Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά υποτίθεται πέφτεις μόνο division, όχι tier

Nope , πεφτεις και tier αλλα μονο απο inactivity δηλαδη οπως εσυ

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλά υποτίθεται πέφτεις μόνο division, όχι tier

Άμα είσαι division 5, τότε πέφτεις και tier. Πρέπει να είναι ο μόνος τρόπος για να πέσεις tier αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

To GA το μαμησαν τελειως. Εφαγε το μεγαλο του nerf και τωρα αποτελειωσαν και το passive του...κριμα ηταν σχεδον παντα στανταρ αμυντικο μου item σε adc...τωρα θα πρεπει να συμβιβαστω με warmongs ή raduin's ?

Δημοσ.

To GA το μαμησαν τελειως. Εφαγε το μεγαλο του nerf και τωρα αποτελειωσαν και το passive του...κριμα ηταν σχεδον παντα στανταρ αμυντικο μου item σε adc...τωρα θα πρεπει να συμβιβαστω με warmongs ή raduin's ?

Mallet. Μέχρι πρίν το nerf έβγαζα warmogs αλλα τώρα το health απο το belt και το phage είναι πολύ καλά μέχρι να το βγάλεις και το slow για kiting δε σε χαλάει καθόλου σε champions που δεν το έχουν απο μόνοι τους. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι τί γίνεται με την ashe ας πούμε με ανοιχτό q. Αν προστίθεται ή αν έχει κάποιο άλλο τρόπο να υπολογίζεται. Το έβγαλα πρίν λίγες μέρες αλλα ήμουν way ahead ούτως η άλλως οπότε δεν ήταν εύκολο να υπολογίσω το slow. Φυσικά δε κάνεις τη καγκουριά να το στακάρεις με trinity ad's :P Εκεί μάλλον warmogs ή situational.

Δημοσ.

Σε range ad? Σε κάτι riven/garen και λοιπούς φυσικά αλλα σε range νομίζω οτι είναι λίγο εώς πολύ fail μιας και είναι τελείως αντίθετο με το playstyle τους(kite και γενικά το να βαράς απο μακριά). Αν πρέπει να μπείς σε 500 range για να πιάσεις το active και αν πρέπει να σε βαρέσουν για να procάρει το passive κάτι δεν πάει καλά ;p

To mallet δίνει 200 health παραπάνω, 30 ad και φυσικά το on hit 30% proc για 200g παραπάνω.

Δημοσ.

Το mallet με το slow της ashe προστίθεται αλλά όχι με απλή πρόσθεση (δε θυμάμαι την ακριβή έκφραση) αλλά το slow αυξάνεται κατά 30% του %slow της ashe δηλαδή μικρή αύξηση.

Δημοσ.

Σε range ad? Σε κάτι riven/garen και λοιπούς φυσικά αλλα σε range νομίζω οτι είναι λίγο εώς πολύ fail μιας και είναι τελείως αντίθετο με το playstyle τους(kite και γενικά το να βαράς απο μακριά). Αν πρέπει να μπείς σε 500 range για να πιάσεις το active και αν πρέπει να σε βαρέσουν για να procάρει το passive κάτι δεν πάει καλά ;p

To mallet δίνει 200 health παραπάνω, 30 ad και φυσικά το on hit 30% proc για 200g παραπάνω.

Το θέμα είναι το εξής, ότι όπως έχει διαμορφωθεί το meta, οι bruisers κυριαρχούν παντού. Οπότε και να μην πας να μπεις εσύ σε 2-3 άτομα, σίγουρα εάν έχεις decent game θα σε divarουν οι άλλοι. Οπότε το Passive του Omen + το Active ενεργοποιημένο την σωστή στιγμή σου δίνουν τον χρόνο να κάνεις ελαφρύ reposition αλλά και η ομάδα σου να αντιδράσει και να κάνει peel τα bruisers από πάνω σου. Επιπλέον σου δίνει σχεδόν πάντα το πλεονέκτημα σε dual καταστάσεις.

Δημοσ.

Για να μη λέμε μόνο των άλλων αλλά να λέμε και τα δικά μας, σήμερα είχα μια μεγάλη στιγμή με Leona.

Warded tribush bot αριστερά του ποταμού, όπου έρχεται η αντίπαλη Vi Jungler. Κάπου εκεί γύρω είναι οι αντίπαλοι Thresh, Draven, η δική μου Miss Fortune κάτι κάνει κάτω από το tower αλλά κανείς δεν ξέρει τι γιατί το farm ήταν πιο μακριά, και ο δικός μας Volibear κάνει μια κίνηση προς το μέρος μας από τα wraiths.

Και σκάει μπλε, όχι κίτρινο, ping πάνω στη Vi που μπαίνει εκείνη την ώρα στο θάμνο.

Το θέμα είναι πως το ping ήταν προειδοποιητικό, όχι σημάδι για ντου, και ο Volibear που το έκανε άρχισε να βαράει κίτρινα. Μέχρι να κάνει register στον εγκέφαλο όμως, εγώ είχα κάνει ντου, είχα κάνει full combo και αντιλαμβάνομαι πως ο Volibear τρώει το κόκκινο buff ενώ η MF έχει αρχίσει recall.

Μόλις τέλειωσαν τα stun είχαν έρθει οι Thresh και Draven και όλοι μαζί μέσα στο θάμνο μου βγάλανε τα κατσαρολικά και *λογοκρισία*.

Τέλος πάντων, το matchup συνεχίζει να είναι άθλιο και εύχομαι να μου κάτσει ένα σερί μπας και δω άσπρη μέρα. Θέλω ένα ματς για promotion.

Δημοσ.

Αυτες οι θεωριες που λενε οτι ενας πολυ καλος παιχτης μπορει να κανει carry το παιχνιδι ειναι ενα ματσο μπουρδες και το ξερουμε ολοι. Και πριν πεσετε να με φατε διαβαστε παρακατω. ( Εγω ειμαι με taric )

1' - 10' : Παιρνουμε first blood και double kill απο invade. Λεω καλα ξεκινησαμε.

10' - 15' : Το carry moy,mf, ειναι 10-1 και ο αντιπαλος draven μαζι με leona τα πινουν ασχημα. Top lane, μια αχρηστη irelia vs Jayce score 1/4. Λεω και παλι ok,ενας jayce δεν νομιζω να μας χαλασει το game. Mid lane, ενας αχρηστος vlad ( atsalakotos, να λεμε και ονοματα για να αποφευγουμε στο μελλον) που δεν ηξερε καλα καλα οτι κανοντας pool, το bind της lux δεν σε πιανει. Μεχρι και η lux τον εκραζε. 

15'-30': Οπου και λιγο πιο κατω εληξε, η αντιπαλη ομαδα καταλαβε οτι μονο η mf προσπαθουσε.Ετσι πολυ απλα κανανε focus πανω της και τελος. O vlad πεταγε ulti στον jayce που εκανε το initiation. Η irelia βολοδερνε στη "ζουγκλα" οπου την τσιμπουσανε μονιμως γιατι πολυ καλα κανανε και ειχαν βαλει wards. 

Αφησα επιτηδες τον jungler για το τελος. O xin zhao που λετε, εκανε πολυ καλη δουλεια αλλα δυστηχως το skill του mid και του top ηταν τοσο χαμηλο που πραγματικα τον λυπηθηκα. Σε καποια φαση ελεγε οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο αχρηστοι. Κι ομως.

Δημοσ.

Αυτες οι θεωριες που λενε οτι ενας πολυ καλος παιχτης μπορει να κανει carry το παιχνιδι ειναι ενα ματσο μπουρδες και το ξερουμε ολοι. Και πριν πεσετε να με φατε διαβαστε παρακατω. ( Εγω ειμαι με taric )

1' - 10' : Παιρνουμε first blood και double kill απο invade. Λεω καλα ξεκινησαμε.

10' - 15' : Το carry moy,mf, ειναι 10-1 και ο αντιπαλος draven μαζι με leona τα πινουν ασχημα. Top lane, μια αχρηστη irelia vs Jayce score 1/4. Λεω και παλι ok,ενας jayce δεν νομιζω να μας χαλασει το game. Mid lane, ενας αχρηστος vlad ( atsalakotos, να λεμε και ονοματα για να αποφευγουμε στο μελλον) που δεν ηξερε καλα καλα οτι κανοντας pool, το bind της lux δεν σε πιανει. Μεχρι και η lux τον εκραζε. 

15'-30': Οπου και λιγο πιο κατω εληξε, η αντιπαλη ομαδα καταλαβε οτι μονο η mf προσπαθουσε.Ετσι πολυ απλα κανανε focus πανω της και τελος. O vlad πεταγε ulti στον jayce που εκανε το initiation. Η irelia βολοδερνε στη "ζουγκλα" οπου την τσιμπουσανε μονιμως γιατι πολυ καλα κανανε και ειχαν βαλει wards

Αφησα επιτηδες τον jungler για το τελος. O xin zhao που λετε, εκανε πολυ καλη δουλεια αλλα δυστηχως το skill του mid και του top ηταν τοσο χαμηλο που πραγματικα τον λυπηθηκα. Σε καποια φαση ελεγε οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο αχρηστοι. Κι ομως.

10'-15': Πήγατε στα άλλα lane που είχαν πρόβλημα για να βοηθήσετε?

15'-30': Πήρες oracle's elixir για να σπας όσα wards βάζουν, βάζοντας ταυτόχρονα τα δικά σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...