Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 νίκες δεν θα κάνουν διαφορά στο MMR σου και επειδή ξεκίνησα το Season 3 από χαμηλά (Silver III) εμπειρικά είδα ότι, +/-2 division από αυτό που είσαι, πρακτικά δεν υπάρχει διαφορά στο skill.

Keep walking and be patient.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία ξεκινήσαμε και σήμερα...

dasdasffgegrwgwgw.jpg

Υ.Γ. σε σχέση με αυτά που είχα γράψει πριν μερικές σελίδες, ο jax είναι Silver III. Παιχνίδια? 8 νίκες - 4 ήττες. Αυτός τώρα θα καταλήξει στο Silver V, και θα μείνει πάντα εκεί... Μα τον σταυρό που σας κάνω, δεν ήξερε πως να κάνει το jump-stun combo στον jax, και το πρώτο item του ήταν tier3 boots... Δεν είναι αδικία αυτό? Πως κατέληξε σε αυτό το league? Μάλλον γιατί έτυχε και πήρε 8 victories στην σειρά στο ξεκίνημά του...

http://www.lolking.net/search?name=SooGood98

Δημοσ.

dasdasffgegrwgwgw.jpg

Υ.Γ. σε σχέση με αυτά που είχα γράψει πριν μερικές σελίδες, ο jax είναι Silver III. Παιχνίδια? 8 νίκες - 4 ήττες. Αυτός τώρα θα καταλήξει στο Silver V, και θα μείνει πάντα εκεί... Μα τον σταυρό που σας κάνω, δεν ήξερε πως να κάνει το jump-stun combo στον jax, και το πρώτο item του ήταν tier3 boots... Δεν είναι αδικία αυτό? Πως κατέληξε σε αυτό το league? Μάλλον γιατί έτυχε και πήρε 8 victories στην σειρά στο ξεκίνημά του...

http://www.lolking.net/search?name=SooGood98

Θα σου δωσω μια συμβουλη για αυτο το ελο.ΒΓΑΛΕ DAMAGE και περιμενε να ξεκινησει η μαχη ή να κανουν το λαθος και καθαρισε τους.Το build  σου για αυτο το ελο ειναι πολυ κακο,Με αυτο το build περιμενεις απο την ομαδα σου να σε κανει carry,δεν θα ανεβεις ετσι.Παντα φιλικα στο λεω.Βγαλε damage.

Δημοσ.

Ντάξει με τέτοιο score και cs του adc τους δεν νομίζω να γινόταν τίποτα. Ο kog των αντιπάλων έχει 5κ gold περισσότερο και 70 cs. Δεν γυρνάει αυτό ότι και να κάνει ο ένας

• Like 1
Δημοσ.

Eγω εδω και ενα μηνα περιπου ανεβαινω σταθερα..αργα μεν αλλα σταθερα παιζοντας adc ή ap. Aν βελτιωσω κι'αλλο τα cs μου ελπιζω να συνεχισω την ανοδο. Οπως ειπωθηκε σε αυτο το επιπεδο μην περιμενεις απο αλλους...damage, dominate lane, win στο 30..αν ξεφυγει τo ματς ειναι επικiνδyνο να το χασεις αν οι συμπαικτες σου δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο late.

post-209468-0-86332200-1363891507_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει με τέτοιο score και cs του adc τους δεν νομίζω να γινόταν τίποτα. Ο kog των αντιπάλων έχει 5κ gold περισσότερο και 70 cs. Δεν γυρνάει αυτό ότι και να κάνει ο ένας

Μπορει,δεν αντιλεγω.Δεν ειπα οτι θα το κερδιζε,απλα του εδωσα μια συμβουλη να μην πηγαινει tanky σε αυτο το ελο.

Δημοσ.

Μπορει,δεν αντιλεγω.Δεν ειπα οτι θα το κερδιζε,απλα του εδωσα μια συμβουλη να μην πηγαινει tanky σε αυτο το ελο.

Ντάξει δεν αντιλέγω :D

Eγω εδω και ενα μηνα περιπου ανεβαινω σταθερα..αργα μεν αλλα σταθερα παιζοντας adc ή ap. Aν βελτιωσω κι'αλλο τα cs μου ελπιζω να συνεχισω την ανοδο. Οπως ειπωθηκε σε αυτο το επιπεδο μην περιμενεις απο αλλους...damage, dominate lane, win στο 30..αν ξεφυγει τo ματς ειναι επικiνδyνο να το χασεις αν οι συμπαικτες σου δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο late.

Η ashe είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορεί να κάνει τρομερό damage. Έχει βέβαια τρομερό utility και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ σε teamfights (perma-slow OP).

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις Caitlyn ή Graves. Caitlyn μπορεί να κάνει πολύ damage, ειδικά αν πετύχεις critical μαζί με την passive της, ενώ ο Graves με ένα combo μπορεί να ρίξει άνετα το αντίπαλο adc

Δημοσ.

Θα σου δώσω και εγώ μία συμβουλή. Μη βγάζεις Warmogs, τράβα για Frozen mallet στον Pantheon. Ναι, το παιχνίδι δεν γύρναγε καθώς η tristana φαίνεται τρελό smurfaki. Yep, chekara στο lolking και 5 συνεχόμενες νίκες με τρελό σκορ. Κάποιος ανέλαβε δουλειά.

Δημοσ.

Η ashe είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορεί να κάνει τρομερό damage. Έχει βέβαια τρομερό utility και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ σε teamfights (perma-slow OP).

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις Caitlyn ή Graves. Caitlyn μπορεί να κάνει πολύ damage, ειδικά αν πετύχεις critical μαζί με την passive της, ενώ ο Graves με ένα combo μπορεί να ρίξει άνετα το αντίπαλο adc

Eχεις δικιο η ashe αρκετα καλη για πολυ cc στο fight..απλα την επελεγα γιατι μου φαινοταν αρκετα βολικη..εχω και αλλα adc οπως vayne,varus (δεν τους νιωθω αρκετα σε lane φαση) tristana (δεν τη συμπαθησα ποτε γιατι βασιζεται πολυ στα aa), sivir (με κουβαλησε στο περασμα απο bronze σε silver), ezreal (δεν εχω αρκετα παιχνιδια μαζι του, ελπιζω να τον μαθω καλα). Ειμαι απαραδεκτος που δεν εχω cait,graves,kog...αλλα εχω 4500 ip λογικα θα παρω εναν απο αυτους. Περα απο αυτα ομως πρεπει να βελτιωθω ακομα κι αλλα στα cs...εκει που χανω την μπαλα ειναι οταν πεφτει το tower δικο μου ή του αντιπαλου και καταληγω ειτε να παιρνω golems,wraiths ειτε να περιμενω να μαζευτει κανα wave στο bot. Αν το παω ομως mid late game, ακομα και αν δεν εχω φαρμαρει καλα και να ειμαι με 5 kills 15 assists, σχεδον παντα παιρνω το win γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο positionig και στο focus με αποτελεσμα να τα χανω μεσα στο fight.

Δημοσ.

εκει που χανω την μπαλα ειναι οταν πεφτει το tower δικο μου ή του αντιπαλου και καταληγω ειτε να παιρνω golems,wraiths ειτε να περιμενω να μαζευτει κανα wave στο bot.

Αν στο laning ήσουν μια φορά με το μάτι στο minimap τώρα είσαι 10, ΠΟΤΕ δεν τρέχεις χωρίς την ομάδα σου κάπου κοντά όταν δε βλέπεις τους αντιπάλους. Κοιτάς πού έχει βάλει wards το support σου και σε εκείνο το ύψος farmάρεις. Αν το support σου δεν έχει φιλοτιμηθεί να βάλει ή του σβήσανε, μένεις κοντά στους συμπαίχτες σου. Δεν τρέχεις να κυνηγάς waves πολύ βαθιά, δε γυρνάς μόνος σου στη ζούγκλα, απλά κοιτάς να δεις πού είναι το κοντινότερο wave και το καθαρίζεις. Αν πέσει το tower σου είναι πιο απλά τα πράγματα, βάζεις ένα ward στον πλευρικό θάμνο στα golems και συνεχίζεις τη δουλειά σου. Αν πέσει το δικό σου στηρίζεις το mid και φαρμάρεις ανάλογα bot ή top, όπου έχουν σπρώξει οι minions τους. Ανά πάσα χρονική στιγμή κάπου θα μπορείς.

Αλλά αν δεν κοιτάς το χάρτη...ξέχνα το.

Δημοσ.

Η cait θα ηταν ιδανικη επιλογη για να συνηθισεις το AA σε "safe" αποσταση μιας και εχει το μεγαλυτερο range.
Βεβαια η vayne ειναι η βασιλισσα του AA και του positioning.

Παιξε κανενα νορμαλ και δοκιμασε τα ορια σου, να μαθεις ποτε τον εχεις τον αλλον και ποτε οχι.
Δες streams απο ατομα που παιζουν adc και κανε "copy" τον τροπο που φαρμαρουν, το πως κινουνται στο lane και στα teamfights.

Και οπως εχει ειπωθει πολλες φορες, κατσε και φαρμαρε μονος σου σε custom ωστε να αρχιζεις να καταλαβαινεις
ποτε και ποιο minion πρεπει να κανεις last hit.

Μετα θα εχεις αλλο αερα στο lane. Θα ξερεις τι σου γινεται και θα μπορεις να κανεις harass χωρις να χανεις cs.

A, και να μαθεις να φαρμαρεις κατω απο το tower.

Δημοσ.

Ashe late game =ΤΡΟΜΟΣΣΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...