Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω καιρο να παιξω kata, παντως  με deathcap, void, liandrys, mr pen bots, abyssal και κανα zonyans ή deathfire grasp ή rylais αναλογα το game δεν νομιζω να αντιστεκεται κανενας στην kata. Φυσικα αυτο το build δεν ειναι να πας απο τους πρωτους στη μαχη αλλα να τους καθαριζεις οταν θα εχουν μεινει με μισο life. Ποτε δεν μου αρεσε ετσι οπως την παιζουν στη season 3 με def stats..κατα την γνωμη μου ειναι carry-assasin...το initiate και το tanky ειναι δουλεια αλλων..παντα θα νοσταλγω την παλια kata πριν το rework.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eχω καιρο να παιξω kata, παντως με deathcap, void, liandrys, mr pen bots, abyssal και κανα zonyans ή deathfire grasp ή rylais αναλογα το game δεν νομιζω να αντιστεκεται κανενας στην kata. Φυσικα αυτο το build δεν ειναι να πας απο τους πρωτους στη μαχη αλλα να τους καθαριζεις οταν θα εχουν μεινει με μισο life. Ποτε δεν μου αρεσε ετσι οπως την παιζουν στη season 3 με def stats..κατα την γνωμη μου ειναι carry-assasin...το initiate και το tanky ειναι δουλεια αλλων..παντα θα νοσταλγω την παλια kata πριν το rework.

Και μενα δεν μου αρεσει το καινουριο στυλ, αλλα σε μερικα game το guardian ή το warmog's ειναι μονοδρομος για να νικησεις..

Παλιοτερα θυμαμαι εβγαζα 1ο item Rylais, γιατι ηδη στο early game η Kata ηταν OP, οποτε ειχα και hp αλλα και εκοβα παρα πολυ... τωρα την εχουν χαμηλωσει κι αλλο.. εχει καποια πλεονεκτηματα βεβαια τωρα, αλλα και παλι στο mid ειναι απο τα easy counter picks, πχ με ενα flash φευγεις απο την ulti της, και γενικα δεν εχει καποιο slow/stun

Αλλη μια ερωτηση πχ μεσα στο game εχω με Katarina 250ap.. χωρις Rabadon's.. αν θα βγαλω next item Void, θα κοβω περισσοτερο απο οτι θα εκοβα με καπελο ή οχι?

Δημοσ.

Και μενα δεν μου αρεσει το καινουριο στυλ, αλλα σε μερικα game το guardian ή το warmog's ειναι μονοδρομος για να νικησεις..

Παλιοτερα θυμαμαι εβγαζα 1ο item Rylais, γιατι ηδη στο early game η Kata ηταν OP, οποτε ειχα και hp αλλα και εκοβα παρα πολυ... τωρα την εχουν χαμηλωσει κι αλλο.. εχει καποια πλεονεκτηματα βεβαια τωρα, αλλα και παλι στο mid ειναι απο τα easy counter picks, πχ με ενα flash φευγεις απο την ulti της, και γενικα δεν εχει καποιο slow/stun

Αλλη μια ερωτηση πχ μεσα στο game εχω με Katarina 250ap.. χωρις Rabadon's.. αν θα βγαλω next item Void, θα κοβω περισσοτερο απο οτι θα εκοβα με καπελο ή οχι?

Εξαρταται απο το mres των αντιπαλων

Αν εχουν πανω απο 80 θα κανεις παραπανω dmg με Void Staff

Αν εχουν λιγοτερο τοτε θα κανεις πιο πολυ με Dcap

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω σαπιλα τα μεσημερια,δεν ξερω τι γινετε .Και καθε φορα στα promotion game.Παω για πλατ 1 ,και στο 1 εχω afk jungler ,στο δευτερο troll pick trynda ad carry bot.Και μετα μου λενε για elo hell,παντου trolls.

Δημοσ.

Τέλος, από δω και πέρα δεν ξαναμπαίνω σε game αν δω και κάποιος συμπαίκτης έχει κατάληξη στο όνομα PL. Δεν θα μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά.

Μου έκανε babysit ο rengar τους και δεν μπορούσα να σταυρώσω creep και μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ. Στα διάλα πια. :angry:

Δημοσ.

Μάλλον camp σου έκανε γιατί αν σου έκανε babysit θα ερχόταν να πέθαινε μέσα στο turret.

@Socratis κοίτα να δείς πως γυρίζει ο τροχός και το rant :P Σκέψου τους bronze/silver που αυτό είναι 1/3 games.

Δημοσ.

Μάλλον camp σου έκανε γιατί αν σου έκανε babysit θα ερχόταν να πέθαινε μέσα στο turret.

@Socratis κοίτα να δείς πως γυρίζει ο τροχός και το rant :P Σκέψου τους bronze/silver που αυτό είναι 1/3 games.

Μα δεν καταλαβες,δεν παραπονεθηκα για κατι.Απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν τρολλερς παντου.Το οτι δεν μπορω να παω ευκολα diamond ειναι θεμα δικο μου.Αν ξεκινησω και παιζω σαν diamond 3-2 τοτε θα φτασω ευκολα diamond 5.Απλα επειδη εκει ειναι το ελο μου τα παιχνιδι ειναι derby

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν καταλαβες,δεν παραπονεθηκα για κατι.Απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν τρολλερς παντου.Το οτι δεν μπορω να παω ευκολα diamond ειναι θεμα δικο μου.Αν ξεκινησω και παιζω σαν diamond 3-2 τοτε θα φτασω ευκολα diamond 5.Απλα επειδη εκει ειναι το ελο μου τα παιχνιδι ειναι derby

Ναι για τα εκνευριστικά afk/trolls λέω τα οποία επηρεάζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό και την απόδοση σου.

Θα ήσουν plat 1 αν δεν είχες ας πούμε αυτά τα games? (άσχετα απο το skill lvl). Πιθανότατα. Τώρα θέλει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να στακάρεις 100 points and so on. Σε χαμηλότερα tier (που και το επίπεδο των παικτών είναι χαμηλότερο) αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οπότε θέλει περισσότερη προσπάθεια για κάποιον που παίζει μεχ. Όπως είπες πρέπει να είσαι 1-2 divisions πάνω skill wise ώστε να κερδίζεις άνετα (+τύχη)

Δημοσ.

Τεραστιος ο Nautilus (AP)..!

Μακαρι να χα IP να τον αγορασω..Ποιανου περισσευουν ip και θα μου τον κανει δωρο ως δειγμα αλληλεγγυης και φιλιας? :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...