bele Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Bb Bronze καλως σου ηρθα silver!! Mαλλον το silver ειναι για τα κυβικα μου αλλα δεν σταματαμε να ελπιζουμε για gold. Kαλη επανοδο για οσους βρισκονται bronze και καλη δυναμη! (Τα λεμε αυτα για να μην αποθαρυνομαστε και εμεις οι low players με ολους αυτους που ακουμε σε diamond και platinum )
Atallos1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μολις τελειωσα 72 λεπτα game Ακομα πονανε τα ματια μου.. Να εχουν μονο νεξους και να μην μπορουμε να το αγγιξουμε. Η μονη ξενερα ηταν που μας εδωσε μονο 145 IP. Δεν ειχαν πει οτι στα early game θα εδιναν λιγοτερα και στα late περισσοτερα? Ποσα παραπανω ηθελες απο 1 παιχνιδι? Και πολλα πηρες
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ααχ αυτες οι στιγμες που παιρνεις 7 και 9 LP και στο τελευταιο game που ο cho μας δεν εκανε load ποτε,το game τελειωσε σε λιγοτερο απο 20min με δωρο -16LP.Yπαρχουν και χειροτερα, ενας ειχε 97LP και πηρε 1LP απο νικη.........zzzzZZzzzzz.
ssns Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μολις βγηκα απο ranked με draven.Bork(first),Pd(second),ie(third),bc(fourth) Περιτtο να πω το πως κοβει ο draven.Eιχα απεναντι voli,leona,jarvan και σκεφτηκα πως θα ηταν αναγκαιο να το βγαλω. Τελειωσα 19/6/19.Ευτυχως σε καθε μ νικη περνω γυρο στα 20 lp και χανω πολυ λιγοτερα.Αυτο εχεις σαν αποτελεσμα σε αυτο το division bronze ii να εχω παιξει 4 παιχνιδια και να εχω 80 lp.Aν τhρηθει ο αριθμος των lp και στην επομενη νικη τοτε παμε promote series
Atallos1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν εχει νοημα το Βotrk πρωτο item στον Draven , δεν ξερω αν χωραει καν 1
ssns Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Tι να πω εμενα παντως με βολεψε πολυ στο συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν συνηθιζω να το βγαζω στον draven αφου ειναι το main adc μου!!
Alchemist` Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Επιτέλους silver και εγώ... Είχε καταντήσει αηδία πιά...5 victory -> 100pts -> qualification matches -> 3 defeat -> 5 victory -> 100 pts -> qualification matches -> 3 defeat ..... Ο ίδιος κύκλος έγινε 5 φορές μέχρι να πάρω τα 3 victory στο qualification... Εντωμεταξύ πήγα σε ένα league που έχει μέσα συνολικά σε όλα τα tiers 4 άτομα... Είμαστε 2 στο silver V, 1 στο Silver IV και ένας στο II. Τα Ι και ΙΙΙ είναι εντελώς κενά... Rofl...
ssns Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Επιτέλους silver και εγώ... Είχε καταντήσει αηδία πιά... 5 victory -> 100pts -> qualification matches -> 3 defeat -> 5 victory -> 100 pts -> qualification matches -> 3 defeat ..... Ο ίδιος κύκλος έγινε 5 φορές μέχρι να πάρω τα 3 victory στο qualification... Εντωμεταξύ πήγα σε ένα league που έχει μέσα συνολικά σε όλα τα tiers 4 άτομα... Είμαστε 2 στο silver V, 1 στο Silver IV και ένας στο II. Τα Ι και ΙΙΙ είναι εντελώς κενά... Rofl... Aυτο με τα tiers ειναι υποκοιμενικο.Αλλος μπορει να βλεπει περισσοτερα.Δεν γνωριζω το πως αλλα φιλους κτλ στο ιδιο tier και division με εσενα δεν μπορεις να δεις
Tobajara Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Αφιερωμένο σε όσους γκρινιάζουν για feeders. Outcome :WIN Για ακόμα περισσότερα μαργαριτάρια του Tribunal, αν και φαντάζομαι θα τα ξέρετε ήδη... http://www.reddit.com/r/bestoftribunal/ http://www.pleasedontbanme.com/top?start=120
RedPanda Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ποιο είναι πιο γρήγορο σαν παιχνίδι το dota 2 ή το LoL ??
haris013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ποιο είναι πιο γρήγορο σαν παιχνίδι το dota 2 ή το LoL ?? εξαρτάται,συνήθως το lol
bost7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια κανα καινουριο map η καμια καλη αναβαθμιση στο summoner's rift τουλαχιστον θα κανουν?
jonakos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Νope , οχι συντομα ητανε καλη φαση οταν κανανε το custom για το halloween.Με ταφο urf κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις