aris1986 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ωραιο θα ηταν αναλογα με τα παιχνιδια που εχεις παιξει στο νορμαλ να σε βαζουν με ομοιους σου στα rank αυτό ξαναπεστο...Εχω δει πολλα κουλα σε bronze/silver DIV.
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και εμενα 20+ μ δινει για καθε νικη μου στο ranked.Αυτος που ειπε κατι για ad taric..Δοκιμαστε τον πρωτα ad να δειτε τι damage βγαζει που εχω δει απο γνωστο μου και μετα ξανα πειτε μου!!
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 iro·ny noun \ˈī-rə-nē also ˈī(-ə)r-nē\ plural iro·nies Definition of IRONY 1 : a pretense of ignorance and of willingness to learn from another assumed in order to make the other's false conceptions conspicuous by adroit questioning —called alsoSocratic irony 2 a : the use of words to express something other than and especially the opposite of the literal meaning b : a usually humorous or sardonic literary style or form characterized by irony c : an ironic expression or utterance 3 a (1) : incongruity between the actual result of a sequence of events and the normal or expected result (2) : an event or result marked by such incongruity b : incongruity between a situation developed in a drama and the accompanying words or actions that is understood by the audience but not by the characters in the play —called alsodramatic irony, tragic irony 4
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Επεισοδιακο το ανεβασμα σε bronze i!!! 1ο παιχνιδι με mf το κερδισα,2ο με alistar support μετα απο 75 λεπτα παιχνιδιου και με τον jungle cho μας να ειναι σε αλλο game το χασαμε,3ο και φαρμακερο adc με draven και με πολυ καλο anivia το πηραμε.
basilisraf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τόσο καιρό σε αυτό το site δεν είχα παρατηρήσει αυτή τη κατηγορία. Χτες πάλι έχασα epic game .. skarner 13 / 1 ζουγκλα .. να τους κανω pacman.. και να εχω τοπ swain 1-7(feedαρε Λι) κάτω miss fortune να ταίζει τριστάνα .. 0-5 .. ενα support σκέτη ζούγκλα .. 0 ματάκια και μονο εναν mid jarvan (παρόλο που έλεγα αυτός θα μου χαλάσει game , ήταν ο πιο pro με σκορ 3-4 kill του άφηνα να παιρνει αυτος απο το κεντρο. οταν χανω τετοια game πως να μην παθω ψυχολογικά ? ειμαι αναμεζα bronze II και I .. εχω χασει 3 φορες τα 5 ματς για ασημένιος λογω των τρολλ .. εχω πεσει αρκετές φορές ΙΙ και μετα με τα χιλια ζορια ξανα Ι ... αλλα αυτο με το feed και τα "παιδακια" που για 1 kill πανε afk καταντάει αηδία. τι φταίμε εμεις ? παει και μου βαζει παικτες με μονοψηφιο αριθμο νικων. west παιζω btw
Luxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και εμενα 20+ μ δινει για καθε νικη μου στο ranked.Αυτος που ειπε κατι για ad taric..Δοκιμαστε τον πρωτα ad να δειτε τι damage βγαζει που εχω δει απο γνωστο μου και μετα ξανα πειτε μου!! Επειδη θα με τρελανετε εδω μεσα. Πως γιενται ο taric να ειναι adc, απο τη στιγμη πυο κανενα skill του δεν κανει physical damage, ουτε scale με ad; Ειμαστε σοβαροι τωρα; Ασε που ειναι και melee χαρακτηρας.
koularasss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ο chaox γιατι δεν παιζει στα τελευταια παιχνιδια των tsm? 1
sistah Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Γιατι δεν ηταν συνεπης στο MLG.Πηγαινε τα επινε σε clubz και αργουσε να παει την επομενη μερα στους αγωνες,εκανε backstage tour στα groupies αντι να κανει practice με την ομαδα και ειπανε να τον στειλουνεσπιτι μπας και σοβαρευτει.Μπορει να μεινει, μπορει να φυγει.. Who knows. 1
paularas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 όπως έχουν πει πολλοί σοφοί εδώ μέσα, με το να νευριάζεις και να εκνευρίζεσαι δεν καταφέρνεις τίποτα. Απλά εσύ χαλιέσαι, έτσι είναι δυστυχώς το παιχνίδι... we must deal with it για παράδειγμα να πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι στον eune server
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φήμες λένε οτι παίζω ανεκτό ad. Στο loss έφαγα cheese απο taric/tristana burst ap bot και έχαναν και όλα τα άλλα lanes πανηγυρικά -.- Still κατέληξε close game και throw.
Tobajara Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Σωστός Εγώ πάλι σήμερα είδα πως έχασα την ωραία κίτρινη κορδέλα μου :fear: :cry: Δεν έφαγα κάποιο warning ή ban από Tribunal, δε μου σβήσανε πόντους ή οτιδήποτε άλλο, απλά δεν εμφανίζεται η κορδέλα στο loading screen. Ίσως έφαγα κάποια reports σε άσχημα παιχνίδια που είχα στο πρόσφατο σερί μου αλλά το βλέπω δύσκολο να σου σβήνουν ολόκληρη κορδέλα για κακά παιχνίδια, ειδικά αν δεν τρολάρεις. Λογικά είναι το decay, και άντε τώρα να δω πώς θα την ξαναβγάλω γιατί Team Leader honour δε δίνει κανείς Σε άλλα νέα έχω ένα σερί 6 - 0 σε normal και φτιάχνω το ratio σιγά σιγά.
klainmaingr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Νομίζω οτι για να την διατηρήσεις πρέπει να παίρνεις μόνιμα honor κάτι το οποίο είναι ψιλοαδύνατο γιατί πλέον δεν ασχολείται κανείς με αυτό. Και είναι και σπάνια ρε γμτ. Εγώ είδα οτι έχω καμια 200+ teamwork αλλα για ribbon ούτε κουβέντα. -.- Μαλλον πρέπει να το κάνουν λίγο πιο accesible ώστε η απόκτηση του να είναι εφικτή και να το "κυνηγάς" με την καλή έννοια. Τώρα φαίνεται impossibru.
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Επειδη θα με τρελανετε εδω μεσα. Πως γιενται ο taric να ειναι adc, απο τη στιγμη πυο κανενα skill του δεν κανει physical damage, ουτε scale με ad; Ειμαστε σοβαροι τωρα; Ασε που ειναι και melee χαρακτηρας. Δεν μιλησα για adc.adc= attack damage carry.Σου κανει ο taric για long range?Αd παιξτον και θα δεις.Μπες ενα costum με μποτακια και βαλτου κανενα black cleaver κτλ να δεις τι damage βγαζει.Δες επεισης και τον TheoddOne που τον παιζει jungle να δεις τι παναγιες κανει!
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν μιλησα για adc.adc= attack damage carry.Σου κανει ο taric για long range?Αd παιξτον και θα δεις.Μπες ενα costum με μποτακια και βαλτου κανενα black cleaver κτλ να δεις τι damage βγαζει.Δες επεισης και τον TheoddOne που τον παιζει jungle να δεις τι παναγιες κανει! Αληθεια , ποναω... @Tobajara Οτι ειπε ο Klain ισχυει , θα πρεπει να ξαναφτασεις το threshold για να παρεις πισω το ribbon
ssns Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αληθεια , ποναω... @Tobajara Οτι ειπε ο Klain ισχυει , θα πρεπει να ξαναφτασεις το threshold για να παρεις πισω το ribbon Δοκιμασε πρωτα και μετα μιλας.Και η ειρωνια αλλου γιατι δεν με ξερεις απο εχθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις