Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bb Bronze καλως σου ηρθα silver!! Mαλλον το silver ειναι  για τα κυβικα μου αλλα δεν σταματαμε να ελπιζουμε για gold. Kαλη επανοδο για οσους βρισκονται bronze και καλη δυναμη! (Τα λεμε αυτα για να μην αποθαρυνομαστε και εμεις οι low players με ολους αυτους που ακουμε σε diamond και platinum :D )

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις τελειωσα 72 λεπτα game :D

Ακομα πονανε τα ματια μου.. Να εχουν μονο νεξους και να μην μπορουμε να το αγγιξουμε.

Η μονη ξενερα ηταν που μας εδωσε μονο 145 IP.

Δεν ειχαν πει οτι στα early game θα εδιναν λιγοτερα και στα late περισσοτερα?

Ποσα παραπανω ηθελες απο 1 παιχνιδι?

Και πολλα πηρες

Δημοσ.

Ααχ αυτες οι στιγμες που παιρνεις 7 και 9 LP και στο τελευταιο game που ο cho μας δεν εκανε load ποτε,
το game τελειωσε σε λιγοτερο απο 20min με δωρο -16LP.

Yπαρχουν και χειροτερα, ενας ειχε 97LP και πηρε 1LP απο νικη.........

zzzzZZzzzzz.

Δημοσ.

Μολις βγηκα απο ranked με draven.Bork(first),Pd(second),ie(third),bc(fourth)

Περιτtο να πω το πως κοβει ο draven.Eιχα απεναντι voli,leona,jarvan και σκεφτηκα πως θα ηταν αναγκαιο να το βγαλω.

Τελειωσα 19/6/19.Ευτυχως σε καθε μ νικη περνω γυρο στα 20 lp και χανω πολυ λιγοτερα.Αυτο εχεις σαν αποτελεσμα σε αυτο το division bronze ii να εχω παιξει 4 παιχνιδια και να εχω 80 lp.Aν τhρηθει ο αριθμος των lp και στην επομενη νικη τοτε παμε promote series

Δημοσ.

Tι να πω εμενα παντως με βολεψε πολυ στο συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν συνηθιζω να το βγαζω στον draven αφου ειναι το main adc μου!!

Δημοσ.

Επιτέλους silver και εγώ... Είχε καταντήσει αηδία πιά...

5 victory -> 100pts -> qualification matches -> 3 defeat -> 5 victory -> 100 pts -> qualification matches -> 3 defeat ..... Ο ίδιος κύκλος έγινε 5 φορές μέχρι να πάρω τα 3 victory στο qualification...

Εντωμεταξύ πήγα σε ένα league που έχει μέσα συνολικά σε όλα τα tiers 4 άτομα... Είμαστε 2 στο silver V, 1 στο Silver IV και ένας στο II. Τα Ι και ΙΙΙ είναι εντελώς κενά... Rofl...

Δημοσ.

Επιτέλους silver και εγώ... Είχε καταντήσει αηδία πιά...

5 victory -> 100pts -> qualification matches -> 3 defeat -> 5 victory -> 100 pts -> qualification matches -> 3 defeat ..... Ο ίδιος κύκλος έγινε 5 φορές μέχρι να πάρω τα 3 victory στο qualification...

Εντωμεταξύ πήγα σε ένα league που έχει μέσα συνολικά σε όλα τα tiers 4 άτομα... Είμαστε 2 στο silver V, 1 στο Silver IV και ένας στο II. Τα Ι και ΙΙΙ είναι εντελώς κενά... Rofl...

Aυτο με τα tiers ειναι υποκοιμενικο.Αλλος μπορει να βλεπει περισσοτερα.Δεν γνωριζω το πως αλλα φιλους κτλ στο ιδιο tier και division με εσενα δεν μπορεις να δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...