Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουστε την ιδεα μου:

οταν μπαινεις σε queue να διαλεγεις απο πριν την θεση που θελεις να παιξεις

π.χ jungle, mid , top , supp ετσι ωστε το παιχνιδι να σε βαζει με τους αναλογους και να μη γινεται σκοτωμος για τις θεσεις.

οπως στο wow που οταν μπαινεις σε dungeon διαλεγεις αν θελεις να παιξεις tank heal dps.

τι λετε?

1 ώρα να βρεις παιχνίδι , τουλάχιστον

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και εγω ανεβηκα.και μετα επεσα ξανα και παλι ξανα :P αμα εισαι σολο το πιθανοτερο ειναι να πεσεις (δεν λεω οτι εισαι κακος παιχτης.Ακομη και ο dyrus να επεζε bronze 4,5 θα την εβγαζε καθαρη πολυ δυσκολα)

Φίλε αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, ότι δηλαδή δεν ισχύει αυτό που λες. Ίσως (βασικά σίγουρα) δεν το συνειδητοποιείς τώρα αλλά άμα συνεχίσεις και παίζεις και φτάσεις ψηλότερα θα λες τι νουμπάς και τι μαλακίες έλεγα τότε (δηλαδή τώρα). Πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη εμβέλεια skill. Αυτό αντιπροσωπεύεται από τα bronze,silver κλπ Ένας diamond μπορεί για πλάκα να πάει το bronze σε silver, το silver σε gold λιγότερο εύκολα (αλλά πάλι εύκολα),  το gold σε plat λιγότερο εύκολα (αλλά πάλι εύκολα) και το plat σε gold ακόμα λιγότερο εύκολα. Μπορεί να μη σου αρέσει που το ακούς αλλά αν δε το χωνέψεις εσύ, για εσένα και για κανέναν άλλον, δε θα βελτιωθείς. Και αν θες να ανέβεις θα πρέπει να παίζεις για να βελτιωθείς και όχι για να προσπαθείς να ανέβεις. Αν προσπαθείς να παίξεις απλά για να ανέβεις δε θα τα καταφέρεις. Παίξε για να το χαρείς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και η άνοδος θα έρθει σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβεις. Μην παίζεις για να ανέβεις, παίξε για την πλάκα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει καταρρεύσει το σκηνικό σήμερα ή μου φαίνεται? Όλη τη μέρα μου βγάζει τους servers undefined και το κουμπί play γκρίζο αντί για πορτοκαλί.

Δημοσ.

Έχει καταρρεύσει το σκηνικό σήμερα ή μου φαίνεται? Όλη τη μέρα μου βγάζει τους servers undefined και το κουμπί play γκρίζο αντί για πορτοκαλί.

Yep 

Φαινεται τσικνιζουν στην Riot

Kατα τα αλλα inc next champ , karma rework και αρκετα nerfs

Δημοσ.

WTF???ρε παιδιά τι παίζει με τα bugs τελευταία τα q nidalee περνάνε από μέσα η ulti lux κανει damage στους μισούς και η w talon πάει και δεν γυριζει ποτε???!!!

Δημοσ.

Eκεινο που λενε οτι αν σε κανουν dive και σκοτωσει το turrer εναν αντιπαλο και εσυ παρεις μονο assist αντι για kill οπως τωρα ειναι ΜΕΕΕΕΕΓΑ FAIL.Θα φανε πολυ κραξιμο!!!

Δημοσ.

Eκεινο που λενε οτι αν σε κανουν dive και σκοτωσει το turrer εναν αντιπαλο και εσυ παρεις μονο assist αντι για kill οπως τωρα ειναι ΜΕΕΕΕΕΓΑ FAIL.Θα φανε πολυ κραξιμο!!!

Pbe bug

Τιποτα παραπανω

Δημοσ.

PBE bug. Δεν ισχύει.

edit: lol

Δημοσ.

Το account μου είναι σε clamping atm. Αφού υποτίθεται ότι το MMR μου δεν είναι αρκετά υψηλό ακόμα για να αξίζω την άνοδο από Silver σε Gold, πως γίνεται στα παιχνίδια που παίζω πλέον το 60% των παιχτών που γίνομαι matched να είναι Gold III?

To MMR μου είναι αρκετά υψηλό για να παίζω με Gold III αλλά όχι αρκετά υψηλό για να μπω Gold V?

Am I missing something?

Δημοσ.

Μάιστα. Τουλάχιστον εάν είσαι consistent φεύγεις σχετικά σύντομα από αυτή τη φάση και όταν πάρεις το promotion κάνεις και πιο εύκολα climb.

Δημοσ.

bronze III και πάλι επειδή κάτι Noobaκια δεν ξέρουν να παίζουν προφανώς. Μπαίνω ranked και πάμε cait (εγώ) + nunu bot ενάντια σε taric + corki.

Ο corki έχει κάπου 20 armor και τον κάνω harass με την passive μου όποτε μπορώ για να τον κάνω να φύγει από το lane. Κάποια στιγμή μας κάνουν gank πάνω στο gank μας και καταφέρνω να παρω triple kill χωρίς να πεθάνω.

Έχω φτιάξει τις μπότες μου, το BT, το IE και το zeal μου και πάω για PD. Κατεβαίνει και ο garen τους από το top για να με σκοτώσει αλλά χάρη στο Nunu που είχε βάλει ward (και ήταν ο μόνος που έπαιζε σωστά από το team μας) τον είδα και την γλύτωσα.

Γίνονται 2 teamfight, σκοτώνουμε 2-3 και Pushάρουμε τα lanes μέχρι τα inhib τους. Κάνουν spawn και οι υπόλοιποι της ομάδας και όσο ασχολούνται με τα minions εμείς παίρνουμε dragon. 

Μέχρι εδώ καλά τα πηγαίναμε.

Από κει και μετά οι δικοί μου νομίζοντας ότι είναι super pro, άρχισαν τα dive σε turret, τα κυνηγητά στο map και αποστολές αυτοκτονίας σε 5 για να πάρουν ένα Kill. Feed τους αντιπάλους και μετά gg το game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...