Spartan117 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σήμερα που έβλεπα τους Gambit δεν κατάλαβα κάτι, γιατί ο Genja κρατούσε την Ult της Ashe σαν execution; πχ
afentiko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Pentakill με Kassa και στα καπάκια tp στο nexus τους και finish (XPEKE spam στο chat κλασσικά )
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Κάποιος που έχει για main fizz μπορεί να μου πει τι runes του έχει? Αναλογα τι εχεις απεναντι Αν εχεις κλασσικο AP μπορεις να παιξεις πολλα πραγματα , MS Quins , Full AP runes με ap/lvl και το κλασσικο που σου προτεινε και ο nrkmaiden με τα armor seals να ειναι optimal για το AA harass Αν εχεις AD τοτε πας σε οτι ειπε ο nrkmaiden @Spartan117 Στη συγκεκριμενη φαση το πεταξε απλα για να παρει το kill , δεν το χρησιμοποιει ετσι , initiation tool ειναι . Αλλα γενικα δεν τους πηγε ιδιαιτερα καλα το game
nrkmaiden Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Αναλογα τι εχεις απεναντι Αν εχεις κλασσικο AP μπορεις να παιξεις πολλα πραγματα , MS Quins , Full AP runes με ap/lvl και το κλασσικο που σου προτεινε και ο nrkmaiden με τα armor seals να ειναι optimal για το AA harass Αν εχεις AD τοτε πας σε οτι ειπε ο nrkmaiden @Spartan117 Στη συγκεκριμενη φαση το πεταξε απλα για να παρει το kill , δεν το χρησιμοποιει ετσι , initiation tool ειναι . Αλλα γενικα δεν τους πηγε ιδιαιτερα καλα το game Χρησιμοποιω αυτο το rune page κυριως στα νορμαλ blind picks που δε ξερω τι θα εχω mid.Πραγματικα δε ξερω γιατι δε παιζεται τοσο πολυ η ashe σε High elo παιχνιδια.Μπορει με ενα απλο R να αλλαξει τη ροη του teamfight
paularas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 yeap, το είχαν πει και μάλιστα 3-4 σελίδες πίσω... έφαγε μπούλο λόγω χαρακτήρα
koularasss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 σαν νομιζω ειχε μαλωσει με εναν απο τους αλλους ?
Gkogkos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Για chaox http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1b0fkd/xpecial_my_side_of_the_story_vlog/
Alchemist` Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Silver IV επιτέλους και ανεβαίνουμε... Τελικά έχει μεγάλη διαφορά το bronze από το silver στο lineup... Έχουν μειωθεί δραματικά τα games με troll/afkers
Luxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φτασαμε τις 10 νικες στη σειρα, απο τις οποιες οι 7 με taric ( 5 jungle taric, ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ). Αυριο παλι..
Swimmer21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φτασαμε τις 10 νικες στη σειρα, απο τις οποιες οι 7 με taric ( 5 jungle taric, ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ). Αυριο παλι.. Στειλε Link απο Lolking να δουμε build Κλπ..
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 http://www.chewgame.com/en/chew/ I've been having way too much fun with this one. Rampage ftw. Επίσης το astro teemo bonus game το τερμάτισα 100% και μου έβγαλε απο την αρχή τα missions -.- Ήλπιζα για κάνα skin/boost μετά απο τόσο κάψιμο
atonioz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σπέρες.....είμαι φρέσκος στο lol , μόνο lvl 16 (δεν ανεβαίνει - καρκίνος). 'Εχω πάρει MF, Lux και Veigar. Ποιούς άλλους να δω ? αν λάβουμε υπόψη οτι δε μου αρέσουν καθόλου οι melee.
Προτεινόμενες αναρτήσεις