koularasss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ο oce ειναι το πιο υπερτιμημενο mid που υπαρχει στο Lol.οταν το καταλαβει η ομαδα του τοτε κατι μπορει να κανουν. μονο διαφημιση και ετσι ειναι δηλαδη?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μονο διαφημιση και ετσι ειναι δηλαδη? Για εμενα ναι.Υπαρχουν πολυ καλυτεροι [και αρκετοι]mid lane pros
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 9 λεπτά queue στο eune. No queue at all στο euw. What. The. Fuck.
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μου αρεσει πως βγαλανε και ανακοινωση πως ειναι ολα οκ....... plz report riot as afk.... ty
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Mην παλευετε , εχουν τρελαθει οι servers IEM μεχρι τοτε
koularasss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 100 patch εβγαλαν τελευταια,ανεβηκε και το ping=κατι βρωμαει
Locko Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μονο διαφημιση και ετσι ειναι δηλαδη? O Ocelote είναι σίγουρα το πιο πεταμένο mid ανάμεσα στις επαγγελματικές ομάδες. Ο τύπος κάνει μόνο για πασαρέλα να διαφημίζει φουλάρια.
jonakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εσυ με 0/11 η αλλη θες να κανεις μονος σου carry το game?Και γτ δεν την βοηθαγατε πολυ ποιο πριν feedarei,ισως να ηταν αλλιως το ολο πραγμα.Εκτος και αν ο καθενας παιζει για την παρτυ του.Ετσι δεν κερδιζοντε τα ranked.Και οπως βλεπεις ο sokratis και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειναι πολυ μεγαλυτερο επιπεδο απο οτι εμεις. Γενικα μιλωντας τωρα.Δεν καταλαβαινω γιατι καποιους τους ενοχλει αυτο.Λες και ο sokratis και οι αλλοι οταν μπηκαν πρωτη φορα στο lol ηταν στα 1700-1800 ελο.Αυτοι δεν εχουν περασει τα ιδια για να φτασουν τοσο ψηλα δηλαδη?Ολα μελι γαλα τους πηγαν?Σταματηστε μερικοι να κλαιγεστε λοιπον και κοιταξτε να φτιαχνεται το match making σας και να γινεται καλυτεροι.Απλα τα πραγματα.Δεν γινεται να κερδιζουμε συνεχεια. 870 ελο το παρων.1200 ειναι η αρχη για ολους.τεραστια διαφορα.Επισης ξεκινησε στο 4αλεπτο το feed.Αμα πηγαινα mid εχανα turret πολυ πιθανο.Γι αυτη την δουλεια ειναι ο jungler και οχι ο top laner.Δεν μπορω να κανω roam απο το 4'.
ssns Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 870 ελο το παρων.1200 ειναι η αρχη για ολους.τεραστια διαφορα.Επισης ξεκινησε στο 4αλεπτο το feed.Αμα πηγαινα mid εχανα turret πολυ πιθανο.Γι αυτη την δουλεια ειναι ο jungler και οχι ο top laner.Δεν μπορω να κανω roam απο το 4'. Kαι εγω στα 870 ειχα πεσει και τωρα ειμαι 1023 bronze ii.Δεν ανεβηκα ετσι ξαφνικα!!
nikalias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εγω απο την αλλη τωρα τελευταια πετυχαινω ενα τυπο με νικ mouz Warhunter και εχει ξεπατωσει το mid lane στο ranked .
aris1986 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εκανε update για να μπει μαλλον το skin της soraka και τωρα σκαλωμα Η λύση ειναι αυτη για "γκρι" κουμπί lol : type thereisnourflevel click play profit
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ακουστε την ιδεα μου: οταν μπαινεις σε queue να διαλεγεις απο πριν την θεση που θελεις να παιξεις π.χ jungle, mid , top , supp ετσι ωστε το παιχνιδι να σε βαζει με τους αναλογους και να μη γινεται σκοτωμος για τις θεσεις. οπως στο wow που οταν μπαινεις σε dungeon διαλεγεις αν θελεις να παιξεις tank heal dps. τι λετε?
jonakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Kαι εγω στα 870 ειχα πεσει και τωρα ειμαι 1023 bronze ii.Δεν ανεβηκα ετσι ξαφνικα!! και εγω ανεβηκα.και μετα επεσα ξανα και παλι ξανα αμα εισαι σολο το πιθανοτερο ειναι να πεσεις (δεν λεω οτι εισαι κακος παιχτης.Ακομη και ο dyrus να επεζε bronze 4,5 θα την εβγαζε καθαρη πολυ δυσκολα) ακουστε την ιδεα μου: οταν μπαινεις σε queue να διαλεγεις απο πριν την θεση που θελεις να παιξεις π.χ jungle, mid , top , supp ετσι ωστε το παιχνιδι να σε βαζει με τους αναλογους και να μη γινεται σκοτωμος για τις θεσεις. οπως στο wow που οταν μπαινεις σε dungeon διαλεγεις αν θελεις να παιξεις tank heal dps. τι λετε? απο τις καλυτερες ιδεες αλλα θα περιμενουμε για αιωνες καθως none wants the supp....
Προτεινόμενες αναρτήσεις