kuzko21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 spikes στο Ping του εννοει, και γω εχω κατι τετοια τωρα τελευταια. 1
haris013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 spikes στο Ping του εννοει, και γω εχω κατι τετοια τωρα τελευταια. και εγω παιδια,δεν παλευεται,χθες σε ranked επεσα 2 φορες γιαυτο το λογο.
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Kαι εγω μερικες φορες το παθαινω ξαφνικα αλλα νομιζα οτι ηταν θεμα του ιντερνετ και οχι του server
mpasketpro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γινεται καποιος να με βοηθησει να ανεβω; Silver 3 ειμαι προσπαθω τοσο καιρο να φτασω Gold αλλα απαλευτοι. Δε με αφηνουν να πηγαινω top (main μου) και καταληγω σε ακυρες θεσεις που δεν παιζω καθολου. Οποιος μπορει να με βοηθησει και παιζει mid και εγω top (κυριαρχα lanes) ή bot μαζι. Οποιος ενδιαφερεται pm. Μιλωντας παντα για ιδιους champs καθε game.
haris013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γινεται καποιος να με βοηθησει να ανεβω; Silver 3 ειμαι προσπαθω τοσο καιρο να φτασω Gold αλλα απαλευτοι. Δε με αφηνουν να πηγαινω top (main μου) και καταληγω σε ακυρες θεσεις που δεν παιζω καθολου. Οποιος μπορει να με βοηθησει και παιζει mid και εγω top (κυριαρχα lanes) ή bot μαζι. Οποιος ενδιαφερεται pm. Μιλωντας παντα για ιδιους champs καθε game. μάθε να παίζεις κιάλλα lane
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Χρησιμο νεο sitakι απο το TSM Network Παιρνει το feed απο τα games διαφορων γνωστων παιχτων και καταγραφει τα builds τους , ακομα και με το ακριβες buy order Μαζι με runes , masteries κτλ http://www.probuilds.net/ 1
Luxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν μιλησα για adc.adc= attack damage carry.Σου κανει ο taric για long range?Αd παιξτον και θα δεις.Μπες ενα costum με μποτακια και βαλτου κανενα black cleaver κτλ να δεις τι damage βγαζει.Δες επεισης και τον TheoddOne που τον παιζει jungle να δεις τι παναγιες κανει! Πανε παιξε super mario καλυτερα φιλε μου. Αντε τα λεμε..
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πανε παιξε super mario καλυτερα φιλε μου. Αντε τα λεμε.. Δεν μ αρεσει.Πηγαινε παιξε εσυ που ειναι και ειδικοτητα σου!
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω αναφερω εδω δημοσια οτι ο χρηστης tonsofdamage μ εστειλε υβριστικο μηνυμα στο πμ το οποιο εστειλα και στους mods με την υπογραφη απο κατω του χρηστη attalou και luxx.επειδη δεν γνωριζω αν οντως εσταλει απο αυτους του δυο το λεω δημοσια ωστε αυτα τα δυο προσωπα να μην βρεθουν μπλεγμενα χωρις λογο
Tobajara Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Νιώθω σα να είμαι στο Tribunal και να διαβάζω logs... 5
Swimmer21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αν οι αντιπαλοι βγαζουν πολυ HP.. τι να βγαλω εγω στην Katarina για να τους κοβω περισσοτερο?
haris013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αν οι αντιπαλοι βγαζουν πολυ HP.. τι να βγαλω εγω στην Katarina για να τους κοβω περισσοτερο? gasp
Προτεινόμενες αναρτήσεις