Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέμη, κοίτα να δεις στην γωνία αν έρχομαι. έτσι γιατί μπορώ να ατενίζω πλέον με 6 ψηφία + μπόνους και να στην λέω επιτέλους.

Κατά τα άλλα είναι ψωνάρα αλλα και πολύ καλός δάσκαλος.

Dakon δεν είναι όμως, γιατί αν την ώρα που παίζεις δεν μιλάς για κοριτσούδια δεν λέει.

Άντε γιατί πολύ σοβαρά το πήρατε όλοι το λολ εδώ.

Φιλάκια

What is this guy on?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φαντάζομαι trollareis

οχι φιλε δε trollaro για μενα αυτο ειναι μειονεκτημα παντος να μην υπαρχει...anyway αν εσυ δεν μπορεις να ''ανταπεξελθεις'' σε αυτο ειναι δικο σου προβλημα

Δημοσ.

Λοιπον να τα παρω ενα ενα.

Diaf: Δεν αναφερεται πουθενα το decision making στο αρθρο.

Η θέση στην οποία πρέπει να βρίσκεσαι γράφεις. Το positioning εμπεριέχει decision making. w/e

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδες αν μερικοι ανεβαιτε σε gold-platinum κτλ και πετυχαινετε και εκει παικτες οι οποιοι ισως να feedάρουν επειδη δεν τους πηγε καλα το παιχνιδι ή το αντιπαλο bot ειναι καλυτερο θα πειτε οτι ειστε σε elo hell ή εκει δεν θα σας πειραξει επειδη ειστε εκει που ειστε και οχι bronze ή silver?Σημερα σηκωθηκα 9:30 η ωρα γιατι περιμενα την κοπελια μου και δεν ειχα τι να κανω και λεω ας μπω ενα ranked.Μπαινω και ειμαι πρωτος στα bans και λεω adc να παιξω με τον main μου τον Draven.Ολα καλα ολα μελι γαλα και ξαφνικα το 4ο pick μου πεταει ενα "I go adc" και μ κανει instalock cait.Nταξει λεω δεν μιλαω.Του λενε οι αλλοι draven is adc go top.Οκ παει top.Τελος παντων για να μην τα πολυλογο το game το κερδισαμε και ας τρωγοντουσαν οι δικοι μου στο ingame.Κατεληξα με ενα scor 7/0/4 και μολις ημουν στα στατιτικα τσεκαρα τις νικες τους.ΟΛΟΙ ειχαν κατω απο 50wins και εγω ημουν στα 118 win.Aλλοι ειχαν 4 αλλοι 6 αλλοι 24 αλλοι 36.Και ρωταω εγω αυτοι αξιζουν που ειναι εκει που ειναι με τοσα λιγα wins ναι ή οχι?Γιατι εγω απο αυτα τα 118 wins που εχω φαει στην μαπα εχω αναγκαστει αρκετες φορες λογο last pick ή mid pick να παω σε ολα τα lanes και να εχω μαθει 2-3 champ για το καθενα.Ειμαι bronze ii στα 80 points και με το καινουργιο συστημα ξεκινησα στο bronze iv.Παικταρας δεν ειμαι μολις 8 μηνες παιζω το lol και ουτε εχω 6-7 pages runes οπως αρκετοι.3 εχω και προσπαθω εκει μεσα να στριμωξω ολους τους champ που ξερω να παιζω.Για να ανεβω απο το iv στο ii αντιμετωπισα παρα πολλα και παραπονιομουν και εγω.Οταν καθησα και σκεφτηκα ειπα θα μπαινω συγκεκριμενες ωρες ωστε να αποφυγω την πιστιρικαρια ποιο πολυ και να παιζω με ανθρωπους που λογο μεγαλυτερης ηλικιας εχουν διαφορετικη σκεψη για το παιχνιδι και θα προσπαθω να παιζω τα lanes που ξερω καλυτερα.Στα 21 μου μπαινω τον Απριλιο και ναι μεν τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα οπως προ ειπαν καποια παιδια,δεν εχουμε να βγουμε για καφε,να παμε για ενα ποτο με την κοπελια ρε φιλε αλλα την παλευουμε.Ψαχνουμε για δουλεια αλλα που να βρεις ετσι οπως ειναι τα πραγματα.Ετσι το εχουν οι καιροι προσπαθουμε να επιβιωσουμε.Το παιχνιδι ειναι ενα μεσο για να ξεφυγει ο καθενας απο τα καθημερινα του προβληματα.Εγω αυτο που προσπαθω σε καθε game ειναι να περνω εμπειρια και να μαθαινω να παιζω καλυτερα τον champ μου.Αυτα ειχα να πω σχετικα με το game και συγγνωμη για το μακροσκελες post.

Δημοσ.

οχι φιλε δε trollaro για μενα αυτο ειναι μειονεκτημα παντος να μην υπαρχει...anyway αν εσυ δεν μπορεις να ''ανταπεξελθεις'' σε αυτο ειναι δικο σου προβλημα

Φίλε μου εγώ έπαιζα Dota πριν καν υπάρξει κανάλι στην ευρώπη . Μόνο dota. όχι απλά 1-2 παιχνιδάκια. 24ωρα σε νετ καφέ το 2004-5, όταν ο Guinsoo ανέλαβε το design. Δεν είναι θέμα να ανταπεξέλθω. Το deny είναι μειονέκτημα στο design ενός παιχνιδιού. Έμεινε απλά για να μείνει και γιατί έτσι έχει γίνει ο σχεδιασμός στο Dota.  Deny Κάνεις και με το zoning , όπως στο LoL , και χωρίς να κάνεις griefing. Γιατί το Deny είναι griefing μηχανισμός. Δεν κερδίζω τίποτα εγώ, το στερώ από σένα. Ο ορισμός του grief. 

