Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι να μπαινεις τετοιες ωρες. Το τι trolls κυκλοφορουν ειναι απιστευτο. Εγω support sona και adc vayne. Ε στο 5 λεπτο η vayne ηταν 0/10 . ΘΕΟΣ :mad:

• Like 1
Δημοσ.

H διαφορα με τους "οτι να ΄ναι " παιχτες στο bronze/silver και gold κτλπ, ειναι οτι στα κατωτερα divisions θα σου πανε στο 20 με σκορ 3-15, και αντε εσυ να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα..τουλαχιστον οσο ανεβαινεις οι παιχτες εχουν την λογικη να παιξουν safe στην αρχη.

Δημοσ.

Πήρα kha για 1η φορά και πήγα mid, τέτοιο πάρτι είχα να κάνω από παιχνίδα στα <20 lvls

Πολύ δυνατός, στάνταρ η επόμενη αγορά μου

Γενικά πολύ δυνατό το rotation της βδομάδας

Δημοσ.

H διαφορα με τους "οτι να ΄ναι " παιχτες στο bronze/silver και gold κτλπ, ειναι οτι στα κατωτερα divisions θα σου πανε στο 20 με σκορ 3-15, και αντε εσυ να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα..τουλαχιστον οσο ανεβαινεις οι παιχτες εχουν την λογικη να παιξουν safe στην αρχη.

ΤΟ χειροτερο που εχεις να κανεις στο solo q ειναι να παιξεις safe.Ολοι οι καλοι παικτες παιζουν επιθετικα,αλλ οταν πρεπει[οχι οταν px δεν βλεπεις πουθενα τον jungler τους και δεν εχεις wardaρει να μπεις μεσα.Οπως ειπε ο zahariel και θα συμφωνησω ,το lol απο ενα σημειο και μετα [απο ενα επιπεδο και πανω]ειναι παιχνιδι πρωτοβουλιας και σωστου potitioning[να εισαι εκει που πρεπει την καταλληλη ωρα κτλ].

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα εφαγα μπαν στο main μου,τραγικο.2 εβδομαδες μπαν,οπου στον τελευταιο μηνα  απο div 5 πηγα div 2[για ποιον πουστη λογο να flameαρω].Αυτο που ειπα για την blacklist μαλλον ειναι αληθεια,αν φας μια φορα μπανακι μετα μπαινεις στον στοχο,με το παραμικρο[πραγματικα δεν εβιζα κανεναν,το πολυ πολυ να ελεγα κανενα gg we lost ]μπαν.Καθως δεν βλεπω να κανω δουλεια με δαυτο,θα το παρατησω[πραγματικα οπως ειπα flamara σε κανονικο σταδιο,gg we lost μεχρι εκει] το main και θα παιζω μονο με το αλλο,γιατι στο main ειναι σιγουρο οτι θα ξαναφαω σιγουρα μπαν.

Δημοσ.

Να ξερεις οτι το 2βδομαδο ban και το permaban δεν ειναι μονο απο Tribunal οπως ειναι ολα τα προηγουμενα λιγοτερης διαρκειας αλλα ειναι και manually checked απο το support οποτε σχεδον σιγουρα κατι εχεις κανει

Επισης αν δεν κανω λαθος οι 2 βδομαδες ειναι και το τελευταιο πριν το permaban

Δημοσ.

Είναι πιο δύσκολο να το κάνεις από το να το λες αλλά απλά γράφε τα απολύτως απαραίτητα δλδ gj, np και thx (τίποτα άλλο), τα υπόλοιπα με pings  :-D

Δημοσ.

Παίξε και πρόσεχε. Το ότι δεν παίζεις δεν έχει να κάνει τίποτα. Βλέπουν το πλήθος το παιχνιδιών και το ποσοστό που τρως report. Όχι το χρόνο μεταξύ των reports.

Δημοσ.

Κανω κατι death ωρες ωρες, που αμα τα δω σε βιντεο σε επαναληψη θα πουλησω μεχρι και το pc, οχι απλα θα κοψω το λολ.

Δημοσ.

Ελα δεν τρως ετσι ban κατι αλλο θα εγινε.

Εχω φιλη που δουλευει στη riot αλλα τετοια ban δεν ριχνει.

Οποτε κατι αλλο θα ναι...

Δημοσ.

Ετσι είναι. Να φανταστείς στην σεζόν 2 για ένα χρόνο με τρελό flame δεν έφαγΑ ούτε ένα μπάν. Από την στιγμή που έφαγΑ το πρώτο τρώω μπάν κάθε 2 μηνο. Απλά είναι θέμα blacklist. Με την πρώτη μαλακια μπάν. Υπάρχουν άτομα που έχουν βρίσκει μάνες και ακόμα παίζουν και τους βλέπω μπροστά μου

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...