Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω είναι και θέμα να σου κάτσει η μπίλια.Κι εγώ προσωπικά υπήρχαν περίοδοι που έριχνα κράξιμο και βρίσιμο της αρκούδας.Ούτε warning δεν έχω μέχρι στιγμής.Και έχω λογαριασμό από την αμερικάνικη beta το 2009 και στο ευρωπαικό με το που ξεκίνησε.Οπότε νομίζω είναι και θέμα τύχης από ένα σημείο κι έπειτα.Θυμάμαι υπήρχαν φάσεις που failara, μου έλεγαν θα μου κάνουν report και τους απαντούσα: θα μου κλάσετε τα τρυφερά μου.Βγάλτε screenshot αυτό που σας λέω.Γράφω κι εσάς και τη riot πάλι στα τρυφερά μου και θα μου τα αερίσετε κι εσείς και αυτή.Στείλτε τώρα το report με ότι είπα.

Κι ακόμα ούτε ραβασάκι! :P

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε,αφου για ενα χρονο και ειχα ριξει το flame της ζωης μου και τιποτα.Μεχρι που εφαγα το πρωτο μπαν.Απο εκει και υστερα ενα gg we llsot να πω ,παω μπανακι.

Δημοσ.

Εγκρίνω!!! Νέα patch notes!

http://eune.leagueoflegends.com/news/patch-35-notes

Champion Select AFK Detection

• When any player in a match-made game fails to select a champion before their timer expires, the game is terminated.
  • A player who fails to select a champion is given a queue dodge penalty. The dodge penalty functions exactly the same as if the player closed their PVP.net client.
  • Solo players who succeed in selecting a champion are returned to the front of the matchmaking queue.
  • Arranged teams whose members all succeed in selecting a champion are returned to the front of the matchmaking queue.
  • Arranged teams with one or more members who fail to select a champion are returned to the arranged team lobby.
  • Draft mode is handled on a pick-by-pick basis. If a player fails to pick a champion during their turn, the game is terminated immediately. Players later in the draft order, who did not have an opportunity to pick a champion, are given the benefit of the doubt and not assigned a dodge penalty.
  • This feature currently only applies to match made games. Custom games still assign a random champion if one is not selected.

Για το θέμα των bans και του Tribunal, αυτό που έγραψε o Dakkon ισχύει. Παίζει ρόλο η συχνότητα και το ποσοστό των reports,ενώ τα bans πέφτουν από το support team, δηλαδή από άνθρωπο. Η user base μπορεί να spammάρει punish όσο θέλει στο Tribunal αλλά δε σε κάνει αυτή ban. Σημειωτέον - τα afk/ leaving/ disconnect διαχειρίζονται από ξεχωριστό σύστημα που λέγεται Leaver Buster και γίνονται report απευθείας όταν ο παίκτης βγει από το παιχνίδι. Αν καθήσει στη βάση μέχρι να λήξει περνάνε από Tribunal. Από θέμα στατιστικών, έχω 1000+ reviewed cases, από αυτά 24 είναι permabans και έκανα skip άλλα 4. Αν θεωρήσω πως τα δίκαια καραμπινάτα permabans, με βάση αυτά που είδα στα logs, είναι 20 (4 που έκανα skip και δεν έριξα καν punish και 4 άκυρα), μιλάμε για 2%.

Τώρα, εξαιρώντας τα negative attitude/ flaming/ κλπ, λόγοι που μπορώ να σκεφτώ είναι το afk χωρίς να αφήσει κάποιος το παιχνίδι και το παλιό καλό fail game/ feeding που το κάνουμε όλοι μας. Το πρώτο δε χρειάζεται σχόλια, το δεύτερο αφορά σε κάποιο βαθμό και τον κάλο των συμπαικτών σου. Αν παίζεις πχ jungler και θέλουν 24/7 το jungler στο διπλανό θάμνο ή top και έχεις φάει το counter της αρκούδας (Volibear εναντίον ChoGath καλή ώρα) ε δε γίνεται, τους κερνάς ξύδι πρώτης ποιότητας και κάνεις ό,τι μπορείς. Αν παίζεις jungler και τα ganks σου είναι του σκοινιού και του παλουκιού, ή support και κοιμάσαι όρθιος ή κρεμάς το carry σου, θα το φας το report σου είτε δίκαια είτε άδικα.

Το θέμα είναι πως εκτός από το chat υπάρχει το σκορ και το itemization. Από μόνο του ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι ασφαλή κριτήρια, αν τα βάλεις μαζί έχεις κάποια εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

μια ερωτηση,αυτη που κανουν stream οι πιο ''pro'' τι σκ@τα ιντερνετ εχουν??δηλαδη να κανουν το stream,να το παρακολοθουν,να παιζουν λολ,να μιλανε skype(καμια φορα) και να ακουνε μουσικη online.και ΟΛΑ αυτα εχοντας μονο 10-12 ms.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια ερωτηση,αυτη που κανουν stream οι πιο ''pro'' τι σκ@τα ιντερνετ εχουν??δηλαδη να κανουν το stream,να το παρακολοθουν,να παιζουν λολ,να μιλανε skype(καμια φορα) και να ακουνε μουσικη online.και ΟΛΑ αυτα εχοντας μονο 10-12 ms

10-12 ms έχουν επειδή μένουν κοντά στους servers.