Τόλη στείλε κανά φράγκο.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έπαιζα Dota πριν καν υπάρξει κανάλι στην ευρώπη . Μόνο dota. όχι απλά 1-2 παιχνιδάκια. 24ωρα σε νετ καφέ το 2004-5, όταν ο Guinsoo ανέλαβε το design. Δεν είναι θέμα να ανταπεξέλθω. Το deny είναι μειονέκτημα στο design ενός παιχνιδιού. Έμεινε απλά για να μείνει και γιατί έτσι έχει γίνει ο σχεδιασμός στο Dota.  Deny Κάνεις και με το zoning , όπως στο LoL , και χωρίς να κάνεις griefing. Γιατί το Deny είναι griefing μηχανισμός. Δεν κερδίζω τίποτα εγώ, το στερώ από σένα. Ο ορισμός του grief. 

Τόλη στείλε κανά φράγκο.

Like και για τα 2 με έμφαση στο δεύτερο. Έχουμε θείο στο αμέρικα θα μας στέλνει κάρτες και μαγνητάκια.

Που μου παίζει εκεί με 40ms στο NA ο φλώρος αντί να μπεί στα 250 να δείξει την αξία του.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έχασα ΠΑΛΙ λόγω Push, νικούσαμε +20 Kills παραπάνω, είχαμε σπάσει μέχρι μέσα αλλά ο πουστράκος ο αντίπαλος o Udyr όλο και σιγά σιγα pushαρε στο top, πήγαμε baron για καποιον ηλίθιο λόγο μας πήραν ace τα creeps μας σπάγανε το τελικό τους ihn Και αυτοί το δικό μας, θέμα 2 δευτερολέπτων να αργούσαν και θα νικούσαμε...

Ήταν απλά αισχρό και ηλίθιο το όλο θέμα, ειλικρινά είναι οτι απαίσιο να χάνεις το game ενώ το νικούσες.

Το πρβλημά μου είναι οτι πήγα 0 πόντους στο division 3 (ήμουν div 2 και πήγαινα 1 αλλά έχασα πάνω απο 12 στην σειρά επειδή με μισεί ο Θεός) και δεν πρέπει να χάσω για κανέναν λόγω το επόμενο ματς, τι να κάνω να συνεχίσω και ότι γίνει? ή να σταματήσω μια και καλή τα ranked? αν πέσω κι'άλλο θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα με τους συμπαίκτες μου, γενικά την έχω πατήσει...

Δημοσ.

epic thread is epic.

και αυτο γιατι , τα 3/4 που γραφουν ειναι οι τυποι 

10/0 winning streak , με afkers/trolls/δεξερωναλαστχιταρω στο αντιπαλο team ----> κουβαλαω/γαμαω/challenger tier ερχομαι

0/10 losing streak -----> το MM ειναι φτιαγμενο για να χανω , ολα τα τρολλς εγω τα πετυχαινω , θα κλαψω μεχρι θανατου κλπ.

γκετ οβερ ιτ , ειμαστε ΟΛΟΙ εκει που αξιζουμε να ειμαστε...αντε ενα Division κατω/πανω.

ξεκολλατε με τα σεντονια , αμα γουσταρετε να τα βγαλετε εξω να τα μετρησετε με τον κολλητο και να το εχετε μεγαλυτερο ,δωστε 200-300 ευρω να σας ανεβασουν να λετε οτι ειστε πλατινουμ.

το αστειο ειναι οτι συγκεκριμενα ατομα που εχουν ριξει ΤΟ ΚΛΑΜΑ στο συγκεκριμενο θρεντ , τωρα ειναι cool φαση και Its just a game.

μεχρι και την προσωπικη σας ζωη μπλεξατε.

• Like 3
Δημοσ.

(ήμουν div 2 και πήγαινα 1 αλλά έχασα πάνω απο 12 στην σειρά επειδή με μισεί ο Θεός) και δεν πρέπει να χάσω για κανέναν λόγω το επόμενο ματς, τι να κάνω να συνεχίσω και ότι γίνει? ή να σταματήσω μια και καλή τα ranked? αν πέσω κι'άλλο θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα με τους συμπαίκτες μου, γενικά την έχω πατήσει...

Έπρεπε να έχεις σταματήσει από την 3η-4η σερί ήττα

Το γαμημένο είναι λες και σε τιμωρεί, όσο χάνεις τόσο χειρότερα παιχνίδια ακολουθούν

Καλύτερα να το αφήσεις 1-2 μέρες

Έτσι είχα χάσει πάνω από 150 elo σε μια μέρα και το αρνητικό win/lose ακόμη προσπαθώ να το αλλάξω

Δημοσ.

Έπρεπε να έχεις σταματήσει από την 3η-4η σερί ήττα

Το γαμημένο είναι λες και σε τιμωρεί, όσο χάνεις τόσο χειρότερα παιχνίδια ακολουθούν

Καλύτερα να το αφήσεις 1-2 μέρες

Έτσι είχα χάσει πάνω από 150 elo σε μια μέρα και το αρνητικό win/lose ακόμη προσπαθώ να το αλλάξω

Αμα χασετε πανω απο 3 ,σταματηστε τα ρανκ ,παιξτε νορμαλ.Εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα[μεσα απο το lolking]οταν ειχα lose streak,οτι ολοι οι συμπαικτες μου ειχαν επισης lose streak.Σε βαζει να παιζεις με παικτες που ειναι σε κακη μερα οπως εσυ.Με λιγα λογια δεν υπαρχει περιπτωση νικης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...