SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 για ache τι αντικειμενα να βαλω?Λεω για vampiric scepter -boots,b.f sword,bloodthirster,black clever,zeal,guardian angel
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ανάλογα το game Σωκράτη και τους αντίπαλους champions. Πάντως θες πολύ movement - attack speed + dmg.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ρε παιδια γτ δεν εχω παρει ακομα τα rp;;;; γιατί τα δίνουν σταδιακά στους χρήστες μέχρι την 1η Ιουλίου...
skanjos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εμένα οι πόντοι rp δεν μου μπήκαν μέχρι που αγόρασα ένα rune,δια μαγείας εμφανίστηκαν με το που το αγόρασα και είπα wtf??? αγόρασα το σκιν της ashe το άσπρο στην ashe τα βασικά ίτεμς είναι :dorans start,πρώτα φτιάχνεις τις πρώτες μπότες και μετά rush το infinity edge,τελειώνεις τις μπότες και μετά πέρνεις το armor penetration bow,μετά φτιάχνεις ένα zeal και μετά banshies veil. παραπάνω δύσκολα να φτάσεις παιχνίδι ,εγώ σε 10games στο 1 έφτασα μέχρι το veil...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ashe βαζω πρωτα το πρωτο recomended,μετα προσπαθω για το berseker σιγα σιγα ,μερτα boots,και μετα phantom dancer για γρηγοραδα.Λεει πολυ αυτο,αλλα για να εχεις αποτελεσμα θες πολυ ωρα.
skanjos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ashe βαζω πρωτα το πρωτο recomended,μετα προσπαθω για το berseker σιγα σιγα ,μερτα boots,και μετα phantom dancer για γρηγοραδα.Λεει πολυ αυτο,αλλα για να εχεις αποτελεσμα θες πολυ ωρα. μέχρι να έχεις αποτέλεσμα τα αντίπαλα carry θα σε έχουν λιανήσει ή θα έχεις γίνει εντελώς gimped,και στο endgame έτσι και αλλιώς σε λιανίζουν. η ashe θέλει damage νωρίς.berseker sword δεν πέρνει η ashe στην αρχή... infinity θέλει.να ένα πολύ ωραίο guide.http://www.solomid.net/guides.php?g=633
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 thanks.Δεν με λιανιζουν γιατι κανω defence μεχρι να φτασω σε καλο lvl αλλα δεν κανω και kill μεχρι το 20.Θα το κοιταξω.thanks. Τα viable items τι ειναι? αν κανω δηλαδη πρωτα αυτα[starting και cores]σε τι να προχωρησω>? Αποτι καταλαβα παμε πρωτα για την πρωτη μποτα και heal,στην συνεχεια παιρνουμε ενα αντικειμενο απο το infinity edge [να εχει damage καλυτερα]και ξενικαμε και την μποτα την δευτερη να μας δωσει λιγο ταχυτητα,και συνεχιουμε μεχρι να τα τελειωσουμε.Μετα συνεχιζουμε στο last whisper .Μετα αναλογα με την εκβαση του αγωνα ειτε παω σε armor mana[μαλλον εκει γαιτι το μανα της ashe ειναι πολυ λιγο],ειτε bloodthirster,blood dancer] .Runes οτι εχω μαις και ειμαι μικρο lvl ακομα.
hd95 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 τι εχει παθει σημερα ο eu ολο disconnect kai error βγαζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 καιρός για IP boost...
παπι Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 http://eu.leagueofle...ad.php?t=281119 highlights Logo papandreou mas kleisane ta server!LEFTA YPARXOUN! hahahaha this rocks!! To bring players to flame you in their own native language means you really suck Riot! Και για να μην ξεχνιομαστε ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! To mono pou thelw einai mia pizza ena xesimo kai ligo lolante kai mia pipa
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 split αλλά φαντάζομαι ότι οι servers θα είναι "ενωμένοι", δεν θα χωρίσουν το ευρωπαϊκό κοινό...
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όχι θα είναι ξεχωριστοί στα πάντα. Θα έχεις απλά ένα free migrate ώστε να πάς εκεί που θέλεις. Europe west και Europe East & Nordic. Εμείς προφανώς θα είμαστε στο east. Aυτό μας απαλλάσει απο τους γάλλους αλλα θεωρώ οτι μας φορτώνει Ρώσσους και τα ρέστα οπότε ουσιαστικά κολυμπάμε στα σκ@τα. Θα σκεφτώ σοβαρά να πάω στον West για να γλυτώσω τα χειρότερα. :\ Η αποχή δεν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα τον εθισμό μου μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις