Zahariel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 To positioning στην οθονη ειναι mechanical skill, να εισαι σε ασφαλες μερος και τυατορονα να καεις maximize το DMG. To positioning στο χαρτη (αν θα φαρμαρεις / σπρωξεις / πας για δρακο / γυρισεις βαση ) ειναι ληψη αποδφασεων. Τολη, Χαρη και Χριστο σας αγαπαω. Οπως ο Νταρτανιαν τον Πορθο τον Αραμι και τον Αθω
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ωχ , ποσο φλαμπερ ο νεος champ , me likes. http://eune.leagueoflegends.com/news/zac-secret-weapon-revealed 1
bele Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η Quinn η καημενη μου φαινεται πηγε απατη. Πολυ fun to play μοιαζει ο καινουργιος!!
sistah Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Επισης το ARAM βγαινει απο το custom και γινεται "official", με ανανεωμενο map.Howling Abyss.Aρκετα χειμωνιατικο τοπιο, λιγο περιεργο αλλα με ωραια ατμοσφαιρα. 1
Tobajara Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εγκρίνω! Το ARAM μου αρέσει πολύ σα σκέψη και πιστεύω μπορεί να πιάσει περισσότερο σε σχέση με το Dominion.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πφ, γιατί τι καλύτερο από random ομάδες με μηδέν στρατηγική από έναν χάρτη με στρατηγική .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 δώστε ranked dominion το κεράτό μου! 3
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ας μπουν με τα accounts τους να κανουν ενα custom... 2 ωρες delay?
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ευτυχώς γιατί δε μπορούσα να τα δώ σήμερα. gg μου έκατσε που μεταφέρθηκαν.
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Not bad o Zac Δοκιμασα λιγο στον PBE , natural jungler με health costs στα spells αν και λιγο squishy Οσο πιο πολυ hp εχεις τοσο μεγαλωνει και το model του , οσο μικροτερα τοσο πιο μικρουλης γινεται Κατα τα αλλα ωραιο και το νεο Aram , λιγο ζαλιστικο και παραφορτωμενο για τα δικα μου γουστα "Θυμιζει¨ αρκετα το aram map του Guardians of Middle Earth στο Ps3 Το νεο item φαινεται useful για την frontline
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Από την περιγραφή ο καινούριος μου φάνηκε και ενδιαφέρων bruiser top, τι γνώμη έχεις αφού τον έπαιξες?
Atallos1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Από την περιγραφή ο καινούριος μου φάνηκε και ενδιαφέρων bruiser top, τι γνώμη έχεις αφού τον έπαιξες? Δεν τον δοκιμασα top , αλλωστε δεν εχει και νοημα να παιζω με 250 ping γιατι δεν θα καταλαβω και κατι Το kit του ειναι για jungle , δεν τον βλεπω top Δεν ειναι naturally tanky , δεν εχει escapes περα απο το Ε που ειναι chargeable σαν το Q της Vi με την διαφορα οτι εισαι ακινητος και επισης ολα τα abilities του ειναι AOE που σημαινει οτι σε καθε trade θελοντας και μη θα pushαρεις το lane Το clear του τωρα ειναι σχετικα καλο με το 4s cd aoe και εχει sustain μεσω του passive του http://www.youtube.com/watch?v=XTP4ETtwtxY
kuzko21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 σκατα τα εκαναν , ουτε stream δουλευει ουτε το lan τους δουλευει , τι το ξεκινανε το match....
haris013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 plz κάποιος απο west να μπούμε μαζί ranked! δεν μπορώ με τα ζώα που δεν νοιώθουν.. 3 καλά games έχω κάνει deafeat τα 2 εξαιτίας της ομάδας μου.μα γιατί μπαίνουν ranked αφου δεν νοιώθουν!?? είχε ένας quinn και λέει first time quinn,i want to try her και εγώ να παίζω για promotion! EΛΕΟΣ
Arcanaloth Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Όταν παίζεις Karthus και δεις ότι κάποιος αντίπαλος έχει low life: http://i.imgur.com/J47GJ.gif 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις