Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πωπω ,τα μισά να είχα!!!έχω ξοδέψει άποιρα Ip σε chars/runes και έχω μείνει ρέστος.έχω συμπληρώσει rune page για nuker και τώρα θέλω 1 run για ashe και τέλος,μετά πάω να τσιμπήσω vayne(αν δεν εχει φάει τρελό νερφ μέχρι τότε.)

Δημοσ.

http://en.akinator.com/

Δοκιμάστε με league of legends (και όχι μόνο) characters. Άντε γειά έχει 100% σε ότι έχω βάλει μέχρι τώρα.

παλιό είναι το έχουμε ξαναποστάρει ,όποιον βάζεις που δεν ξέρει τον περνάει μετά απο λίγες μέρες ,εμένα πάντος τον lloyd απο το legend of dragoon δεν τον εβγαζε παλια,πάλι δεν τον βρίσκει τον Lloyd

Δημοσ.

Ειπα να το ξεκινησω και εγω μιας και δεν εχω κατι αλλο να παιξω.Ερωτηση ,πως μπορω να παιξω με την ashe[η μονη με τοξο αποτι ειδα]?Την ξεκλειδωσα αλλα πανω της δεν μου λεει free to play,αν και την εκανα unlock.Κανας ευκολος χαρακτηρας για νουμπι σαν εμενα?Επισης υπαρχει κανα μανουαλ για να καταλαβαινω τι μου λενε οι συμπαικτες μου[πχ go on top].WTF?

Δημοσ.

Add me για Game:bloodkiller11 20 λεβελ ομως παιζω σαν 30αρης ^^

Ειπα να το ξεκινησω και εγω μιας και δεν εχω κατι αλλο να παιξω.Ερωτηση ,πως μπορω να παιξω με την ashe[η μονη με τοξο αποτι ειδα]?Την ξεκλειδωσα αλλα πανω της δεν μου λεει free to play,αν και την εκανα unlock.Κανας ευκολος χαρακτηρας για νουμπι σαν εμενα?Επισης υπαρχει κανα μανουαλ για να καταλαβαινω τι μου λενε οι συμπαικτες μου[πχ go on top].WTF?

Ωχ..Φιλε..Ρωτα απο καναν φιλο σου καλυτερα...go on top ειναι πανε πανω on bot κατω και στο μιδ μεση

Δημοσ.

Free to play είναι συγκεκριμένοι champions κάθε εβδομάδα. Εσύ την αγόρασες άρα την έχεις "owned" και μπορείς να την επιλέξεις στο character selection.

Η ashe είναι μια χαρά για κάποιον που τώρα ξεκινάει να παίζει. Αν παίξεις το tutorial θα δείς οτι αναφέρει και μερικές έννοιες όπως top/mid/bot/ss που είναι πολύ standard σε αυτά τα παιχνίδια. Μη διστάσεις να ρωτήσεις κάτι τους συμπαίκτες σου αν δεν ξέρεις πάντως. Καλύτερα να φανείς νιούφης 1-2 φορές παρα να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Οι free αυτής της εβδομάδας που είναι σχετικά απλοί για αρχή είναι η annie (mage) η tristana(ranged attack damage) και ο ww (εξαρτάται πως θα τον παίξεις).

Δεν χάνεις τίποτα να τους δοκιμάσεις είτε σε ένα κανονικό game είτε ακόμα καλύτερα σε ένα co-op vs AI για να παίξεις με bots και να δείς γενικά κάποια βασικά πράγματα του παιχνιδιού. Καλή αρχή και υπομονή...

Δημοσ.

Δες κανα βιντεακι στο you tube με την ashe για παραδειγμα ωστε να καταλαβεις λιγο το game play αντικειμενα πολλες φορες βοηθαει (οχι παντα μερικα βιντακια δεν αξιζουν και πολλα)

top == πανω

mid == μεση

bot == κατω

ss == (αυτο σημαινει οτι καποιος λειπει απο τη θεση του (lane))

Δημοσ.

Άκυρα τα παραπάνω χθές έγινε το rotation οπότε άλλαξαν οι free της εβδομάδας.

Δεν θα έλεγα οτι κάποιος απο αυτούς είναι ιδιαίτερα newb friendly. Έχει και την ashe free :P

Δοκίμασε τον ezreal να δείς αν σου ταιριάζει και μετά.. akali? Δεν ξέρω αν θα την νιώσεις εύκολα αλλα δεν χάνεις τίποτα να την δοκιμάσεις.

Πολύ καλό rotation btw αυτή την εβδομάδα... ^^ (αν και είμαι "καθαρός" εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες (έπαιξα 2 games ενδιάμεσα) ένα vlad πιστεύω θα τον παίξω.. ) :\

Δημοσ.

Εγώ πλέον πάντως όποταν δεν παίζω με φίλους εκνευρίζομαι!Χθες έκανα μετά από πολύ καιρό leave.Μιλάμε για τρελά ζώα.Και οι 9/10 είναι και 30ρηδες και με πάρα πολλές νίκες.Τελικά πρέπει να παίζει πολλή αναπηρία, δεν εξηγείται αλλιώς...

Δημοσ.

Εγώ πλέον πάντως όποταν δεν παίζω με φίλους εκνευρίζομαι!Χθες έκανα μετά από πολύ καιρό leave.Μιλάμε για τρελά ζώα.Και οι 9/10 είναι και 30ρηδες και με πάρα πολλές νίκες.Τελικά πρέπει να παίζει πολλή αναπηρία, δεν εξηγείται αλλιώς...

χαχαχα άστα να πάνε,χτες έκανα ένα game με κάτι εντελώς άκυρους,είχα ashe είχα καλύτερα stats απο όλους,τα arrows μου σχεδον πάντα πετύχεναν,έβαζα wards,είχα το καλύτερο farm της ομάδας και ένας στο τέλος είπε "surrender we cant win with this ashe" χαχαχαχα και το αστείο ήταν οτι συμφώνησε ένας gankplank που ήταν 1/10/8 ενώ εγώ τότε είχα 6/4/5.....δεν βγάζεις άκρη με τα ζώα στο game,

εδώ ξεκινάει το παιχνίδι και στο team selection ξεκινάει καυγάς,"μην πάρεις ap teemo""θα πάρω ότι γουστάρω τι είσαι 10 χρονών" μετά μαλώναν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και οι 2 (άσχετο αν ο ap teemo στο τέλος έφτασε τα 0-6-3 χαχαχα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...