koularasss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παιζω τωρα ενα dom,ενας εχει ονομα DragonbornNyN,ειναι απο τους db??
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παιζω τωρα ενα dom,ενας εχει ονομα DragonbornNyN,ειναι απο τους db?? Δεν νομιζω Τακη
Locko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 bronze III και πάλι επειδή κάτι Noobaκια δεν ξέρουν να παίζουν προφανώς. Μπαίνω ranked και πάμε cait (εγώ) + nunu bot ενάντια σε taric + corki. Ο corki έχει κάπου 20 armor και τον κάνω harass με την passive μου όποτε μπορώ για να τον κάνω να φύγει από το lane. Κάποια στιγμή μας κάνουν gank πάνω στο gank μας και καταφέρνω να παρω triple kill χωρίς να πεθάνω. Έχω φτιάξει τις μπότες μου, το BT, το IE και το zeal μου και πάω για PD. Κατεβαίνει και ο garen τους από το top για να με σκοτώσει αλλά χάρη στο Nunu που είχε βάλει ward (και ήταν ο μόνος που έπαιζε σωστά από το team μας) τον είδα και την γλύτωσα. Γίνονται 2 teamfight, σκοτώνουμε 2-3 και Pushάρουμε τα lanes μέχρι τα inhib τους. Κάνουν spawn και οι υπόλοιποι της ομάδας και όσο ασχολούνται με τα minions εμείς παίρνουμε dragon. Μέχρι εδώ καλά τα πηγαίναμε. Από κει και μετά οι δικοί μου νομίζοντας ότι είναι super pro, άρχισαν τα dive σε turret, τα κυνηγητά στο map και αποστολές αυτοκτονίας σε 5 για να πάρουν ένα Kill. Feed τους αντιπάλους και μετά gg το game. To build σου έχει flaw imo. Μετά το IE πας για BotRK πλέον. 1
bele Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατι καποιος να προτιμησει να παει statik siv και botrk αντι για pd και bt? To botrk θα βοηθησει μονο οταν στακαρουν hp (σε περιπτωση armor αντε γεια και τωρα που θα μπει το nerf ακομα χειροτερα) και το statik siv ειναι κατωτερο στα στατιστικα που δινει σε σχεση με το pd. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κλασσικο build στα adc's με το pd,bt,ie και last wisper υπερτερει απο αυτο που κανουν με τα εναλλακτικα items.
Locko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To BotRK το χρειάζεσαι για να κάνεις μελτ διάφορα bruiser όταν σε divάρουν (και εκτός από αυτό, το Active σου δίνει σχεδόν πάντα το πάνω χέρι σε dueling + ότι καθαρίζεις πιο γρήγορα neutrals όπως ο Dragon & ο Baron) ενώ το Statik Siv μετράει για περιπτώση split push, siege κτλπ όταν θες να καθαρίσεις πιο γρήγορα τα waves.
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατι καποιος να προτιμησει να παει statik siv και botrk αντι για pd και bt? To botrk θα βοηθησει μονο οταν στακαρουν hp (σε περιπτωση armor αντε γεια και τωρα που θα μπει το nerf ακομα χειροτερα) και το statik siv ειναι κατωτερο στα στατιστικα που δινει σε σχεση με το pd. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το κλασσικο build στα adc's με το pd,bt,ie και last wisper υπερτερει απο αυτο που κανουν με τα εναλλακτικα items. Για αρχη , δεν θυμαμαι οτι ερχεται κι αλλο Botrk nerf , ισα ισα που nerfαρουν και το Omen ελαχιστα To Botrk ειναι ακομα εξαιρετικο για οσους βασιζουν το dmg τους σε AA πχ tristana To BT το θες για πιο πολυ σε οσους κανουν scale με AD και οχι τοσο με AA Πχ οπως στην Tristana το θες πρωτο item οπωσδηποτε , ενω στην MF οχι , θες BT To stattik τωρα ειναι πιο φτηνο απο το PD και ειναι καλυτερο early/mid game , ενω παραλληλα σου δινει και pushing strength Το PD ειναι πιο late game item Το Botrk δεν ειναι εναλλακτικο item , ειναι item που ειναι effective σε ατομα με 1500 > health Γρηγορη λιστα σε ποια AD φτιαχνεις Botrk , ο Εz μενει απ'εξω γιατι μπορει να φτιαξει τα παντα Almost always: Tristana (probably best item to rush followed by IE) Good idea: Vayne, Kog'Maw (have other options but this is universally good) It's OK to: Ashe, Caitlyn, Corki, Quinn, Twitch, Varus (the usual IE rush on Cait/Ashe still feel better to me) Just no: Draven, Graves, Miss Fortune, Sivir (huge AD scaling on nukes/combos favor AD from Bloodthirster, especially for Sivir & MF) 2
Tobajara Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι είναι το ΑΑ? Είχα δοκιμάσει παλιότερα λίγο Blade of the Ruined King σε Caitlyn, είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με Bloodthirster, και δεν εντυπωσιάστηκα. Ευνοείται περισσότερο από Crit/ ArPen/ ξερό AD, και για αυτό επέστρεψα στο Phantom Dancer αντί για Static Shiv. Επίσης είχα πολύ καιρό να πετύχω ΚΑΘΑΡΟ troll. Όχι κομπλεξικό. Όχι άχρηστο. Όχι ψώνιο που επειδή δεν του έκατσε το παιχνίδι πήγε afk και έβριζε. Όχι κάποιο που απλά μπήκε σε ματς για να δοκιμάσει κάτι κουλό. Μιλάω για τύπο που να μπει σε παιχνίδι απλά για να το καταστρέψει. Shen first pick με revive - cleanse, και παρακάτω οι υπόλοιποι να διαλέγουν Yorick, Olaf και δεν ξέρω τι αλλο. Είχα ψυλλιαστεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει από το Q αλλά λέω "κάτσε να δούμε...". Ε, με το που ξεκινάμε ο τύπος γράφει στο all "gg, I troll, free elo, I go afk", έδωσε ένα death και αυτό ήταν. Ευτυχώς ήταν στην ΑΛΛΗ ομάδα και κέρδισα χωρίς πολλά πολλά την άνοδό μου στο Silver 4 Το θεωρώ χρωστούμενο από παλιότερα matchmaking σε promotion, ή αλλιώς όλα εδώ πληρώνονται.
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ΑΑ= Autoattacks Οταν πας Botrk δεν πας και BT για ευνοητους λογους
Tobajara Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ Προφανώς και δεν πας, απλά από περιέργεια ήθελα να δω το αποτέλεσμα και έπαιξα 2 - 3 εναντίον bots. Δε συγκλονίστηκα. 1
paularas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 κολοπαίχνιδο, μπαίνω μέσα. βγάζω quadra, βγάζω penta, και είναι ένα μαλακισμένο με jax που feedarei σε βαθμό ΑΙΜΕΤΟΥ. ντύνεται για κακή μου τύχη ο volibear, κερδίζουν "GG NOOBS" , οι δικοί του "DAT VOLIBEAR" οι δικοί μου "FFS NOOBS U LOST". Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΓΑΜΙΜΕΝΟ ps1: συγνώμη για τα νεύρα, έπρεπε να τα πω κάπου να με καταλάβουν 100%. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις