Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μια κουβέντα είναι αυτή. Τι να πούν και οι session closed και οι over9000 που δεν loggαραν καθόλου; δεν έχουν loggάρει από την 1η Ιουνίου και μετά?
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Η κατάσταση είναι όντως τραγική. Προσωπικά δεν έχω δώσει φράγκο στη Riot, κυρίως λόγω του ότι δεν παίζω σε επίπεδο για να χρειάζεται να δώσω. Για μένα η μόνη λύση είναι να σνομπάρουν όλοι τη Riot μέχρι να κάνει κάτι ουσιαστικό στο θέμα των servers. Άμα σταματήσουν να αγοράζουν RP, ακόμα κι αν παρατήσουν το game για λίγο καιρό η Riot θα ξυπνήσει. Ειδικά μετά το Championship, όπου φάνηκε πως ήταν Ευρωπαικό ζήτημα, πρέπει η Riot να πάψει να αβαντάρει τους δικούς της.
AiWaaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παίζεις ranked έχεις 9-0 στα 5 λεπτά το συνολικό σκορ είναι 20-0 και ξαφνικα κόβεται το ρεύμα... ΜΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΥ :@
11demian111 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! μετα απο τεσσερα συνεχομενα wins, κοβεται το ρευμα στα web και γινεται ο χαμος!
skanjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 +1 ήμουν και εγώ μέσα όταν κόπηκε το ρέυμα. και χτες και σήμερα... το ένα το μέτρησε σαν leaver.....
nrkmaiden Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 σορρυ κιολας αλλα τις τελευταιες μερες χοντρογ!@#$%αι.το πολυ 3 παιχνιδια εχω καταφερει χωρις λαγκ να παιξω. . .
grouspen Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 υπομονή έχω να πω.... και αν δεν φτιάξουν τα πράγματα κοντοζυγώνει dota 2 από valve....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 yay, πήρα τα 550RP, πρόλαβα και το Dragon Slayer Jarvan skin
skanjos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 παλικάρια τι σας αρέσει να παίζετε στο lol.εμένα με αρέσουν τα εξής: ap carry: annie/ryze/vladimir/malzahar/zilean(ναι δεν τον παίζω support shoot me)/lux(same όπως με τον zil) ad ranged carry:ashe/corki/tristana και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα vayne(αλλα μου αρέσει απότι είδα τα skills και λέω να την τσιμπήσω ) δεν μου αρέσει να παίζω ad melee carry/ap melee(katarina/akali etc)/tank/jungler/support γενικά έχω παίξει αρκετά και jungle/tank/ap/ad melee αλλα είμαι πιο πολύ τύπος απο μακριά και γιαυτό πρωτειμώ nuker και ranged bow/xbow etc. τα καλύτερα μου games τα έχω κάνει με ashe/zilean/evelyn(πριν το τεράστιο νερφ που έφαγε.)και με sion/tarik lane combo με έναν κολλητό(double stun double ignite ftw) λογικά ξεχνάω και κάποιον
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αγοράζετε και skins, την κρίση σας μέσα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αφού ήταν δωράκι από την Riot τα 550rp
Προτεινόμενες αναρτήσεις