klainmaingr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Λογικά οι Madgods αφού έπαιξαν χθές οι revenge αλλα δεν ορκίζομαι... εδιτ: λολ τι φάση με τα combo posts lately.
Tobajara Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 To tryhardιλίκι αυτές τις μέρες δεν έχει όριο, όχι επειδή τα ματς είναι στο όριο από θέμα skills αλλά γιατί τρέχω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα για να καταλήξω με +/- 1 νίκη. Είναι απλά μια φάση, αλλά πονάει μέχρι να περάσει...
Manos112 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 13-6 με Vi, να είμαστε όλοι feedariσμένοι 40-29 να νικάμε και να χάνουμε λόγω κακού push και να τρώνε τους δικούς μου επειδή πηγαίνουν μόνοι τους...απλά δεν γίνονται αυτά, ΠΡΟΣΠΑΘΩ τόσο γαμημένο καιρό να ανέβω division, ανέβηκα και ξαναέπεσα επειδή έχω παραπληγικούς συμπαίκτες...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!
bost7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης φιλε μου.. Και αμα δεν μπορεις καθολου.. γινε κομμωτης του κ*λου. 1
ssns Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 13-6 με Vi, να είμαστε όλοι feedariσμένοι 40-29 να νικάμε και να χάνουμε λόγω κακού push και να τρώνε τους δικούς μου επειδή πηγαίνουν μόνοι τους...απλά δεν γίνονται αυτά, ΠΡΟΣΠΑΘΩ τόσο γαμημένο καιρό να ανέβω division, ανέβηκα και ξαναέπεσα επειδή έχω παραπληγικούς συμπαίκτες...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! E δεν εισαι ο μοναδικος ολοι αυτο παθαινουμε!!Και εγω μια απο τα ιδια.Μερικες φορες ειναι οτι να ναι οι παικτες!!
Tobajara Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εγώ σήμερα έπαιξα normal που το support μας ήταν Lee Sin, τραβάει κανείς κανά ζόρι? 1
Zahariel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Aφιερωμενο σε ολους σας, αποτελεσατε την πηγη εμπνευσης μου <3 http://soulfiregaming.com/el/zahariels-ravings-solo-queue-rant-part-1/ 4
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) 13-6 με Vi, να είμαστε όλοι feedariσμένοι 40-29 να νικάμε και να χάνουμε λόγω κακού push και να τρώνε τους δικούς μου επειδή πηγαίνουν μόνοι τους...απλά δεν γίνονται αυτά, ΠΡΟΣΠΑΘΩ τόσο γαμημένο καιρό να ανέβω division, ανέβηκα και ξαναέπεσα επειδή έχω παραπληγικούς συμπαίκτες...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ! ΑΦου το αφησες να παει late ,καλα να παθεις.ΣΔτο late ,ενα λαθος να κανεις μπορουν κα σου παρουν inhi ή μπαρον και μετα αντιο ζωη,Dem comebacksss. Aφιερωμενο σε ολους σας, αποτελεσατε την πηγη εμπνευσης μου <3 http://soulfiregaming.com/el/zahariels-ravings-solo-queue-rant-part-1/ Κραταω αυτο,ισως το πιο σημαντικο που εγραψες .Ως mechanical skill ορίζεται το ποσό καλό έλεγχο έχεις στον χαρακτήρα σου, ποσό κάλος είσαι στο να παίρνεις last hit, να πετυχαίνεις skillshots και να βρίσκεσαι στη σωστή θέση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2013 από SOCRATIS1000
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Κι αυτα που λεει ο θεμης στο αρθρο του να γινουν παλι θα κλαιγονται μερικοι και ξανα τα ιδια θα συμβαινουν Πολυ απλα γιατι το επιπεδο στην Ελλαδα και therefore και στον EUNE ειναι χαμηλο , οσο καλος και να γινεις σε mechanics κτλ , οταν το παιχνιδι ειναι καθυστερημενο θα παιξεις και εσυ θελοντας η μη καθυστερημενα Αποδειξη του χαμηλου επιπεδου ειναι και οι 2 ελληνικες ομαδες που ηθελαν και LCS Δεν ειναι κακες οι φιλοδοξιες αλλα ετσι δυστυχως ουτε καν... Καλα για το casting κτλ δεν μιλαω , παντα το εχω στο mute γιατι ματωνουν αυτακια 2