Συνδέσεις έχουν VDSL. Επίσης για να κάνεις stream θες και αξιόλογο pc.

(Ακόμα και torrent να κατεβάζεις, άμα δεν φέρνεις στα όριά της, τη σύνδεσή σου, το ping σου δεν επηρεάζεται,

εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την απόσταση από τους servers και την ποιότητα της γραμμής)

Επεξ/σία από javavall
  • Like 1
Δημοσ.

μια ερωτηση,αυτη που κανουν stream οι πιο ''pro'' τι σκ@τα ιντερνετ εχουν??δηλαδη να κανουν το stream,να το παρακολοθουν,να παιζουν λολ,να μιλανε skype(καμια φορα) και να ακουνε μουσικη online.και ΟΛΑ αυτα εχοντας μονο 10-12 ms.

px δινουν απο τα 50 [που παραπανω ειναι]τα 30 για κατεβασμα ,και ετσι παιζουν μια χαρα lol.

Δημοσ.

Σήμερα έσπασε το σερί μου σε normal. +11 νίκες, από +12 βρέθηκα στο +23 και έχασα ένα τραγελαφικό ματς. Είχε πέσει αρκετά και ήθελα να το ανεβάσω τάκα τάκα για να αρχίσω να παίζω Volibear / Zyra με καλύτερους αντιπάλους.

post-128915-0-13186400-1364476183_thumb.png

Επίσης σήμερα έσπασε και το σερί μου 0-9 ήττες σε ranked, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία :D :D Είμαι 98 LP Silver 5 και με λίγη τύχη σύντομα θα είμαι πάλι Silver 4.

• Like 1
Δημοσ.

Τελος μεχρι να παω Silver 5 θα παιζω μονο Voli. Κανει τρελο carry.. Εχω 90% Win Ratio και 8/1 τα τελευταια 9 match. Aνεβηκα 2 Division σε 2 μερες.
Πιστευω support εχει περισσοτερο αξια απο solo top. Κανει deny farm στο αντιπαλο adc με το burst damage του και δινει free kills στο δικο του adc. Jungler δεν εχω δοκιμασει μιας και παω συνηθως premade bot. 

Δημοσ.

Voli jungler είναι ο τρόμος ο ίδιος

Αν πάρει και 1-2 kills νωρίς καληνύχτα, ούτε τα turrets σε σώζουν

Πολύ busy ο west σήμερα, wtf?

Δημοσ.

Για sion jungle τι λέτε? Με την ασπίδα δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγάλεις το jungle ενώ έχει και το stun για να κάνει ένα καλό gank.

+ ότι με ανοιχτή την 3η παίρνει extra life με κάθε cs

Δημοσ.

Για sion jungle τι λέτε? Με την ασπίδα δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγάλεις το jungle ενώ έχει και το stun για να κάνει ένα καλό gank.

+ ότι με ανοιχτή την 3η παίρνει extra life με κάθε cs

Πεφτει παρα πολυ στο late game ,δεν..

Αν θες κατι καλο τωρα ,για εμενα ο nasus ειναι εξεραιτικο pick.Μονο tanky build με cdr και κανεις παρα πολυ damage.+ οτι σπαει μπαλες στα ad

Δημοσ.

Πεφτει παρα πολυ στο late game ,δεν..

Αν θες κατι καλο τωρα ,για εμενα ο nasus ειναι εξεραιτικο pick.Μονο tanky build με cdr και κανεις παρα πολυ damage.+ οτι σπαει μπαλες στα ad

Καλά nasus είναι φοβερός, το ξέρω. Αν και solo top μου φαίνεται καλύτερος. Περισσότερο farm, περισσότερο dmg στην q.Το Jungle δεν προσφέρει τόσο πολύ farm. Τα ganks του βέβαια είναι εξαιρετικά γιατί έχει tons of slow. Ακόμα και με flash, δύσκολα ξεφεύγεις
Δημοσ.

Καλά nasus είναι φοβερός, το ξέρω. Αν και solo top μου φαίνεται καλύτερος. Περισσότερο farm, περισσότερο dmg στην q.Το Jungle δεν προσφέρει τόσο πολύ farm. Τα ganks του βέβαια είναι εξαιρετικά γιατί έχει tons of slow. Ακόμα και με flash, δύσκολα ξεφεύγεις

top ειναι απο τα χειροτερα pick για solo q,τον κανουν ολοι counter.Με τελε ομως τοπ και πολλα gang στο bot,εκει ναι ειναι καλος και στο solo q

Δημοσ.

Έπαιξα πρόσφατα ένα με nasus solo top εναντίον irelia (που ήταν και gold 2 βέβαια) και με βίασε πραγματικά.Τι προτείνεις για solo top αυτή την περίοδο;Τι φοριέται καλά; ^_^

Α και κάτι άλλο.Αν κατάλαβα καλά με το νέο patch αν δεν pickαρεις σε custom, ισχύει ότι και πρώτα και σε βγάζει random, σε νορμαλ σε διώχνει από το queue και τρως 5λεπτο penalty και σε ranked σε διώχνει και χάνεις και lp;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...