Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα είχαν αυτές οι 2 μέρες... 3 defeat και ξανά στους 0 LP.

Game 1) Μαζί μου στο bot Blitz με ~13armor - 0 succesful hooks, τερμάτισε το παιχνίδι στο 23:00 με 1-19

Game 2) Kata 1-7 στο mid απέναντι σε μια orianna, leave στο 15.

Game 3) Κάνω 3ος pick, οι 2 πρώτοι κάνουν lock σε soraka και pantheon. Δεν λένε τίποτα στο chat. Pickάρω Graves εγώ και μετά μου λένε ότι είναι οι 2 τους premade για bot, και να πάω εγώ solo απέναντι σε Garen. Τελικά πηγαίνω mid και έχουν οι 2 τους κάτω από 0-4, αλλάξαμε lane στο ~12min αλλά τι να κάνει κανείς κάτω με 7-0 urgot και soraka για supp...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απορω γιατι μερικοι παλευετε να βρειτε ακρη , ειδικα σε ranked παιχνιδια

Fixed!

Μπορω να πω για τον εαυτο μου οτι ειμαι ενας μετριοτατος παιχτης...

Αλλα στο ranked εχω δει πραγματα που επρεπε να τραβαω βιντεο!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το top σου έχει φτιάξει armor απέναντι σε Singed και η ομάδα σου περνάει την ώρα της κυνηγώντας τον, ή το carry σου (ο θεός να το κάνει) πάει μόνο του στην αντίπαλη ζούγκλα χωρίς wards όταν ξέρουμε πως οι άλλοι έχουν baron buff, ή όταν δε φιλοτιμούνται να αγοράσουν pink wards για τον αντίπαλο jungler Shaco, ό,τι και να κάνεις δεν έχει νόημα. Σκατά και win/ lose ratio σκατά και όλα.

Κομμένη η Leona, επιστροφή στη Soraka. Η κόλαση είναι οι άλλοι.

Δημοσ.

Εγώ ευτυχώς τώρα τελευταία δεν έχω πετύχει τους γνωστούς failers του LoL (afk,singed hunters, trollers)
Είχα μπει με duo και έκανα 15/3/15 με Cait (αυτός nunu supp)

Τώρα βρίσκομα στους 92 points στο bronze 2 και προσπαθώ να μην  κάνω defeat μπας και ανέβω :P

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς AP.

Εάν είδες τον τύπο με τα 5000 Mundo games, παίζεις κυρίως με Magic Pen, HP και δευτερευόντως με AP.

Γενικά το build είναι πολύ efficient και hard to counter ειδικά για solo queue, και μπορείς να παίξεις και σε αρκετά roles.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα ενα ranked game και μου εβγαλε προειδοποιηση κατι για τα επομενα 4 παιχνιδια και για το chat που ειναι restricted. Δε καταλαβα.. 

Αυτο που μου εκανε εντυπωση και με στεναχωρησε, ειναι πως μου μηδενισαν ολα τα rewards.. Αντε παλι απο την αρχη.. 

Τι ειναι τουτο παλι; Αντι για ban, τρως αυτο το πραγμα πλεον; 

Δημοσ.

Για το παληκάρι που αναρωτιέται "τι είναι αυτό"...

Patch Notes για το αποψινο patch

J4 , Singed , Taric , Randuins , Nerfs

CDR rune buffs

Αλλα το ολο point του patch για μενα ειναι αυτο

• Restricted Chat Mode

In an effort to encourage active reform and shield players from toxicity, we’ve implemented a new account restriction that limits in-game chat for toxic players.

• Certain players (identified by Tribunal and by Player Support) will have a limited number of in-game messages available and limited access to [All] Chat.
    •  
    • Restricted players that successfully complete matchmade games will earn their chat privileges back.
    •  
  •  

Κοινώς να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου και να μαζευτείς γιατί θα πέσει ban.

Δημοσ.

Bronze I 96 ποντοι και παιρνω 2 ποντους με καθε νικη  :cry: εχω 6 wins σερι και δεν θελω να δω ποσους ποντους θα χασω αν παρω defeat.

Δημοσ.

Bronze I 96 ποντοι και παιρνω 2 ποντους με καθε νικη  :cry: εχω 6 wins σερι και δεν θελω να δω ποσους ποντους θα χασω αν παρω defeat.

Τους ιδιους θα χασεις περιπου

Δημοσ.

Έχω μια παράκληση.

Από Silver 4 έπεσα σε Silver 5 λόγω ξεροκεφαλιάς - επί δύο μέρες βρέθηκα σε losing streak, μισό λόγω ντεφορμαρίσματος και μισό λόγω κακών ομάδων. Το πρόβλημά μου είναι όχι ότι δε μπορώ να ανέβω - προφανώς και μπορώ - αλλά ότι το win/lose ratio μου έχει πέσει με αυτό το κακό σερί και με βάζει με αντίστοιχα κακούς συμπαίκτες. Έχω περίπου 130 παιχνίδια και +2/+3 νίκες, και από εμπειρία όταν ήταν +6/+7 τα πράγματα ήταν εμφανώς καλύτερα

Θα ήθελα να παρακαλέσω λοιπόν κάποιον υψηλού elo, αν έχει τη διάθεση, να με βοηθήσει να πάρω 4 σερί ματς ώστε να ξανανέβω division και να φτιάξω λίγο το MMR μου. Από εκεί μπορώ να το χειριστώ και μόνος μου, με δεδομένο πως πριν το σερί έπαιζα με Silver 3 - Silver 2. Παίζω κυρίως support και solo top, οπότε το duo bot είναι παραπάνω από viable.

Το in game μου είναι Titoulas, οπότε όποιος έχει την καλή διάθεση ας με βρει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...