Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ashe late game =ΤΡΟΜΟΣΣΣ

Για εξήγησε το. Τα μόνα adc που με τρομάζουν εμένα προσωπικά στο late είναι vayne,kog,cait

Stuckάρουν τα 2 infinity ή οχι?

Ευτυχώς ή δυστυχώς όχι
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΝΑ εξηγησω?Τι θες οτι μια ulty της στο late ειναι ενα free kill Κια το tf 4vs 5?Τι θες οταν εχεις απεριο ad[φοβερο late ad ]με ασταματητο slow[σαν να εχεις frozen mallet].Αμα εχεις και red buff μιλαμε δεν κουνιετε ο αντιπαλος.Γενικα ειναι απο τα πιο δυνατα late game ad η ashe,Ειδικαν εναντιον tanky ομαδων χωρις πολλα gap closer[singed darius skarner].

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πως η συμπεριφορα μου ειναι μια χαρα και ποτε μου δεν εχω βρισει.. Ο,τι να'ναι μου φαινεται στο tribunal..

Για το παληκάρι που αναρωτιέται "τι είναι αυτό"...

Κοινώς να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου και να μαζευτείς γιατί θα πέσει ban.

Δημοσ.

Τι εχετε να πειτε για αυτο???

φλώρος :P

εγώ επιτέλους έπαιξα σοβαρά και ξεκόλλησα απο το bronze v και αναίβηκα,πιστεύω οτι το έχω το silver,τα 3 τελευταία games που επαιξα ήταν χωρίς trolls και afk

Δημοσ.

ΝΑ εξηγησω?Τι θες οτι μια ulty της στο late ειναι ενα free kill Κια το tf 4vs 5?Τι θες οταν εχεις απεριο ad[φοβερο late ad ]με ασταματητο slow[σαν να εχεις frozen mallet].Αμα εχεις και red buff μιλαμε δεν κουνιετε ο αντιπαλος.Γενικα ειναι απο τα πιο δυνατα late game ad η ashe,Ειδικαν εναντιον tanky ομαδων χωρις πολλα gap closer[singed darius skarner].

Καλα γενικα, οχι δεν ειναι. Βρισκεται σε μια τιμια μεση. Στα θετικα εχει high utility υlti και αξιοπρεπες range. Στα μειον βεβαια ειναι οτι δεν εχει καθολου steroids, escape και εχει και δυο skill μονο. Το slow καποτε μετραγε. Αλλα τωρα welcome to the league of gap closers.

Δημοσ.

Τι εχετε να πειτε για αυτο???

Δεν ντρέπεσαι που παίζεις Age of Empires??

Καλα γενικα, οχι δεν ειναι. Βρισκεται σε μια τιμια μεση. Στα θετικα εχει high utility υlti και αξιοπρεπες range. Στα μειον βεβαια ειναι οτι δεν εχει καθολου steroids, escape και εχει και δυο skill μονο. Το slow καποτε μετραγε. Αλλα τωρα welcome to the league of gap closers.

That. Ενώ ο Graves έχει την e που με ένα αξιοπρεπές kiting μειώνει το cooldown πιο γρήγορα και η caitlyn έχει και αυτή την e που της επιτρέπει να ξεφεύγει ακόμα και μέσα από μερικά walls. Συν ότι αν το ρίξεις στον αντίπαλο του κάνει και slow
Δημοσ.

Kαι παλι, οχι ακριβως :/

Η αγια τριαδα του Lategame ειναι Kog, Vayne, Trist.

Δυστυχως δεν ξερω αρκετα για να μπω σε λεπτομεριες για τα υπολοιπα αλλα κατα κανονα οι auto attackers με steroids ειναι πιο δυνατοι late και αυτοι που χρησιμοποιουν skills (οπως ο Ezreal) χανουν λιγο στο late.

Δημοσ.

Δεν ντρέπεσαι που παίζεις Age of Empires??That. Ενώ ο Graves έχει την e που με ένα αξιοπρεπές kiting μειώνει το cooldown πιο γρήγορα και η caitlyn έχει και αυτή την e που της επιτρέπει να ξεφεύγει ακόμα και μέσα από μερικά walls. Συν ότι αν το ρίξεις στον αντίπαλο του κάνει και slow

Hταν δοκιμαστικο download απο το stream

Δημοσ.

ΕΙναι τυχαιο που με taric στα 10 παιχνιδια, εχω 9 νικες; Τελικα βρηκα τη λυση για να ξεκολλησω απο το elo hell και αυτη ειναι να παιζω support. Μετα στο μεγαλυτερο επιπεδο, δοκιμαζω και αλλες θεσεις, αφου εκει υπαρχουν supporters που νιωθουν το παιχνιδι.

Δημοσ.

ΕΙναι τυχαιο που με taric στα 10 παιχνιδια, εχω 9 νικες; Τελικα βρηκα τη λυση για να ξεκολλησω απο το elo hell και αυτη ειναι να παιζω support. Μετα στο μεγαλυτερο επιπεδο, δοκιμαζω και αλλες θεσεις, αφου εκει υπαρχουν supporters που νιωθουν το παιχνιδι.

Ο taric οπως εχω ξαναπει ειναι ισως το καλυτερο support.Μπορεις να ξεκινησεις fight,να κερδισεις το Lane σου,να βοηθησεις το ad σου με το stun και την passive.Απιστευτος,να φανταστεις οταν ειμαι first pick πολλες φορες τον κανω ban.

υπαρχουν supporters που νιωθουν το παιχνιδι.

Woottt :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σιγουρα, θα βγεις απο το elo hell με το support....
Ουτε καν.
Οταν αρχιζουν να σου τυχαινουν τσουρεκια adc θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη.

Δημοσ.

Απο το να ειμαι adc και το carry να μη παιρνει wards, το προτιμω.. Τουλαχιστον εαν δω οτι το carry ειναι τοσο μαπα, του παιρνω και τα creeps και τα kills και κουβαλαω μονος μου το παιχνιδι. So simple.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...