Zahariel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Θελω και feedback ε, επεται και συνεχεια και πρεπει να ξερω
Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 <p>Θελω και feedback ε, επεται και συνεχεια και πρεπει να ξερω </p> Σωστό νόημα βγάζει, απλά πρόσεξε λίγο τους τονισμούς σου. Btw έκανα κατά λάθος αναφορά αντί για παράθεση.Κι έλεγα τόσην ώρα γιατί δε μου βγάζει το μήνυμά μου. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Zahariel ξεχνάς το πιο βασικό όμως. Την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση της ήττας ως φυσιολογικό παράγοντα του παιχνιδιού. Όσο καλός παίκτης και να είναι κάποιος στατιστικά θα έχει περίπου όσες νίκες όσες και ήττες. Όταν στο 50% των games που παίζεις λοιπόν απλά ragάρεις και δε μαθαίνεις ΤΙΠΟΤΑ απο εκείνο το παιχνίδι είναι όντως 30 λεπτά χαμένα απο το χρόνο σου. Και δε μιλάω μόνο για builds/cs/positioning αλλα περισσότερο για team building και guiding. Being a positive leader γενικά. Η διαφορά ενός silver 1 και ενός plat 5 είναι περίπου 20-25 games won. Πόσες φορές ο "χ" silver τύπος είχε συμπεριφορά "omg gg surr at 20 i afk fkng top is 1-7 and i win lane omfg report scrub"? Πόσες φορές υπήρξες το ήρεμο πνεύμα; (και πόσες ο toxic flamer); Ή όλες αυτές οι ιστορίες αποτυχίας που βλέπουμε καθημερινά εδώ; Αν όλες αυτές τις φορές προσπαθούσε να γυρίσει το παιχνίδι με θετική ψυχολογία πόσες θα επιτύγχανε; 5-10; είναι μερικά βήματα προς το στοχο και μερικά divisions προς τα πάνω. Λείπουν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και το μυαλό κολλάει στο -20lp. ΜΑΚΑΡΙ το πρόβλημα να ήταν μόνο στα mechanical skills. Αυτό που λείπει είναι η έλλειψη θετικών πρωτοβουλιών παράλληλα με υπομονή, επιμονή και άπειρη αυτοκριτική. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τις ψυχολογικές παραμέτρους αυτού αλλα δεν έχει νόημα μιας και είναι χιλιοειπωμένα και παντού στο ίντερνετ. Οδηγίες όχι μόνο για το lol και για οποιοδήποτε ladder παιχνίδι αλλα και για τη ζωή γενικότερα 4
Tobajara Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 My two pennies, σαν κλασσικός γκρινιάρης εδώ μέσα. Ας δεχτώ πως σε Bronze - Silver στο 20% των παιχνιδιών υπάρχει troll - afker - συστηματικός feeder. Είναι 1 στα 5. Άλλο 1 στα 5 ματς είναι χαμένο λόγω ασυνεννοησίας και γενικά κακής νοοτροπίας - κάποιος δεν ξέρει το ρόλο του ή η ομάδα δεν κάνει σωστό focus. Μένουν άλλα 3 παιχνίδια. Μετρήστε τα ποσοστά ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, δε θα βγουν διαφορετικά. Για την ακρίβεια θα βγουν αρκετά προς όφελος του παίκτη. Είσαι σε θέση να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια και να ανέβεις ή δεν είσαι? Και, το κυριότερο, αν πιστεύεις πως "θα έπρεπε να είσαι gold/ silver", πάρε ένα λογαριασμό φίλου σου, παίξε 10 ματς και δες αν θα την παλέψεις ή όχι - και δεν εννοώ Bronze 1 - Silver 5 αλλά μεγαλύτερες διαφορές. Αν έχεις τις ικανότητες, σε ένα χώρο όπως τον φαντάζεσαι χωρίς trolls και feeders, κάντο και θα έχεις το match record σαν αποδεικτικό. Αν όχι, σου αξίζει το Silver 4 ή το Bronze 3.
Zahariel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Klain, αυτα που λες ειναι αλλο κεφαλαιο και θα περιληφθουν στα επομενα μερη της σειρας. Ρωταω απο στυλ γραψιματος, νοοτροπιας η ημουν-πολυ-σκληρος/οχι-αρκετα-σκληρος κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις