Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φήμες λένε οτι παίζω ανεκτό ad.

n5G23Y6.png

Στο loss έφαγα cheese απο taric/tristana burst ap bot και έχαναν και όλα τα άλλα lanes πανηγυρικά -.-

Still κατέληξε close game και throw.

Καντο τωρα και στα rank να σε δω B)  B)  B)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καντο και στα ranked αν προλαβεις να πεις οτι πας adc πριν οι αλλοι!!  :P

Δημοσ.

Τα βήματα για να μπεις σε ranked

1. Ανοίγεις ένα σημειωματάριο

2. Γράφεις "top/mid/jungle/adc" Όποια θέση θες να πας (Support not included because noone ever wants to be the support)

3. Αντιγράφεις το παραπάνω κείμενο με την θέση που θες

4. Μπαίνεις στο queue για το ranked

5. Με το που μπεις στο champion selection screen, κάνεις επικόλληση το κείμενο που έχεις ατιγράψει.

images?q=tbn:ANd9GcRKutJmtYzpimTctYtBVKf

Δημοσ.

Αγορασα καινουριο laptop με windows 8 και κατεβασα το παιχνιδι αλλα οταν συνδεομαι γραφει:Σφαλμα συνδεσης Ο server συνδεσης δεν αποκριθηκε ενδεχεται να αντιμετωπιζεται ενα προβλημα με την συνδεση που δεν σχετιζεται με τον server του league of legends Αν συνεχισετε να εχετε προβλημα συνδεσης ελεγξτε τις διαμορφωσεις του τειχους προστασιας.Σας παρακαλω βοηθηστε με :(

Δημοσ.

Τα βήματα για να μπεις σε ranked

1. Ανοίγεις ένα σημειωματάριο

2. Γράφεις "top/mid/jungle/adc" Όποια θέση θες να πας (Support not included because noone ever wants to be the support)

3. Αντιγράφεις το παραπάνω κείμενο με την θέση που θες

4. Μπαίνεις στο queue για το ranked

5. Με το που μπεις στο champion selection screen, κάνεις επικόλληση το κείμενο που έχεις ατιγράψει.

6. Βριζεις οποιον σου παρει τη θεση

images?q=tbn:ANd9GcRKutJmtYzpimTctYtBVKf

• Like 3
Δημοσ.

Αγορασα καινουριο laptop με windows 8 και κατεβασα το παιχνιδι αλλα οταν συνδεομαι γραφει:Σφαλμα συνδεσης Ο server συνδεσης δεν αποκριθηκε ενδεχεται να αντιμετωπιζεται ενα προβλημα με την συνδεση που δεν σχετιζεται με τον server του league of legends Αν συνεχισετε να εχετε προβλημα συνδεσης ελεγξτε τις διαμορφωσεις του τειχους προστασιας.Σας παρακαλω βοηθηστε με :(

Yπαρχει firewall που το σταματαει.Τι antivirus εχει το λαπτοπ?

Δημοσ.

Δοκιμασε πρωτα και μετα μιλας.Και η ειρωνια αλλου γιατι δεν με ξερεις απο εχθες.

Tσεκαρεις καθολου τα patch notes η απλα πετας χαζομαρες ετσι απλα για να τις λες?

Nevermind , Bronze rulez

Δημοσ.

Tσεκαρεις καθολου τα patch notes η απλα πετας χαζομαρες ετσι απλα για να τις λες?

Nevermind , Bronze rulez

Tο οτι εχεις κομπλεξικο μυαλο και προσβαλεις τους αλλους χωρις καν να τους ξερεις δεν ειναι θεμα παιχνιδιου.Nevermind δεν ασχολουμε αλλο.

Δημοσ.

To οτι εισαι ασχετος και τα 3/4 απο αυτων που λες επηρεαζουν και αλλους δεν σε ενοχλει

Καληνυχτα

• Like 1
Δημοσ.

To οτι εισαι ασχετος και τα 3/4 απο αυτων που λες επηρεαζουν και αλλους δεν σε ενοχλει

Καληνυχτα

Costum ειπα αμπαλε να μπει να δοκιμασει το παιδι οχι σε ranked.Μαθε πρωτα να διαβαζεις.Κομπλεξαρα

Δημοσ.

Ενταξει

Νομιζα οτι ελεγες custom

Αλλα αφου πρεπει να μπει COSTUM τοτε θα δουλεψει

I apologise

Μυρωδια

Δημοσ.

Tbh παίζω με αρκετά καλύτερους αντίπαλους στα normals απο ότι στα ranked :P

Όντας gold έχω συνήθως αντιπάλους απο gold 1 εώς gold 4 ενώ πολύ συχνά στα normals έχω plat/diamond μιας και έχω αρκετά καλό mmr.

Κατα τα άλλα challenge accepted. Ούτως η άλλως γι αυτό το κάνω το practice. ;p

Να μην είχα και random spikes 200-300ms (900+ χθές) απο εδώ που παίζω τώρα και η ζωή θα ήταν καλύτερη -.-

επισης:

pop+corn.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει

Νομιζα οτι ελεγες custom

Αλλα αφου πρεπει να μπει COSTUM τοτε θα δουλεψει

I apologise

Μυρωδια

Oπως προ ειπα αμα ειναι κομπλεξικο το μυαλο....Μεγαλε δασκαλε της ορθογραφιας.Σε προσκυναμε ολοι.Και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.

Tbh παίζω με αρκετά καλύτερους αντίπαλους στα normals απο ότι στα ranked :P

Όντας gold έχω συνήθως αντιπάλους απο gold 1 εώς gold 4 ενώ πολύ συχνά στα normals έχω plat/diamond μιας και έχω αρκετά καλό mmr.

Κατα τα άλλα challenge accepted. Ούτως η άλλως γι αυτό το κάνω το practice. ;p

Να μην είχα και random spikes 200-300ms (900+ χθές) απο εδώ που παίζω τώρα και η ζωή θα ήταν καλύτερη -.-

επισης:

pop+corn.jpg

Λεγοντας random spikes τι εννοεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...