Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποιος που έχει για main fizz μπορεί να μου πει τι runes του έχει?

Αναλογα τι εχεις απεναντι

Αν εχεις κλασσικο AP μπορεις να παιξεις πολλα πραγματα , MS Quins , Full AP runes με ap/lvl και το κλασσικο που σου προτεινε και ο nrkmaiden με τα armor seals να ειναι optimal για το AA harass

Αν εχεις AD τοτε πας σε οτι ειπε ο nrkmaiden

@Spartan117 Στη συγκεκριμενη φαση το πεταξε απλα για να παρει το kill , δεν το χρησιμοποιει ετσι , initiation tool ειναι . Αλλα γενικα δεν τους πηγε ιδιαιτερα καλα το game

Δημοσ.

Αναλογα τι εχεις απεναντι

Αν εχεις κλασσικο AP μπορεις να παιξεις πολλα πραγματα , MS Quins , Full AP runes με ap/lvl και το κλασσικο που σου προτεινε και ο nrkmaiden με τα armor seals να ειναι optimal για το AA harass

Αν εχεις AD τοτε πας σε οτι ειπε ο nrkmaiden

@Spartan117 Στη συγκεκριμενη φαση το πεταξε απλα για να παρει το kill , δεν το χρησιμοποιει ετσι , initiation tool ειναι . Αλλα γενικα δεν τους πηγε ιδιαιτερα καλα το game

Χρησιμοποιω αυτο το rune page κυριως στα νορμαλ blind picks που δε ξερω τι θα εχω mid.Πραγματικα δε ξερω γιατι δε παιζεται τοσο πολυ η ashe σε High elo παιχνιδια.Μπορει με ενα απλο R να αλλαξει τη ροη του teamfight

Δημοσ.

Silver IV επιτέλους και ανεβαίνουμε... Τελικά έχει μεγάλη διαφορά το bronze από το silver στο lineup... Έχουν μειωθεί δραματικά τα games με troll/afkers

Δημοσ.

Φτασαμε τις 10 νικες στη σειρα, απο τις οποιες οι 7 με taric ( 5 jungle taric, ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ). Αυριο παλι..

Δημοσ.

Φτασαμε τις 10 νικες στη σειρα, απο τις οποιες οι 7 με taric ( 5 jungle taric, ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ). Αυριο παλι..

Στειλε Link απο Lolking να δουμε build Κλπ..

Δημοσ.

Σπέρες.....είμαι φρέσκος στο lol , μόνο lvl 16 (δεν ανεβαίνει - καρκίνος). 'Εχω πάρει MF, Lux και Veigar. Ποιούς άλλους να δω ?  αν λάβουμε υπόψη οτι δε μου αρέσουν καθόλου οι melee.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...