Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αναφερω εδω δημοσια οτι ο χρηστης tonsofdamage μ εστειλε υβριστικο μηνυμα στο πμ το οποιο εστειλα και στους mods με την υπογραφη απο κατω του χρηστη attalou και luxx.επειδη δεν γνωριζω αν οντως εσταλει απο αυτους του δυο το λεω δημοσια ωστε αυτα τα δυο προσωπα να μην βρεθουν μπλεγμενα χωρις λογο

Δυστυχως εχω κι αλλες δουλειες να κανω και δεν ειμαι 15 χρονων για να κανω τετοια πραγματα

@Deluminator Liandrys

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχως εχω κι αλλες δουλειες να κανω και δεν ειμαι 15 χρονων για να κανω τετοια πραγματα

@Deluminator Liandrys

To γνωριζω και για αυτο το ανεφερα δημοσια γιατι εγω τον εκανα αναφορα.Καλο θα ηταν να τον κανεις και εσυ αφου δεν σχετιζεσαι με αυτο τον χρηστη γιατι χρησιμοποιησε το ονομα σου.

Δημοσ.

γράφεις [spoiler και το δεύτερο το κλείνεις με /

γραφτου το σωστα μωρε :P

επισης , η σηψη του ελληνικου Community ψεδιπλωνεται μπροστα στα ματια μας. :P

Δημοσ.

ποιο είναι το καλύτερο lane για την vi? επίσης, αξίζει η αγορά της?<br><br>

Sent from my iPod touch using Insomnia

Την banaroun αρα αν την θες για ranked qq. Κατα τα αλλα οπου θες την παιζεις αν σε αρεσει. Adc ειναι, gap closer ειναι, σπαει το armor, σπαει μπαλες. Αυτα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα.

Επίσης vi jungle. Γρήγορο και safe clear και θεικά gangs. Είναι κρίμα top χάνει πολύ potential imo (αν και είναι μια χαρά viable)

• Like 2
Δημοσ.

Ο ίδιος είχε κάνει και αυτό με λιγότερη επιτυχία.

Το κακό είναι οτι όλοι έχουμε πετύχει πολύ χειρότερες sones που παίζουν με κανονικό setup -.-

• Like 1
Δημοσ.

Η μάσκα δεν μου αρκεί.. σε late game αν έχω καταρινα full build και δεν νιωθει η ομάδα μου δεν μπορώ να κόψω τα tank, garen κλπ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...