ssns Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγω support εμαθα να παιζω πρωτα λογο του last pick που ημουν συνηθως και μετα εμαθα και τα υπολοιπα lanes.Το να εχεις καλο support διπλα σου ειναι πολυ σπανιο.Δεν μπορει να τα κανει ολα μονα του το adc. 1
klainmaingr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τι ωραίο feeling να κερδίζεις lane/game απέναντι σε diamond 2 premade. Tiers overated. 1
paularas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 <p>Τι ωραίο feeling να κερδίζεις lane/game απέναντι σε diamond 2 premade.</p> <p>Tiers overated.</p> Και να ειναι mirror Sent from my iPhone using Insomnia
ssns Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Promotion series για bronze i με την βοηθεια ενος φιλους μιας και δεν την παλευω με τους υπολοιπους.Μπηκα με silver iv ατομα και εκανα support στο adc μας μιας και ημουν last pick.Ευτυχως και οι δυο φορες που χρειαστηκε να παιξω για να στα series η ομαδα ενιωθε και πηγαν ολα καλα!
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως άρχισα να παίζω πάλι λίγο πιο συστηματικά και βλέπω ότι ο Σωκράτης έχει απόλυτο δίκαιο (και οι λοιποί βέβαια).Αν όντως δεν είσαι για bronze/silver θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα 8/10 αντιπάλους και games να τα κάνεις τόπι.Αλλιώς είσαι στο ίδιο καζάνι.Εντάξει, δε θα κερδίσεις και όλα τα παιχνίδια.Κι εγώ χθες έπαιξα ένα με tristana mid, εναντίον μιας katarina, την είχα κάνει 4-0, κάπου +40 cs είχα και το χάσαμε γρήγορα κιόλας ενώ εγώ είχα 12-4-8.Και με support επίσης βλέπω ότι όταν θα παίξω καλά θα κάνω τη διαφορά.2/2 έχω με τον taric και σε ένα από τα 2 πραγματικά τους κουβάλησα εγώ.Θα δεις και troll picks, θα δεις και τύπους που δεν ξέρουν να ελέγχουν το θυμό τους, που αγνοούν βασικά πράγματα και χίλια δυο.Αλλά αν πραγαματικά εσύ το νιώθεις νομίζω πως από το σωρό του bronze και του silver δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεχωρίσεις. 1
edgebono Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Lets get out of the closet... Ας πουμε , χωρις ντροπες , τι μλκιεσ καναμε οταν δεν πολυ νοιωθαμε το game. Eβαζα dorians ring στην Ashe, τοτε παλια που η ashe ηταν 1rst pick για mid, γτ πιστευα οτι το mp k to hp που εχει το ring βοηθαει πολυ
Antonis3d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θυμάμε τότε που ήμουν γυρω στα 10 lvl που αμα επαιρνες ashe αυτοματως σου λεγανε ολοι να πας mid, οτι να'ναι. 2
Tobajara Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Όταν πρωτοξεκίνησα έπαιζα Pantheon με Sword of the Occult και Force of Nature. Αρχές 2011 νομίζω. Παιδιά ποιός θεωρείται καλός παίχτης Zyra support? Ξεκίνησα τώρα να μαθαίνω το χαρακτήρα, έχω βρει μια άκρη με το positioning και combos, αλλά μου φαίνεται πως έχει πολλές προοπτικές που τώρα δεν τις βλέπω. Ποιόν παίκτη ή streamer αξίζει να παρακολουθήσω και να δω βιντεάκια του για να μάθω?
javavall Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Όταν πρωτοξεκίνησα έπαιζα Pantheon με Sword of the Occult και Force of Nature. Αρχές 2011 νομίζω. Παιδιά ποιός θεωρείται καλός παίχτης Zyra support? Ξεκίνησα τώρα να μαθαίνω το χαρακτήρα, έχω βρει μια άκρη με το positioning και combos, αλλά μου φαίνεται πως έχει πολλές προοπτικές που τώρα δεν τις βλέπω. Ποιόν παίκτη ή streamer αξίζει να παρακολουθήσω και να δω βιντεάκια του για να μάθω? Εδώ είσαι itshafu
sistah Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω οτι πολυπαιζει πλεον η hafu , αλλα δεν βλεπεις και πολυ Zyra pleon Krepo θα ελεγα αν τυχει και παιξει , δεν μου ερχεται αλλος στο μυαλο 2
bele Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Eγω, αν και φαινεται περιεργο, εμαθα πολλα για mid και adc απο τον Vman7, και ας θεωρειται πολυ skumbag τυπος
koularasss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 τωρα παιζω normal με αυτον στην ομαδα μου : http://www.lolking.net/summoner/euw/19626527
Luxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλα, καπου εδω τελειωνει η συζητηση.. Οχι, η συζητηση τελειωνει στο οτι με taric εχω 91% win ratio σε ranked games. Αντε τσαο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις