Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Elo Hell και μαλακίες...

Είμαι Silver I και ξεκίνησα τα ranked στο preseason του Season 3. Αργά (λόγω ωρών δουλειάς) αλλά σταθερά ανεβαίνω.

Και όταν βλέπω stream όπως του Voyboy και καταλαβαίνω πόσο νιώθουν μερικοί τα mechanics, αντιλαμβάνομαι πολύ καθαρά γιατί μερικοί είμαστε silver-gold και άλλοι είναι platinum-challenger.

Από περιέργεια, σε ποιό League και Tier ξεκίνησες με την έναρξη της κανονικής σαιζόν?

My 2 pennies. Elo Hell is a state of mind. Πρωτίστως του δικού μας και δευτερευόντως των άλλων.

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1150 elo ξεκίνησα sto preseason και παρά το 1508 top που έφτασα prin to launch του season 3, με έβαλε σε Silver III.

Τώρα είμαι 92 LP Silver I και φυσικά πέρνω 3-4 LP κάθε win με το ανάπηρο σύστημα.

Δημοσ.

Η κατανομή δε γινόταν με βάση το top αλλά το τρέχον. Κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ με 4 ήττες σερί μια μέρα πριν αρχίσει η σαιζόν και ξεκίνησα από Bronze 1. Για να σε έβαλε Silver 3 πρέπει να ήσουν γύρω στα 1300-1350, η silver παίζει από 1150 ως 1499.

Δημοσ.

Μόλις κάναμε μια από τις επικότερες ανατροπές που μου έχουν συμβεί.Troll game normal: εγώ με tristana και mundo στο bot.Είμαι 3-0 περίπου στο 13 και γενικά πάω καλά.Ο mundo βέβαια πέφτει 2 φορές εντελώς ηλίθια, αλλά οκ.Γενικά το ελέγχουμε αν και θα μπορούσαμε να φαρμάρουμε και καλύτερα.Στο mid μια akali που παλεύει αγκαλιές με 2 αντιπάλους!Να φωνάζει για βοήθεια και να μην πηγαίνει κανείς. :P

Συνεπώς στο πρώτο δεκάλεπτο σπάει ο πύργος της.Flame του κερατά σε όλο το παιχνίδι με τον darius που ήταν top γιατί δεν τη βοηθούσε κλπ.Την κάνω ignore γιατί τρελαθήκαμε στο spam.Οι αντίπαλοι αρχίζουν να μας παίρνουν φαλλάγι και σε κάποια φάση η διαφορά μεγαλώνει επικύνδυνα.Είμαστε κάπου -10 σε kills.Εγώ από 3-0 έχω πάει 3-6 ή 3-7, έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι, γενικά όλοι αποσυντονιζόμαστε εντελώς.Για κάποιο λόγο κιόλας μου παίζει με 35 fps συνεχώς και μου κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.Όλοι εν τω μεταξύ παραπονιούνται για φοβερό lag.Γενικά υπάρχει μια ατμόσφαιρα στην ομάδα που μυρίζει μπαρούτι κι εγώ δε μπορώ να πιστέψω ότι θα χάσουμε τέτοιο παιχνίδι παίζοντας με adc και αντιπάλους όχι σπουδαίους.Τέλοσπάντων, μας ρίχνουν 5 πύργους ενώ εμείς είχαμε ρίξει μόνο τον κάτω.Μας εγκλωβίζουν στη βάση μας.Στο χάρτη δεν ξέραμε τι γινόταν (wards δεν υπήρχαν φυσικά :P), και αρχίζουν να βαράνε.Πέφτει κι άλλος πύργος, πέφτει και inhibi.Πρέπει να κάναμε 4-5 αποτυχημένες προσπάθειες για surr.Η akali κάποια στιγμή μας παρατάει και ρίχνει ragequit.Ντάξει λέμε τον ήπιαμε.Για έναν περίεργο λόγο κάθε φορά όμως που έρχονταν να ρίξουν τους πύργους του nexus τρώγανε ξύλο ακόμα και ace.Μόνο έτσι πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε ίσως κάτι.Σιγά σιγά πήραμε κάποια kills, πήραμε και ένα δεύτερο καθοριστικό ace σε 4v5 μπροστά στους 2 πύργους, αν και πέσαμε οι 3 μας.Η διαφορά όμως είχε μικρύνει επικίνδυνα και ανέβηκε και η ψυχολογία μας γιατί ξαφνικά πιστέψαμε ότι μπορεί και να υπάρχει ελπίδα.Ρίχνουμε ένα τελευταίο fight στο inhibi μας που είχε κάνει respawn και κατά έναν περίεργο πάλι τρόπο πέφτει ένας από εμάς μόνο και 4 από αυτούς.Ε αυτό ήταν, με ένα και μοναδικό push στο 45 ρίξαμε 5 πύργους στο mid και πήραμε οριακά το game!Ο mundo και ο darius τους καθυστέρησαν στο nexus τους για 5 δευτερόλεπτα αφότου έκαναν respawn και με την q μου πρόλαβα να σπάσω οριακά το nexus τους.Το τι έγινε μετά στα σχόλια δεν περιγράφεται...Τελικά το πήραμε με 48-52 με 4v5 και οριακά λιγότερο χρυσό.

Είναι η κλασική περίπτωση που λέει και ο dakon ότι μετά από κάτι τέτοιο πας πουλάκι για ύπνο. :P

Πλάκα πλάκα έχω σερί 5 νίκες και 6 από τα 8 pvp παιχνίδια του ιστορικού μου πράσινα.Διάολε τι παίχτηκε; ^_^

Δημοσ.

Η οργή του queue επέστρεψε!! αφού περίμενα τον προκαθορισμένο χρόνο τελικά δεν κατάφερα να μπω. Κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; (EUNE)

post-259188-0-27063500-1362656862_thumb.png

Δημοσ.

Για ολους οσους πιστευουν οτι μπορεις να κουβαλησεις το παιχνιδι αμα εισαι καλος.Ειμαι σε game χθες με jax top.Εχουμε cho gath ζουγκλα kayle mid miss fortune bot μαζι με nunu.εχω teemo top.Περνω το fb μονος με τον cho να καθεται να κοιταει για 5 λεπτα μεσα στο bush.Στο mid η kayle αρχιζει να ψοφαει απεναντι σε akali συνεχομενα.Του λεω στο τσατ το εξης:Σε παρακαλω παιξε καλα και ασφαλες.Μου λεει 'Fu noob'.Αφου τον teemo τον εχω κανει κουδουνι στο τοπ και ειμαι 7-1 και εχω παρει tower πηγαινω στο mid και σκωτωνω μονος μου την ακαλι.Ενω πεταξε η kayle ενα slow μου λεει το κλασικο ''HEY ks noob omfg reported.report dat noob''.Ειναι ηδη (παρκαλω) 0-11!!!!Τρεχω στο bot οπου δεν υπαρχει ward ουτε στον δρακο ουτε στο bush για να βοηθησω την κατασταση.Αφηνω το kill στην mf και τρεχω top για να μην ''δωσω'' δωρεαν turret.Ωστωσω ο cho gath κανει Ιnvade (μην Χεσω) στο μπλε των αντιπαλων μοναχουλης του και ψοφαει.Η kayle συνεχιζει να feedαρει και ειναι 0-15!!!!!!!!Της λεμε εγω και η miss fortune στο τσατ να ειναι πιο προσεκτικη καθως εχει χασει ηδη και τα δυο towers και να φαρμαρει.Μαντεψτε την απαντηση(FU noobs).Εν τελει το game το χασαμε με εμενα να ειμαι 11-5.Και για πειτε μου τι θα μπορουσα να κανω?ΓΙατι οτι ηταν δυνατο να κανω το εκανα.Ποια ειναι η μυστικη συνταγη για να κανεις carry το game οταν εχεις 2 ατομα που feedαρουν ασυστολα και πραγματικα εισαι ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθει?Αυτη την ερωτηση την απευθυνω κυριως στον sokratis.

Δημοσ.

Για ολους οσους πιστευουν οτι μπορεις να κουβαλησεις το παιχνιδι αμα εισαι καλος.Ειμαι σε game χθες με jax top.Εχουμε cho gath ζουγκλα kayle mid miss fortune bot μαζι με nunu.εχω teemo top.Περνω το fb μονος με τον cho να καθεται να κοιταει για 5 λεπτα μεσα στο bush.Στο mid η kayle αρχιζει να ψοφαει απεναντι σε akali συνεχομενα.Του λεω στο τσατ το εξης:Σε παρακαλω παιξε καλα και ασφαλες.Μου λεει 'Fu noob'.Αφου τον teemo τον εχω κανει κουδουνι στο τοπ και ειμαι 7-1 και εχω παρει tower πηγαινω στο mid και σκωτωνω μονος μου την ακαλι.Ενω πεταξε η kayle ενα slow μου λεει το κλασικο ''HEY ks noob omfg reported.report dat noob''.Ειναι ηδη (παρκαλω) 0-11!!!!Τρεχω στο bot οπου δεν υπαρχει ward ουτε στον δρακο ουτε στο bush για να βοηθησω την κατασταση.Αφηνω το kill στην mf και τρεχω top για να μην ''δωσω'' δωρεαν turret.Ωστωσω ο cho gath κανει Ιnvade (μην Χεσω) στο μπλε των αντιπαλων μοναχουλης του και ψοφαει.Η kayle συνεχιζει να feedαρει και ειναι 0-15!!!!!!!!Της λεμε εγω και η miss fortune στο τσατ να ειναι πιο προσεκτικη καθως εχει χασει ηδη και τα δυο towers και να φαρμαρει.Μαντεψτε την απαντηση(FU noobs).Εν τελει το game το χασαμε με εμενα να ειμαι 11-5.Και για πειτε μου τι θα μπορουσα να κανω?ΓΙατι οτι ηταν δυνατο να κανω το εκανα.Ποια ειναι η μυστικη συνταγη για να κανεις carry το game οταν εχεις 2 ατομα που feedαρουν ασυστολα και πραγματικα εισαι ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθει?Αυτη την ερωτηση την απευθυνω κυριως στον sokratis.

Κανείς δεν είπε ότι κουβαλιούνται ΟΛΑ τα games

Δημοσ.

Κανείς δεν είπε ότι κουβαλιούνται ΟΛΑ τα games

ελα μου ντε που τα περισσοτερα games που μπαινω solo queue ειναι τετοιου τυπου...Απο την αλλη οταν μπαινω duo με κανα φιλαρακι(επιλεγω να πηγαινω duo με ατομα που ειναι bronze 3,4,5) ξαφνικα το team μας ειναι σκεπτομενο ξερει να κανει ganks υπαρχουν wards,map awareness,lane presence,possitioning skills....Κουφα πραγματα...

Δημοσ.

Εσυ με 0/11 η αλλη θες να κανεις μονος σου carry το game?Και γτ δεν την βοηθαγατε πολυ ποιο πριν feedarei,ισως να ηταν αλλιως το ολο πραγμα.Εκτος και αν ο καθενας παιζει για την παρτυ του.Ετσι δεν κερδιζοντε τα ranked.Και οπως βλεπεις ο sokratis και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειναι πολυ μεγαλυτερο επιπεδο απο οτι εμεις.

Γενικα μιλωντας τωρα.Δεν καταλαβαινω γιατι καποιους τους ενοχλει αυτο.Λες και ο sokratis και οι αλλοι οταν μπηκαν πρωτη φορα στο lol ηταν στα 1700-1800 ελο.Αυτοι δεν εχουν περασει τα ιδια για να φτασουν τοσο ψηλα δηλαδη?Ολα μελι γαλα τους πηγαν?Σταματηστε μερικοι να κλαιγεστε λοιπον και κοιταξτε να φτιαχνεται το match making σας και να γινεται καλυτεροι.Απλα τα πραγματα.Δεν γινεται να κερδιζουμε συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

απογοητευση τοσο οι EG οσο και ο Oce

Ο oce ειναι το πιο υπερτιμημενο mid που υπαρχει στο Lol.οταν το καταλαβει η ομαδα του τοτε κατι μπορει να κανουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...