Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To positioning στην οθονη ειναι mechanical skill, να εισαι σε ασφαλες μερος και τυατορονα να καεις maximize το DMG.

To positioning στο χαρτη (αν θα φαρμαρεις / σπρωξεις / πας για δρακο / γυρισεις βαση ) ειναι ληψη αποδφασεων.

Τολη, Χαρη και Χριστο σας αγαπαω. Οπως ο Νταρτανιαν τον Πορθο τον Αραμι και τον Αθω

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επισης το ARAM βγαινει απο το custom και γινεται "official", με ανανεωμενο map.

Howling Abyss.

Aρκετα χειμωνιατικο τοπιο, λιγο περιεργο αλλα με ωραια ατμοσφαιρα.

• Like 1
Δημοσ.

Not bad o Zac

Δοκιμασα λιγο στον PBE , natural jungler με health costs στα spells αν και λιγο squishy 

Οσο πιο πολυ hp εχεις τοσο μεγαλωνει και το model του , οσο μικροτερα τοσο πιο μικρουλης γινεται

Κατα τα αλλα ωραιο και το νεο Aram , λιγο ζαλιστικο και παραφορτωμενο για τα δικα μου γουστα

"Θυμιζει¨ αρκετα το aram map του Guardians of Middle Earth στο Ps3

Το νεο item φαινεται useful για την frontline

Δημοσ.

Από την περιγραφή ο καινούριος μου φάνηκε και ενδιαφέρων bruiser top, τι γνώμη έχεις αφού τον έπαιξες?

Δεν τον δοκιμασα top , αλλωστε δεν εχει και νοημα να παιζω με 250 ping γιατι δεν θα καταλαβω και κατι

Το kit του ειναι για jungle , δεν τον βλεπω top

Δεν ειναι naturally tanky , δεν εχει escapes περα απο το Ε που ειναι chargeable σαν το Q της Vi με την διαφορα οτι εισαι ακινητος και επισης ολα τα abilities του ειναι AOE που σημαινει οτι σε καθε trade θελοντας και μη θα pushαρεις το lane

Το clear του τωρα ειναι σχετικα καλο με το 4s cd aoe και εχει sustain μεσω του passive του

http://www.youtube.com/watch?v=XTP4ETtwtxY

Δημοσ.

plz κάποιος απο west να μπούμε μαζί ranked!

δεν μπορώ με τα ζώα που δεν νοιώθουν.. 3 καλά games έχω κάνει deafeat τα 2 εξαιτίας της ομάδας μου.μα γιατί μπαίνουν ranked αφου δεν νοιώθουν!??

είχε ένας quinn και λέει first time quinn,i want to try her και εγώ να παίζω για promotion!

EΛΕΟΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...