SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φήμες λένε οτι παίζω ανεκτό ad. Στο loss έφαγα cheese απο taric/tristana burst ap bot και έχαναν και όλα τα άλλα lanes πανηγυρικά -.- Still κατέληξε close game και throw. Καντο τωρα και στα rank να σε δω
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καντο τωρα και στα rank να σε δω Καντο και στα ranked αν προλαβεις να πεις οτι πας adc πριν οι αλλοι!!
dNt^ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τα βήματα για να μπεις σε ranked 1. Ανοίγεις ένα σημειωματάριο 2. Γράφεις "top/mid/jungle/adc" Όποια θέση θες να πας (Support not included because noone ever wants to be the support) 3. Αντιγράφεις το παραπάνω κείμενο με την θέση που θες 4. Μπαίνεις στο queue για το ranked 5. Με το που μπεις στο champion selection screen, κάνεις επικόλληση το κείμενο που έχεις ατιγράψει.
kiriaslefteris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αγορασα καινουριο laptop με windows 8 και κατεβασα το παιχνιδι αλλα οταν συνδεομαι γραφει:Σφαλμα συνδεσης Ο server συνδεσης δεν αποκριθηκε ενδεχεται να αντιμετωπιζεται ενα προβλημα με την συνδεση που δεν σχετιζεται με τον server του league of legends Αν συνεχισετε να εχετε προβλημα συνδεσης ελεγξτε τις διαμορφωσεις του τειχους προστασιας.Σας παρακαλω βοηθηστε με
nrkmaiden Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τα βήματα για να μπεις σε ranked 1. Ανοίγεις ένα σημειωματάριο 2. Γράφεις "top/mid/jungle/adc" Όποια θέση θες να πας (Support not included because noone ever wants to be the support) 3. Αντιγράφεις το παραπάνω κείμενο με την θέση που θες 4. Μπαίνεις στο queue για το ranked 5. Με το που μπεις στο champion selection screen, κάνεις επικόλληση το κείμενο που έχεις ατιγράψει. 6. Βριζεις οποιον σου παρει τη θεση 3
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αγορασα καινουριο laptop με windows 8 και κατεβασα το παιχνιδι αλλα οταν συνδεομαι γραφει:Σφαλμα συνδεσης Ο server συνδεσης δεν αποκριθηκε ενδεχεται να αντιμετωπιζεται ενα προβλημα με την συνδεση που δεν σχετιζεται με τον server του league of legends Αν συνεχισετε να εχετε προβλημα συνδεσης ελεγξτε τις διαμορφωσεις του τειχους προστασιας.Σας παρακαλω βοηθηστε με Yπαρχει firewall που το σταματαει.Τι antivirus εχει το λαπτοπ?
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε πρωτα και μετα μιλας.Και η ειρωνια αλλου γιατι δεν με ξερεις απο εχθες. Tσεκαρεις καθολου τα patch notes η απλα πετας χαζομαρες ετσι απλα για να τις λες? Nevermind , Bronze rulez
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Tσεκαρεις καθολου τα patch notes η απλα πετας χαζομαρες ετσι απλα για να τις λες? Nevermind , Bronze rulez Tο οτι εχεις κομπλεξικο μυαλο και προσβαλεις τους αλλους χωρις καν να τους ξερεις δεν ειναι θεμα παιχνιδιου.Nevermind δεν ασχολουμε αλλο.
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 To οτι εισαι ασχετος και τα 3/4 απο αυτων που λες επηρεαζουν και αλλους δεν σε ενοχλει Καληνυχτα 1
Zahariel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ΜΑΚΑΙΡΙΑ Btw Challenge Accepted. Πες μου το build και θα το παιξω στο Gold να σας πω εντυπωσεις
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 To οτι εισαι ασχετος και τα 3/4 απο αυτων που λες επηρεαζουν και αλλους δεν σε ενοχλει Καληνυχτα Costum ειπα αμπαλε να μπει να δοκιμασει το παιδι οχι σε ranked.Μαθε πρωτα να διαβαζεις.Κομπλεξαρα
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ενταξει Νομιζα οτι ελεγες custom Αλλα αφου πρεπει να μπει COSTUM τοτε θα δουλεψει I apologise Μυρωδια
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καντο τωρα και στα rank να σε δω Tbh παίζω με αρκετά καλύτερους αντίπαλους στα normals απο ότι στα ranked Όντας gold έχω συνήθως αντιπάλους απο gold 1 εώς gold 4 ενώ πολύ συχνά στα normals έχω plat/diamond μιας και έχω αρκετά καλό mmr. Κατα τα άλλα challenge accepted. Ούτως η άλλως γι αυτό το κάνω το practice. ;p Να μην είχα και random spikes 200-300ms (900+ χθές) απο εδώ που παίζω τώρα και η ζωή θα ήταν καλύτερη -.- επισης: 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ναι ,μετα το patch αυτο με το lag spike εχει γινει κουραστικο.Μια εισαι 70 και για δυο δευτερα σε πεταει 150.Οτι νανε./ 2
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ενταξει Νομιζα οτι ελεγες custom Αλλα αφου πρεπει να μπει COSTUM τοτε θα δουλεψει I apologise Μυρωδια Oπως προ ειπα αμα ειναι κομπλεξικο το μυαλο....Μεγαλε δασκαλε της ορθογραφιας.Σε προσκυναμε ολοι.Και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Tbh παίζω με αρκετά καλύτερους αντίπαλους στα normals απο ότι στα ranked Όντας gold έχω συνήθως αντιπάλους απο gold 1 εώς gold 4 ενώ πολύ συχνά στα normals έχω plat/diamond μιας και έχω αρκετά καλό mmr. Κατα τα άλλα challenge accepted. Ούτως η άλλως γι αυτό το κάνω το practice. ;p Να μην είχα και random spikes 200-300ms (900+ χθές) απο εδώ που παίζω τώρα και η ζωή θα ήταν καλύτερη -.- επισης: Λεγοντας random spikes τι εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις