Tobajara Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Λοιπόν αυτές τις κακαριές που λέτε μερικοί οτι δεν υπάρχει elo hell κτλπ ξεχάστε το, έπεσα 4 γαμημένα division όχι επειδή είμαι noobas ( δεν είμαι πως να το κάνουμε ρε παιδί μου) αλλά επειδή έχω feeders στα υπόλοιπα lanes, πείτε μου ρε γαμώ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ CARRY ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΟΛ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ COMMUNITY ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ GAMING, ΜΑΚΡΑΝ...! Αν χάσεις δυο ranked στη σειρά σταμάτα να παίζεις. Σταμάτα όμως. Όταν είσαι σε losing streak σε βάζει με άτομα που είναι και αυτά σε losing streak. Είναι κακοί παίκτες, περνούν μια δύσκολη φάση, έχουν σπασμένα νεύρα, εν πάσει περιπτώσει χάνουν και θα συνεχίσουν να χάνουν. Απλά γύρισέ το σε normal και παίξε την επόμενη μέρα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλες που έχω ακούσει και όσες φορές δεν την έχω ακολουθήσει το έχω μετανιώσει. Αλλά ρε φίλε, για να πέσεις 4 divisions δε φταίνε μόνο οι feeders... 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν χάσεις δυο ranked στη σειρά σταμάτα να παίζεις. Σταμάτα όμως. Όταν είσαι σε losing streak σε βάζει με άτομα που είναι και αυτά σε losing streak. Είναι κακοί παίκτες, περνούν μια δύσκολη φάση, έχουν σπασμένα νεύρα, εν πάσει περιπτώσει χάνουν και θα συνεχίσουν να χάνουν. Απλά γύρισέ το σε normal και παίξε την επόμενη μέρα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλες που έχω ακούσει και όσες φορές δεν την έχω ακολουθήσει το έχω μετανιώσει. Αλλά ρε φίλε, για να πέσεις 4 divisions δε φταίνε μόνο οι feeders... ΤΟ ειχα γραψει για αυτο το θεμα καποιες σελιδες πισω.Σε βαζει με συμπαικτες με lose streak εναντιον παικτων με το ηθικο στα υψη και win streak.Οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι πραγματικα ελαχιστες 2
3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Επιβεβαιωνω κι εγω. Ισχυει και το αναποδο ομως. Αμα εισαι σε winning streak δυσκολα θα πεσεις σε troll team. Οταν βλεπεις οτι χανεις , πρεπει να βρεις το ψυχικο σθενος να πεις δεν παει αλλο stop εδω. Καθαρος τζογος Σωκρατη ποση ωρα περιπου βγαινεις εσυ απο queue σε τετοιες περιπτωσεις? 1
sistah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Υπαρχει μια μικρη, τοσο δα, πιθανοτητα να δουλευει στον EUW και NA ενας κωδικος για Riot Nasus.Αν ειναι στειλτε ενα pm για οποιον το θελει. (οποιος στειλει πρωτος)
d1af Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Θα έχει σήμερα Ελληνικό casting στο LCS αν σας ενδιαφέρει http://bit.ly/11W1X44
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Επιβεβαιωνω κι εγω. Ισχυει και το αναποδο ομως. Αμα εισαι σε winning streak δυσκολα θα πεσεις σε troll team. Οταν βλεπεις οτι χανεις , πρεπει να βρεις το ψυχικο σθενος να πεις δεν παει αλλο stop εδω. Καθαρος τζογος Σωκρατη ποση ωρα περιπου βγαινεις εσυ απο queue σε τετοιες περιπτωσεις? Δεν βγαινω :-D Για αυτο μπορει να δεις καμια μερα 10 σερι ηττες.ΛΟΛ Οπως ειπες καθαρος τζογκος,συνεχιζεις να παιζεις μονο και μονο να κερδισεις αυτα που εχασες,ομως τελικα χανεις παραπανω. 2
sistah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εφ'οσον δουλευει και στον EUW ο κωδικος για Riot Nasus, μαλλον θα δουλευει και για NA.Αμα παιζει καποιος απο εκει (θυμαμαι ενα παιδι που ειναι στον NA) ας το χρησιμοποιησει. http://i296.photobucket.com/albums/mm195/darren_oconnor/photo_zpsf4556a5b.jpg
Manos112 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Η αλήθεια είναι οτι όταν νικάω συνεχίζω να νικάω άπειρα, αλλά μόλις ξεκινήσω με ήττα (στο πρώτο game της ημέρας) δεν το θέλει ούτε ο θεός να νικήσω, πέφτω με πραγματικά κακούς παίκτες...οπότε παίζει να ισχύει αυτό! Υ.Γ: Δοκίμασε κανείς τον Zac? εγώ χθες τον πήρα και μου φάνηκε απίστευτα καλός στο late, στο early είναι πολύ αδύναμος και θέλει καλό farm εξαρχής για να την παλέψει...
dNt^ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Σκέφτομαι να φτιάξω (ή αντί να φτιάξω να αλλάξω αυτό που έχω τώρα) rune page για ranged vs melee στο mid και να βάλω hybrid penetration marks αντί για τα κλασσικά magic pen. Τι λέτε?
sistah Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Σκέφτομαι να φτιάξω (ή αντί να φτιάξω να αλλάξω αυτό που έχω τώρα) rune page για ranged vs melee στο mid και να βάλω hybrid penetration marks αντί για τα κλασσικά magic pen. Τι λέτε? Αναλογα Σε μερικους ταιριαζει πολυ το hybrid pen , ειδικα οταν αναμεσα σε μερικα combos ριχνεις 1-2 AA βλ Swain Αν τωρα δεν εκμεταλευεσαι το AA σου στο lane δεν εχει νοημα Προσωπικα μ'αρεσει και το παιζω αρκετα
Alchemist` Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Βγάζω καπέλο σήμερα στους αντιπάλους του last game... Μας ξεκωλιάσανε fair and square... Πρώτη φορά ήδα το OP wombo combo: Nocture -> κάνει ult πάνω μου (στο adc) από το jungle του Thresh -> ταυτόχρονα μας κλείνει μέσα στο ult του μαζί με το supp μου (με flash αν χρειαστεί) Draven -> ταυτόχρονα σκάει το δικό του ult Κάθε gang που τρώγαμε ήταν στάνταρντ double kill για τους αντιπάλους.
Manos112 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κάποιος που έχει για main fizz μπορεί να μου πει τι runes του έχει?
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 ΤΟ ειχα γραψει για αυτο το θεμα καποιες σελιδες πισω.Σε βαζει με συμπαικτες με lose streak εναντιον παικτων με το ηθικο στα υψη και win streak.Οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι πραγματικα ελαχιστες Γιατι λετε οτι να'ναι; Εννοειται πως κατι τετοιο δεν ισχυει..
dNt^ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αναλογα Σε μερικους ταιριαζει πολυ το hybrid pen , ειδικα οταν αναμεσα σε μερικα combos ριχνεις 1-2 AA βλ Swain Αν τωρα δεν εκμεταλευεσαι το AA σου στο lane δεν εχει νοημα Προσωπικα μ'αρεσει και το παιζω αρκετα Mainάρω Lux όταν παίζω mid και άρα χρησιμοποιώ AA για να ενεργοποιώ την passive.
nrkmaiden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κάποιος που έχει για main fizz μπορεί να μου πει τι runes του έχει? 3 * Αp quints 9 * magic pen marks 9 * armor seal 9 * mr glyphs
Προτεινόμενες αναρτήσεις