Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλύτερα να πάμε όπου έχουμε το μικρότερο Ping λέω εγώ, δεν ακουγόταν κάτι οτι σετάρανε σέρβερς στην φρανκφούρτη τι έγινε με αυτό? δεν ξέρω τι λύση κάνανε πάντος είμαι σίγουρος οτι έπαιξα μερικά games σε αμερικάνικο σέρβερ αυτές τις μέρες γιατί όλοι οι παίχτες είχαν 200-250ms ενώ συνήθως έχουν 20-60(και εγώ 90-120),η πλάκα είναι οτι στα παιχνίδια που είχαν όλοι 200-250latency μάμησα εντελώς(αρκετά games) που για μένα αυτό λέει πως αν είχα μικρότερο πινγ(τουλάχιστον ισάξιο με τους άλλους)θα πήγαινα πολύ καλύτερα

οι συνδέσεις στην Ελλάδα είναι τραγικές στο ping,ελπίζω αν γίνει τέτοιο σπλιτ να έχεις την δυνατότητα επιλογής για αρκετό καιρό έτσι ώστε να δοκιμάσεις και να μην είναι μια μπάμ και έξω.

• Super Moderators
Δημοσ.

οι συνδέσεις στην Ελλάδα είναι τραγικές στο ping,ελπίζω αν γίνει τέτοιο σπλιτ να έχεις την δυνατότητα επιλογής για αρκετό καιρό έτσι ώστε να δοκιμάσεις και να μην είναι μια μπάμ και έξω.

not really, απλά οι servers hostάρονται σε χώρες του εξωτερικού και οι κάτοικοι της συγκεκριμένης χώρας καθώς οι κάτοικοι των χωρών που είναι πιο κοντά από εμάς έχουν καλύτερα pings...

Δημοσ.

μα πάντα έχω χειρότερα πιγκς ,πάντα. και έχω και connx δεν το συζητάω για παλιά με forthnet χαχαχα.

τέσπα διάβασα για το σπλιτ,δεν μπορείς ρε παλικάρια να πας στον west,1 φορά σε αφήνουν free transfer αλλα αν πας εκεί θα χάσεις όλους τους φίλους σου απο Ελλάδα,και όποιος απο Ελλάδα κάνει new account και αυτούς τους χάνεις,ναι ξέρω θα μας φορτόσουν όλο το ανατολικό μπλοκ αλλα τουλάχιστον θα μπορούμε να παίξουμε με φίλους απο εδώ.

όσο για το σπλιτ δίνουν 14days ip boost μόλις γίνει ,έχω να ρίξω λιώσιμο...

Δημοσ.

^What he said.(thresh)

Όσον αφορά τους servers, δημιούργησαν ένα πανομοιότυπο δίκτυο με το ήδη υπάρχων ευρωπαικό όπου εκεί θα βάλουνε τους μισούς (πιθανότατα οι περίφημοι server στη Γερμανία). Έτσι λοιπόν ουσιαστικά ο κόσμος/queue κτλ πέφτει στο μισό επίσης και μπορεί κανείς να καταλάβει οτι τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα πλέον. Αμήν.

Κατα τα άλλα έχεις 1 free migrate αλλα προφανώς μετά θα μπορείς να πάς/έρθεις όσες φορές θέλεις με rp.

Smurf accounts ftw.

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι το εξής: η αρχική επιλογή για τον σέρβερ θα γίνεται αυτόματα βάσει γεωγραφικής θέσης ή θα την διαλέγουμε εμείς;Δηλαδή πχ εμείς οι Βαλκάνιοι ξεκινάμε east by default και άμα θέλουμε αλλάζουμε ή ξεκινάμε και west αν εμείς το θέλουμε;

Πάντως να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν πολυθέλω east λόγω κόσμου, που πιστεύω θα είναι χαμηλότερου επιπέδου (:P), αλλά από την άλλη λογικά θα έχουμε καλύτερα ping.Γιατί με την κωλοσύνδεσή μου σε συνδυασμό με τα προβλήματα της riot έχω να παίξω παιχνίδι χωρίς τρομακτικό λαγκ οποσδήποτε ένα μήνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα δώσουν 14 days IP Boost, trololol...ΚΑΨΙΜΟ! :P

μα πάντα έχω χειρότερα πιγκς ,πάντα. και έχω και connx δεν το συζητάω για παλιά με forthnet χαχαχα.

