Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα ομως θα πεσει μεχρι το 70% μακροπροθεσμα.. Επισης taric jungler πολυ καλος.. 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ζahariel best Zyra support EU

Kαι καλα, οτι γινεται να κουβαλησεις με support γινεται. Ειναι θεμα playstyle. Relevant:

Δημοσ.

δοκιμασε και taric adc , ακομα καλυτερος.

παρε και σκιν.

Bronze VI πρεπει να εισαι εσυ. Ειδικη κατηγορια απο μονος σου.

Δημοσ.

Ζωα του Ranked...εγινε mainstream το Ranked, διαφημιστηκε και ολα τα ζωα παιζουν τωρα...

ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑ!

Νομιζουν οτι θα δινουν συνεντευξεις....

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εμενα γιατι σε ξαθε νικη μου δινει 25αρια?Μαγαπει το συστημα?

Και εμένα κάπου εκεί. Χάσω-κερδίσω η διαφορά θα είναι 20 points. Ήμουν 92 Points. Χάνω 2 --->50 Points. Κερδίζω 2 ----> 98 points -.-

Με trollάρει το σύστημα δηλαδή! Δεν μπορούσε να μου δώσει άλλα 2??? :P

Δημοσ.

Τι ζωαδια υπαρχουν ρε γαμωτο εκει εξω?

Μπηκα (lvl 30) premade με τον ezreal (lvl 22)

5v5 normal blind pick με rengar solo top τελικο score 8/5/1

οι αλλοι:

Ezreal 3/9/2 (22)

Zed (Jungler) 3/13/3 (28)

Teemo 0/5/1 -Leaver- (26)

Fiddle 2/11/3 (28)

περιττο να πω την εκβαση, (surrend γυρω στο 25).

Πως γινεται σε ενα match 4 feeders? εξαλλου στα level τους θα ηταν και οι αλλοι 25-28...

Δημοσ.

plz κάποιος απο west να μπούμε μαζί ranked!

δεν μπορώ με τα ζώα που δεν νοιώθουν.. 3 καλά games έχω κάνει deafeat τα 2 εξαιτίας της ομάδας μου.μα γιατί μπαίνουν ranked αφου δεν νοιώθουν!??

είχε ένας quinn και λέει first time quinn,i want to try her και εγώ να παίζω για promotion!

EΛΕΟΣ

κοιτα αμα θες κανε με add name papajohnis.Ειμαι bronze 3 στην παρουσα φαση και μεχρι πριν 2 εβδομαδες ειμουνα 5.Ανεβηκα κυριως solo αν και πολλα ματσ τα επαιξα duo με αλλους που ηταν επισης bronze

Δημοσ.

κοιτα αμα θες κανε με add name papajohnis.Ειμαι bronze 3 στην παρουσα φαση και μεχρι πριν 2 εβδομαδες ειμουνα 5.Ανεβηκα κυριως solo αν και πολλα ματσ τα επαιξα duo με αλλους που ηταν επισης bronze

σε εκανα add

Δημοσ.

Τι ζωαδια υπαρχουν ρε γαμωτο εκει εξω?

Μπηκα (lvl 30) premade με τον ezreal (lvl 22)

5v5 normal blind pick με rengar solo top τελικο score 8/5/1

οι αλλοι:

Ezreal 3/9/2 (22)

Zed (Jungler) 3/13/3 (28)

Teemo 0/5/1 -Leaver- (26)

Fiddle 2/11/3 (28)

περιττο να πω την εκβαση, (surrend γυρω στο 25).

Πως γινεται σε ενα match 4 feeders? εξαλλου στα level τους θα ηταν και οι αλλοι 25-28...

Κοίτα και εγώ που είμαι 30 level είχα παίξει ένα Normal και είδα μετά στο τέλος είδα ότι 2-3 αντίπαλοι είχαν πάνω από 1k wins. Ενώ οι δικοί μας είχαν όλοι κάπου στα 150. Δεν συγκρίνεται η εμπειρία του 1k-games players με αυτή του 150-games player.
Δημοσ.

fuu και εγω χαιρομουν που περασα τις 1000 :D . μπορω με σιγουρια να πω πως στα normal μου τυχαινουν μακραν καλυτερα παιχνιδια απο οτι στα ρανκ :/ 

ωραιο θα ηταν αναλογα με τα παιχνιδια που εχεις παιξει στο νορμαλ να σε βαζουν με ομοιους σου στα rank 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...