Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ranked που είχα μπει και επαιζα nunu support σε ezreal

j6633t.png

Εγώ ^

54dqp.png

Αυτός ^

Εδώ βλέπουμε πώς ακόμα και το support μπορεί να κουβαλήσει ένα game. Ειδικά όταν έχει περισσότερο gold από το adc :P

Επεξ/σία από dNt^
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με magic pen παίζει ο mundo. Q+W 

Αυτο λεω. Που να πετυχεις και κανα κακομοιρη με mr<του pen σου και να βλεπεις το 25% του life του να πεφτει με μια χατζαρα :D

Pwned!

Δημοσ.

Patch Notes για το αποψινο patch

J4 , Singed , Taric , Randuins , Nerfs

CDR rune buffs

Αλλα το ολο point του patch για μενα ειναι αυτο

• Restricted Chat Mode

In an effort to encourage active reform and shield players from toxicity, we’ve implemented a new account restriction that limits in-game chat for toxic players.

• Certain players (identified by Tribunal and by Player Support) will have a limited number of in-game messages available and limited access to [All] Chat.
    • Restricted players that successfully complete matchmade games will earn their chat privileges back.
Δημοσ.

Παιζετε κανονικα εσεις?Γιατι εμενα μου πεταει μαυρη οθονη μετα το patch

Και μενα.. κατι σφαλματα μου λεει για firewall κλπ.. ολη η 5αδα που επαιζα το ιδιο.. οταν ξαναμπηκα στον client το game δεν το εβλεπα πουθενα.. δεν ελεγε reconnect

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα πρόβλημα. Στα παιχνίδια που έπαιξα σήμερα δεν υπήρχαν προβλήματα disconnect ή loading, πέρα από τα κλασσικά.

Δημοσ.

Και μενα.. κατι σφαλματα μου λεει για firewall κλπ.. ολη η 5αδα που επαιζα το ιδιο.. οταν ξαναμπηκα στον client το game δεν το εβλεπα πουθενα.. δεν ελεγε reconnect

Αυτο ακριβος επαθα και εγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...