ναι γιατί η Ελλάδα είναι μάλλον η χώρα που βρίσκεται πιο μακρυά από τους servers :P

πάντως σε Fastpath έχω δει 50-60ms...

ναι ξέρω θα μας φορτόσουν όλο το ανατολικό μπλοκ αλλα τουλάχιστον θα μπορούμε να παίξουμε με φίλους απο εδώ.

οι newly registered θα μπορούν να διαλέξουν σε ποια πλατφόρμα θα φτιάξουν account, άρα οι φίλοι που ξεκινάνε δεν θα πηγαίνουν απαραιτήτως στο East&Nordic Server...

Πάντως να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν πολυθέλω east λόγω κόσμου, που πιστεύω θα είναι χαμηλότερου επιπέδου (:P)

έχουμε και Nordic μέσα...

Δημοσ.

east & nordic...Πως θα το καταφέρουν να είναι κοντά σε όλες τις χώρες αυτές ο σέρβερ;Θα ναι κατά Πολωνία μεριά;Δε μπορώ να καταλάβω...

Δημοσ.

και εγώ fasthpath υποτίθεται οτι είμαι και έχω 90-110. μαζί με το leatrix φυσικά. ναι φυσικά αν ο αλλος θέλει να κάνει νέο account πάει όπου θέλει.ξέρει κανείς που είναι εγκατεστημένοι οι παλιοί σέρβερ? αν είναι δυτικά τότε λογικά εμείς θα πάρουμε τους καινούριους της φρανκφούρτης(ίσως δούμε μικρότερα Pings) αλλιώς θα πάρουμε τους παλιούς.

Δημοσ.

make my day make my day guys! αντε καιρος ηταν! να αρχισουμε να ζεστενομαστε και για την season 2 που ερχεται. εχει να πεσει καψιμο φετος! οποιος ειναι ικανοποιητικο elo και γενικα την παλευει στο game ας με κανει add! b0nge λεγομαι ingame και λογικα θα παραμεινω στον east, εκτος αν δω πως ειναι τρελο failed η κατασταση!

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ fasthpath υποτίθεται οτι είμαι και έχω 90-110. μαζί με το leatrix φυσικά. ναι φυσικά αν ο αλλος θέλει να κάνει νέο account πάει όπου θέλει.ξέρει κανείς που είναι εγκατεστημένοι οι παλιοί σέρβερ? αν είναι δυτικά τότε λογικά εμείς θα πάρουμε τους καινούριους της φρανκφούρτης(ίσως δούμε μικρότερα Pings) αλλιώς θα πάρουμε τους παλιούς.

Γερμανία ήταν αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

ναι αυτό λέω δλδ αν βάλουν την ανατολική πλευρά στην γερμανία θα πέσει και το πινγκ μας και θα ευχαριστιόμαστε καλύτερα το game.

τελικά διάβασα οτι μερικές φορές σε κάποια games χρησιμοποιούσαν server απο νεα υόρκη γιαυτό και είχαμε 200+Ping σε κάποια games. άποψη μου είναι οτι δουλέψαν πολύ σκληρά πάνω στο software και στο hardware ,είδαν οτι δεν γίνεται ούτε με παραπάνω σερβερ να στρώσουν τα πράγματα λόγο μπουκόματος του software και αποφάσισαν να μας χωρίσουν. μια χαρά εγώ ευχαριστημένος θα είμαι ,αρκεί να γίνει γρήγορα γιατί χτες ήθελα να παίξω (τελος η εξεταστική) και περίμενα απο 7-1 το βράδυ σπίτι και ήταν down,και σήμερα απο το πρωί μέχρι τις 2 πάλι down.και δεν μπορείς ούτε στο tribunal να μπεις να διώξεις τα τρολλς(φανταστική κίνηση της riot btw το tribunal)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...