Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ap mid την mf δεν την εχω δει αλλα νομιζω θα ειναι αρκετα καλη μιας και τα 3/4 skill της ειναι και με ap και με αρκετα καλες αναλογιες. Την εχω δει ομως bruiser mid απο froggen οταν streamαρε στο own3d  και ειναι πολυ δυνατη

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αποψη σας για την miss fortune ap mid;

εξαρτάται τι θα έχεις mid και πόσο gangari ο jungler τους και ο δικος σου..αλλα γενικά δεν είναι καλή..(απο προσωπική εμπειρία) δηλαδή δεν αξίζει σαν adc είναι πολύ καλύτερα

Δημοσ.

Φίλε αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, ότι δηλαδή δεν ισχύει αυτό που λες. Ίσως (βασικά σίγουρα) δεν το συνειδητοποιείς τώρα αλλά άμα συνεχίσεις και παίζεις και φτάσεις ψηλότερα θα λες τι νουμπάς και τι μαλακίες έλεγα τότε (δηλαδή τώρα). Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη εμβέλεια skill. Αυτό αντιπροσωπεύεται από τα bronze,silver κλπ Ένας diamond μπορεί για πλάκα να πάει το bronze σε silver, το silver σε gold λιγότερο εύκολα (αλλά πάλι εύκολα),  το gold σε plat λιγότερο εύκολα (αλλά πάλι εύκολα) και το plat σε gold ακόμα λιγότερο εύκολα. Μπορεί να μη σου αρέσει που το ακούς αλλά αν δε το χωνέψεις εσύ, για εσένα και για κανέναν άλλον, δε θα βελτιωθείς. Και αν θες να ανέβεις θα πρέπει να παίζεις για να βελτιωθείς και όχι για να προσπαθείς να ανέβεις. Αν προσπαθείς να παίξεις απλά για να ανέβεις δε θα τα καταφέρεις. Παίξε για να το χαρείς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και η άνοδος θα έρθει σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβεις. Μην παίζεις για να ανέβεις, παίξε για την πλάκα σου.

δεν θα προσπαθησω να πεισω καποια ατομα απο εδω μεσα.φυσικα και παιζω για την πλακα μου απλα αμα ειναι να παιζω για την πλακα μου και να χανω δεν εχει ουσια.ουτως η αλλως γι αυτον τον λογο δημοσιευσα και τα stats μου.Σημερα εφτασα 900 και κατι ελο.Απλα μπες και δες αμα θεωρεις οτι ειμαι σκραπας και παιζω γτπ.Παιδευομαι καιρο με αυτην την υποθεση.

Αποψη σας για την miss fortune ap mid;

πολυ sivHD βλεπεις:P SPELLBLADING evolve into SPELLFISTING

Δημοσ.

Πω αυτον τον sivHD δεν τον παω καθολου..ομοιως και τον athene που στο web cam εχει μονο την κεφαλα του :P

Δημοσ.

Double ADC...κορεάτικη μόδα.

Νόμιζα πως παρόμοια ερωτήματα είχαν απαντηθεί εδώ και καιρό. Το tank σου stackάρει armor και τους κάνει μπάλα και τους δυο μαζί.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι ειδους champions πρεπει να περιεχει μια ομαδα στο λολ?

Μία κοκκινομάλλα(katarina),έναν gay(taric),έναν μούχλα(kog maw),έναν ταρζαν(udyr),εναν βικινκ(olaf) :))
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι ενοοω στα πιο θεωριτικα, οχι τοσο πρακτικα :P

Το ποιο συνηθισμένο είναι: έναν ap(mider-katarina),ένα support(taric),ένα adc(kog maw),έναν jugler(udyr) και έναν toper(olaf).

(χωρίς να είναι στανταρ αυτό )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ...Μόλις μπήκα να κάνω Login μου έβγαλε δύο awards. Το ένα είναι το κίτρινο (great leader) και το άλλο αν κατάλαβα καλά το πράσινο (positive force κλπ). Ξέρει κανείς πού μπορώ να ξαναδώ τα κείμενα ή το ποιά awards έχω αυτή τη στιγμή?

EDIT - To έψαξα λίγο, τελικά το κίτρινο με τη σάλπιγγα είναι το Great Leader και το πράσινο με τη χειραψία το Great Teammate/ Friendly. Στα παιχνίδια εμφανίζεται μόνο το κίτρινο, ενώ δεν έχω δει πουθενά αλλού να αναφέρει το ποιές κορδέλες έχεις.

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ.

To Botrk ειναι ακομα εξαιρετικο για οσους βασιζουν το dmg τους σε AA πχ tristana

To BT το θες για πιο πολυ σε οσους κανουν scale με AD και οχι τοσο με AA

Πχ οπως στην Tristana το θες πρωτο item οπωσδηποτε , ενω στην MF οχι , θες BT

Το Botrk δεν ειναι εναλλακτικο item , ειναι item που ειναι effective σε ατομα με 1500 > health

Γρηγορη λιστα σε ποια AD φτιαχνεις Botrk , ο Εz μενει απ'εξω γιατι μπορει να φτιαξει τα παντα

Almost always: Tristana (probably best item to rush followed by IE)

Το δοκίμασα πρώτη φορά σήμερα με tristana!Ντάξει, κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε αυτή!Γενικά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.Μόλις το έβγαλα πήρα πολύ πάνω μου.Έκανα και quadra και τελικά τους το κουβάλησα με 15-5-11!

Και να σκεφτείς ότι δεν πρόλαβα ούτε pd vα βγάλω συνολικά, ούτε ie νωρίς.Έβγαλα zeal, pickaxe και μετά guardian γιατί είχαν πολύ ap και έναν kassa να σπάει μπάλες.Παρ' όλ' αυτά και παρά το γεγονός ότι δε γυρνούσα συχνά πίσω να πάρω νέα items (συνήθως ήμουν με 2-3 χιλιάρικα να κάθονται), με το active μπορούσα να μείνω για πολύ ώρα στη μάχη.Μ' έσωσε κιόλας σε μια φάση από τον yi τους που είχε ενεργοποιήσει ulti, λόγω του ms boost που δίνει.

Εν κατακλείδι, πολύ καλό, το είχα παρεξηγήσει για την trista, αλλά κάνει δουλειά. gg ;)

Δημοσ.

Μολις τελειωσα 72 λεπτα game :D
Ακομα πονανε τα ματια μου.. Να εχουν μονο νεξους και να μην μπορουμε να το αγγιξουμε.
Η μονη ξενερα ηταν που μας εδωσε μονο 145 IP.
Δεν ειχαν πει οτι στα early game θα εδιναν λιγοτερα και στα late περισσοτερα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...