Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τα ίδια λέμε βασικά :P Εχω αφήσει τα 2 τελευταία slot για ακόμα περισσότερο defensive items ακριβώς για να μη ψοφάς. Early/mid though νομίζω δεν αξίζει να rushάρεις warmogs/randuins δεν είναι volibear και σία.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για εμενα αν εισαι intiator[που θα εισαι],πρωτα βγαζουνμε τα def items,καθως αν πας για ap και δεν τα πας καλα μετα πολυ δυσκολα να χτιστεις τανκ.

Δημοσ.

Δυστυχώς το game που αναφέρω μάλλον δεν μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Μέχρι και backdoor δοκιμάσαμε με το duo μου αλλά δεν κάναμε πολλά. 1 turret και inhib ενώ μας τα είχαν ρίξει και τα 3.

Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε καν μέχρι το tier 2 mid turret τους γιατί όποτε καταφέρναμε να τους σκοτώσουμε, μας είχαν pusharei πολύ τα super minions τους και έπρεπε να κάνουμε def. 

Εν το μεταξύ, αυτή η χαζή η elise δεν ήθελε να μου δώσει penta. Όταν την σκότωσα τελικά, έκανα απλό ace  :-(

Μπορεί να είχα κάνει και εγώ fail build και να μην βοήθησα όσο μπορούσα να βοηθήσω με ένα διαφορετικό build. Κρίμα όμως γιατί το πηγαίναμε πολύ καλά.

Δημοσ.

Shit happens.Οπως και εγω.Ειμαι promotion series ,κλειδωνω παικτη και Μπουμ το ρευμα,bb promotion ,αντε τωρα απο 80 ποντακια να ξαναμπουμε.Shit happens.

Εγώ ευτυχώς είχα μπει duo για το πρώτο match και παρ'όλο που το χάναμε στην αρχή, μετά με σωστά teamfight και καλό positioning από μέρους μου (adc) το κερδίσαμε και ας είχε περισσότερο damage η vayne.

Στο 2ο game πάλι, πήρα πάλι cait με soraka support (πολύ spam το q στον varus). Με έσωσε και αρκετές φορές μάλιστα xD

Είχαμε και έναν feedαρισμένο fizz που τους έριχνε όλους. 15/1/13. O varus εν το μεταξύ περισσότερο έγραφε παρά έπαιζε :P

Edit: Είναι παράξενο που με βάζει ακόμα και με bronze 5 μαζί ή είναι λογικό? (Είμαι στο 2 τώρα)

Με silver λογικό πιστεύω να με βάζει αλλά και με bronze 5? :P

Δημοσ.

replay button στον pbe...

επρεπε.

Δηλαδη; Ενσωματωσαν στον client επισημη εφαρμογη που ελεγαν για να κανουμε record/replay ;

Δημοσ.

ειναι δυνατον να φας το baron level 13? ισορροπημενο παιχνιδι που το ψιλοχαναμε, κανουμε ενα καλο teamfight και οι μπουφοι αποφασιζουν να πανε για baron...τους λεω οτι δεν γινεται και επιμενουν...τους 2 τους εφαγε ο baron και οι αλλοι μειναμε με ελαχιστη ενεργεια χωρις να το φαμε τελικα...μετα το παρατησαμε...

να πω οτι παιζαμε και χωρις τανκ...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει κάποιο stream που μπορούμε να δούμε τα qualifier matches για το promotion tournament tou LCS στην Lille?

Θα ήθελα να παρακολουθήσω τις 2 ελληνικές ομάδες.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει κάποιο stream που μπορούμε να δούμε τα qualifier matches για το promotion tournament tou LCS στην Lille?

Θα ήθελα να παρακολουθήσω τις 2 ελληνικές ομάδες.

http://www.cowboytv.gr/streams/cowboytv/

Χανουν οι Revenge ηδη 1-0

Ειναι Bo3

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

είμαι από το CowboyTV που δείξαμε το παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας για τα LCS quals.

Αν σας ενδιαφέρει αύριο (ή σήμερα, ανάλογα πότε θα δείτε το post) Πέμπτη παίζει άλλη μια Ελληνική ομάδα στις 5 το απόγευμα. Και αυτό το παιχνίδι θα το δείξουμε απο το stream μας.

Όποιος θέλει τσεκάρει εδώ για λεπτομέριες και τα σημερινά VODs

Δημοσ.

ποιος παιζει?Ποια ελληνικη ομαδα?

Έπαιζαν οι REVENGE (πρώην Pentakill) vs Punchline από Γαλλία. Δυστυχώς, οι Revenge έχασαν.

Σήμερα παίζουν οι MadDogs(Έλληνες) vs Best Academy Team EU.

Επιπλέον το Παρασκευοσαββατοκύριακο(15-17 Μαρτίου) έχει MLG Championship Winter Live από το Dallas με 3 διαφορετικά events/τουρνουά για το League of Legends. Περισσότερα μάθετε εδώ.

Εκτός από League, θα υπάρχουν και τουρνουά για Starcraft 2 και Call of Duty

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...