Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

QUIZ:

Τι champion ειχα αντιπαλο στο Mid (1η φορα στα 2 χρονια), ο οποιος μας ξεσκισε σε 27 λεπτα.. πηρε penta 5vs1, τελειωσε με 17-1-4, με ενα Rabadon's εβγαζε 450ap και ειναι ισως ο καλυτερος μαγος που εχω δει στο Mid..?

(Hint: εχει Shield)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Karma  AP. Σχεδόν κανείς δεν την παίζει, σχεδόν κανείς δεν ξέρει να την αντιμετωπίσει. Θα έλεγα Lux ή Morgana αλλά είναι συνηθισμένα mid, ενώ AP Malphite mid είναι καφρίλα για normal. Άλλη πιθανότητα η Poppy, αλλά πολύ outsider.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

QUIZ:

Τι champion ειχα αντιπαλο στο Mid (1η φορα στα 2 χρονια), ο οποιος μας ξεσκισε σε 27 λεπτα.. πηρε penta 5vs1, τελειωσε με 17-1-4, με ενα Rabadon's εβγαζε 450ap και ειναι ισως ο καλυτερος μαγος που εχω δει στο Mid..?

Janna, εάν και είναι πάρα πολύ nerfαρισμένη πλέον, ακριβώς γι' αυτό το λόγο για να μην είναι viable σαν αp carry.

Edit: Karma, τώρα είδα το profile σου στο lolking :P

Επεξ/σία από Locko
Δημοσ.

KARMA.. παιδια απιστευτη.. οσο λιγοτερο hp εχει, τοσο περισσοτερο ap βγαζει.. +heal μαζι με dmg.. + shield

Σε καποια φαση ειχε το 90% των Kills της αντιπαλης ομαδας.. την καναμε focus, βγαλαμε magic resist, τιποτα..

Και με καλη ομαδα, οχι γκρινιες.. λεγαμε πχ πως θα την focusαρουμε τι θα βγαλουμε κλπ..

Ερχοταν nasus στο mid για gank, της εχωνε το Slow + Q, και εγω Shunpo + Ulti, και δεν καταφερναμε να της βγαλουμε το shield!

Δημοσ.

QUIZ:

Η καρμα με μισο hp ????

πες και μας εχει φαει ι περιέργεια  :P

edit: ξεχασα να κανω refresh πριν ποσταρω 

facepalm

edit2:Θα κανουν γενικη ανανεωση στην καρμα η μονο εμφανιση?

Δημοσ.

Δικαιολογείστε γιατί, όπως είπα, σχεδόν κανείς δεν την παίζει (πόσο μάλλον σωστά) και ακόμα λιγότεροι ξέρουν να την αντιμετωπίσουν. Αν δεις Karma AP το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις χαρακτήρα με true dmg, όπως Olaf, Irelia ή ακόμα καλύτερα Cho. Μπορούν να την αποτελειώσουν πριν πέσει πολύ η ενέργειά της, ειδικά το ulti του Cho. Σα support που την έχω αντιμετωπίσει κάποιες φορές είναι make or break.

Επίσης δύσκολη μέρα σήμερα, 1 νίκη - 3 ήττες αλλά όλα τα παιχνίδια ήταν κακά. Νίκη Volibear top εναντίον Garen (έφαγε της χρονιάς του και οι 4 από τους 5 δικούς του τάισαν την Αιθιοπία), ήττες και οι τρεις με Leona που πραγματικά δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Έκανα support έναν από τους πιο ηλίθιους Varus που έχω δει, έπεσα πάνω σε Ezreal που καθόταν με 100 HP να φάει το stun του Taric και δε μπορούσε να κάνει τα skillshot του σωστά, και σε ένα ματς που έβγαλα το carry μου από τη λωρίδα με 7-3 η υπόλοιπη ομάδα αποφάσισε να κάνει focus το Singed σε 6-7 teamfights (ο οποίος Singed έπαιζε ενάντια σε Teemo και τον είχε κάνει άλογο.

Μικρό το κακό, θα ξαναφτιάξω το win/ lose μου σύντομα, απλά θέλω να ξεφύγω από τα σαπάκια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το σημερινό ήταν πισογύρισμα. Κόντεψα να πέσω division...

Δημοσ.

Οι free για αυτήν την εβδομάδα

Nocturne
Malphite
Miss Fortune
Swain
Jarvan IV
Kennen
Twisted Fate
Shyvana
Ahri
LuLu

Σε ARAM άμα τύχει να έχεις soraka και Nidalee στο ίδιο team, είναι gg! Μόλις μου έτυχε και, ρίχνοντας και εγώ κάτι τρομερά spears, έκανα score 18/4/21 (!). Πολύ το heal (κι ας έπαιζε και adc)

Δημοσ.

μολις δοκιμασα karma mid οπως λετε απο πανω πολυ f2p και αυτο το e + το Seraph's Embrace  πολυ εκνευριστικο για τους αντιπαλους

Δημοσ.

To θεμα ειναι οτι εχει μονο αυτο και τιποτα παραπανω οποτε καλως θα γινει και το rework που τοσο καιρο το λενε και το ξαναλενε

Δημοσ.

Το ειχα παρατησει 2 εβδομαδες το λολ και ειχα βρει την υγιεα μου.Τωρα ειπα να ξαναξεκινησω αλλα δεν αντεχετε.Πραγματικα εδω που ειμαι για να κερδισω πρεπει να tryhardαρω οσο δεν παει.Αν δεν κανω απιστευτο σκορ δεν κερδιζω για κανεναν λογο.flame trolling τρελο,που σου την δινει οσο δεν παει.Μαλλον θα το ξαναπαρατησω να βρω την ψυχικη ηρεμια μου :-D  :-D

Δημοσ.

πραγματικα και εγω μια εβδομαδα εκοψα τα ranked και βρηκα υγεια. Να δω τωρα που θα ξαναρχισουμε πως θα καταντησουμε  :P  :P  :P  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...