BALZ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το ειχα παρατησει 2 εβδομαδες το λολ και ειχα βρει την υγιεα μου.Τωρα ειπα να ξαναξεκινησω αλλα δεν αντεχετε.Πραγματικα εδω που ειμαι για να κερδισω πρεπει να tryhardαρω οσο δεν παει.Αν δεν κανω απιστευτο σκορ δεν κερδιζω για κανεναν λογο.flame trolling τρελο,που σου την δινει οσο δεν παει.Μαλλον θα το ξαναπαρατησω να βρω την ψυχικη ηρεμια μου Κάνε μου μία χάρη και ανέβασε ένα video,για να δούμε πως παίζεις (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) 1
koularasss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 νικαω γρηγορα=ξενερωνω,χανω γρηγορα=ξενερωνω.μονο τα παχνιδια που πανε πανω απο 40 λεπτα αρχισαν να μου αρεσουν.πρεπει να εχω αρχισει να το βαριεμαι :/
Zahariel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μαλλον εισαι στη φαση που θες ενα επιπεδο πανω. Φτιαξε καμια ομαδα και παιζε
koularasss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 παιζω με κατι φιλαρακια ειμαστε αρκετα καλοι αλλα ειμαστε μονο 3 ρε γμτ,ολοι οι αλλοι που ξερω δεν το εχουν :/
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 νικαω γρηγορα=ξενερωνω,χανω γρηγορα=ξενερωνω.μονο τα παχνιδια που πανε πανω απο 40 λεπτα αρχισαν να μου αρεσουν.πρεπει να εχω αρχισει να το βαριεμαι :/ Στα ρανκ ειναι μια χαρα και τα γρηγορα,free elooooo.Απλα παιζεις νορμαλ,λογικο να βαριεσε 1
bele Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Λοιπον εχω βρει την χρυση τομη για την ψυχικη μου υγεια στο lol. Παιζω 2-3 ranked την ημερα με στοχο να εχω +1,2 νικες και αν θελω να συνεχισω να ασχολουμαι το ριχνω στα stream. Ετσι και ευχαριστιεμαι το game, παιρνω LP αργα αλλα σταθερα και το ποιο σημαντικο ηρεμω, αντι να εκνευριζομαι με τoυς τρολαδες. 1
dNt^ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ranked game 50 λεπτών με Caitlyn και Volibear support που έκανε dc από το 5ο λεπτό και δεν ξαναμπήκε. 12/4/12 και ένα unofficial pentakill. Ahri fed από κάποια καλά ganks που έκανε στο bot. Ο pantheon μας μια χαρά με τα items. o Lee Sin το ίδιο. To score 43-26 αν θυμάμαι καλά. Και παρ'όλα αυτά το χάσαμε επειδή ήταν 4vs5.
Tobajara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Σε νιώθω. Τέτοια ματς τα καθαρίζεις μέχρι το lvl 15-16 όταν είσαι εκ των πραγμάτων πιο ταϊσμένος από αυτούς. Κερδίζεις μερικά 3v2, 4v2, παίρνεις λίγο κεφάλι και ντου. Αλλά και πάλι θέλει πολύ ηρωισμό. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Παιδια οταν ειστε 4 εναντιον 5 εκει προσπαθεις να το κερδισεις οσο πιο γρηγορα γινετε και εισαι μπροστα.Αν παει late game δεν μπορεις να κανεις πολλα[εκτος και αν ειναι αναπηροι] 1
Bigi444444 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Σε amumu jungler έχει νόημα να βγάλεις rylais και/ή abyssal scepter;<br><br> Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
Tobajara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Crystal Sceptre όχι, Abyssal και βέβαια γιατί είσαι όλη την ώρα κολημμένος στους αντιπάλους και βγάζεις area dps οπότε το passive του είναι μανούλα. Αν βγάλεις και Sunfire cape ακόμα καλύτερα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Φυσικά και τα τα 2 είναι somehow core items. Αν θές mr/dmg πάς abyssal ενώ αν θές cc/hp πάς rylai. 2ο-3ο item ανάλογα με την αντίπαλη ομάδα. Philo>boots(sorc/tabi)>liandrys ή sunfire ανάλογα το πώς πάει και τι έχεις απέναντι και μετά συνήθως abyssal. Απο κεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Είτε εριστικό deathcap αν το παιχνίδι είναι μονόπλευρο είτε κάτι πιο defensive. Βέβαια έχω να δώ παιχνίδι που να μην μπανάρουν amumu ΠΟΛΥ καιρό.
Bigi444444 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μαλιστα.klain, απ' ότι βλέπω εσύ προτείνεις ap build ως επί το πλείστον. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μαλιστα.klain, απ' ότι βλέπω εσύ προτείνεις ap build ως επί το πλείστον. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Είναι η γενική ιδέα του amumu και οποιουδήποτε tanky mage. Έχεις αρκετά hp και armor απο το liandrys και το sunfire. Επίσης μπουστάρεις άπειρα το W σου και γενικά το aoe dmg σου λόγω των παραπάνω αντικειμένων. Μέσασε αυτά βάζεις και το spellvamp και είσαι αρκετά tanky για early-mid game. Αν έχεις πολύ ad απέναντι βγάζεις tabi για να ανταπεξέλθεις. Αλλιώς sorc για ψόφους. Τώρα αν φτάσει μέχρι εδώ το game βλέπεις. Το balanced build λέει οτι δεν έχεις καθόλου mr οπότε το abyssal είναι καλή επιλογή ώστε να ενισχύσει και το W σου ακόμα περισσότερο. Απο κει και πέρα πάει τέρμα late και έχεις 2 slot που τα χρησιμοποιείς ανάλογα. Απο fh για να σπαμάρεις tandrum μέχρι deathcap για να burstάρεις οτιδήποτε με λιγότερο απο 2k life.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 150 αρμορ σε tank initiator ειναι σχεδον τιποτα[τωσα και λιγοτερα δινει το sunfire].Ο amumu ειναι ενας champ που μπορει να γινει για πλακα kite,δεν ειναι xin- η vi με ευκολα gap closer ωστε να μπορεσει να σκοτωσει ευκολα καποιο αντιπαλο ad.Πρεπει να κωλησει και να αντεξει τα πολλα hit μεχρι να πεσει πανω του[δεν εχει και καλο burst παρα μονο αν πας σε full ap ,ιδιαιτερα μετα το nruf].Οπως ειπες αυτο το build ειναι μονο για early mid αν τα πας πολυ καλα και εχεις feedaριστει.Διαφορετικα θα πεφτεις 2 hit late.Για εμενα ενα liandrys και απο εκει και περα ,warmogs randumis frozen heart + ενα attack item[abysal ή hourglass ,αναλογος ad or ap].Και ξαναλεω ,μιλαω γενικα ,ισως ειμαι worst amumu europe.Πριν το patch στακαρανε μονο hleath και γιντονταν αθαναοι ολοι.Να ειναι καλα στην riot και βγαλανε αυτο το botrk που το βγαζουν ολοι[και καλα κανουν καθως ακομα στακαρουν και πεφτουν σαν ψωμια] 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις