγαινες να πάρεις 300, θα πάρει ο άλλος τα 300 και το farm.Δε λέω ότι στο συγκεκριμένο δε wardaρες σωστά, απλά θέλω να πω ότι πολλές φορές υπάρχει και η πιθανότητα να κάνουμε κάτι λάθος και να μην το καταλαβαίνουμε.
honey20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μπράβο στους κατασκευαστές αυτού του παιχνιδιού το έχω λιώσει !! Δημιουργός είναι η Riot Games σε συνεργασία με τον Guinsoo
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Solo Bot, ο Draven afk εξ'αρχης, οι αλλοι δινουν FB και feedαρουν pantheon, surr στο 20 και αντε γεια, ενω ειχα πιασει καλο παιχνιδι... 59 creeps στο 20 ?Ψαξου να βελτιωθεις 3
SOADNICK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 59 creeps στο 20 ?Ψαξου να βελτιωθεις farmαρα champions, solo bot επαιζα με ειχαν στη μπουκα ο gp και ο graves
dNt^ Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Nerf στην ulti της Lux Lux Απόλυτη Λάμψη ®Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 80/65/50 από 80/60/40. Χρειαζόταν (παρ'όλο που είμαι Lux fan)
aris1986 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 έλα σταυρώστε με έτσι για αρχή Ελα μεταξυ μας, την εβαλες την φωτο για να δουμε ιντσες οθονης σου, επεξεργαστη και καρτα γραφικών ετσι;;; 2
Jimys2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 @bigi444444 Νομιζω πρεπει να μπω σε περρισοτερες λεπτομέρειες. Γενικα σαν support μπορω να πω οτι νιωθω αρκετα τον ρολο μου. Τι enemy jungle παιζει, ποτε και που θα μπουνε τα πρωτα wards, σωστο positioning κτλ. Συγκεκριμένα η mf ειχε 3 kills απο mid και 1 απο jungler. Τα υπολοιπα απο το lane μας. Ειχαμε κατφερει να ριξουμε mid και bot tower χωρις να εχουν ακουμπησει καν τα δικα μας. Πραγματικά υπηρχαν παιχνιδια που εχω κατηγορήσει και τον εαυτο μου, αλλα στο συγκεκριμενο ένιωσα πολύ αδικημένος. Ξεχασα να αναφερω οτι εαν το παίρναμε θα ανέβαινα silver 1. Υγ : Δεν το χωραει ο νους μου οτι τοσο αχρηστοι- ανιδεοι παιχτες παιζουν σε αυτο το tier. Αν και δεν εχω screenshot, ενα θα σας πω. (αλλο game) Enemy team first pick nasus και ο, μην τον χαρακτηρίσω, συμπαικτης μου κλειδωνει fiora για top χωρις καν να μας συμβουλευτει. Χωρις καν να δει ποιος champ κανει counter nasus. ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! Φυσικα ταισε μεχρι αηδιας και μετα αναρωτιοταν γιατι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ελα μεταξυ μας, την εβαλες την φωτο για να δουμε ιντσες οθονης σου, επεξεργαστη και καρτα γραφικών ετσι;;; τα έχει μόνιμα ανοιχτά στη 2η οθόνη (extend) οπότε όταν παίρνει screenshot τραβάει ένα ενιαίο κι από τις 2...
aris1986 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλά μου πέρασε από το μυαλό περίεργο μάκρος!!! Σαν τις 2 17αρες μου!
Pa0ki Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Nerf στην ulti της Lux Lux Απόλυτη Λάμψη ®Ο χρόνος επαναφόρτισης αυξήθηκε σε 80/65/50 από 80/60/40. Χρειαζόταν (παρ'όλο που είμαι Lux fan) Δηλαδή 6" παραπάνω αν την παίζεις full cd reduction klain main
Προτεινόμενες αναρτήσεις