Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok το εκανε 4-5 φορες.Πασσο then.Ελπιζω ο πονος σου να σταματησει :) Να πεισω καποιον και για ποιο πραγμα ακριβως?Συγγνωμη αλλα γινε ποιο συγκεκριμενος.Για παμε ξανα.1.Δεν με ενδιαφερει το boosting.2.Εχω φιλο σε diamond ο οποιος συμφωνησε στην αποψη οτι ειναι πιο ευκολα να ανεβεις οταν εισαι duo παρα solo queue.3.It s a game that i enjoy playing it.Αμα το εδινα το account για boost δεν θα υπηρχε λογος να παιζω.

Φυσικα duo ειναι πιο ευκολο να ανεβεις,δεν σημαινει ομως οτι solo δεν ανεβαινειςΠαιξε πιο επιθετικα ,μαθε και αλλους παικτες ,δες stream να κερδιζεις πιο ευκολα το lane σου.Και σε παρακαλω μην τα λετε αυτα για solo q και οτι δεν ανεβαινεις.Μετα οταν απανταω στα μυνηματας σας [που κανετε παραθεση δικο μου μυνημα,δηαλδη ρωτατε εμενα] ,βγαινουν μερικοι και με κραζουν οτι λεω οτι ειμαι pro[οτι το παιζω παικταρας και δειχνομαι] κτλ.Κατι που δεν το εχω κανει ποτε.Απλα πρσπαθω να σας πεισω οτι δεν υπαρχει αυτη η σαχλαμαρα με το elo hell.Αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα.

.Δεν θα παρω καποιου αλλο το acount,εχω παιξει 2-3 acount φιλων με 100% επιτυχια[τελευταιο του dkni,BRONZE].Οπως ειπα,οτι και να δειξεις ,οτι και να κανεις, η συμπεριφορα των ελληνων θα ειναι να σε λενε κωλοφαρδο,ή δεν ειχες τρολλς ή το ενα ή το αλλο.Κλασικα πραγματα.Βεβαιως ετσι δεν θα βελτιωθειτε ποτε.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φυσικα duo ειναι πιο ευκολο να ανεβεις,δεν σημαινει ομως οτι solo δεν ανεβαινειςΠαιξε πιο επιθετικα ,μαθε και αλλους παικτες ,δες stream να κερδιζεις πιο ευκολα το lane σου.Και σε παρακαλω μην τα λετε αυτα για solo q και οτι δεν ανεβαινεις.Μετα οταν απανταω στα μυνηματας σας [που κανετε παραθεση δικο μου μυνημα,δηαλδη ρωτατε εμενα] ,βγαινουν μερικοι και με κραζουν οτι λεω οτι ειμαι pro[οτι το παιζω παικταρας και δειχνομαι] κτλ.Κατι που δεν το εχω κανει ποτε.Απλα πρσπαθω να σας πεισω οτι δεν υπαρχει αυτη η σαχλαμαρα με το elo hell.Αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα.

.Δεν θα παρω καποιου αλλο το acount,εχω παιξει 2-3 acount φιλων με 100% επιτυχια[τελευταιο του dkni,BRONZE].Οπως ειπα,οτι και να δειξεις ,οτι και να κανεις, η συμπεριφορα των ελληνων θα ειναι να σε λενε κωλοφαρδο,ή δεν ειχες τρολλς ή το ενα ή το αλλο.Κλασικα πραγματα.Βεβαιως ετσι δεν θα βελτιωθειτε ποτε.

φιλε μου αναφερεσαι σε οτι να ναι.Δεν ειπα εγω κατι για elo hell .Επισης δεν ειπα οτι αμα δεν ειναι καλος καποιος δεν θα ανεβει.Απλα θα παρει περισσοτερο καιρο.Μαθετε να διαβαζετε πρωτου να απαντησετε αυταρχικα.Ποτε ειπα οτι δεν θα ανεβει καποιος αμα ειναι καλος?Επισης το τουπε σου στο σχολιο πριν απο αυτο ειναι ανευ προηγουμενου.Ειπα εγω οτι πηρες το account σου στα 1700 ελο ?Κοιτα να απαντας σε οτι λεω και οχι σε κατι που δεν εχει ειπωθει ποτε και επινοεις ο ιδιος .Σε παρακαλω μην εισαι τοσο προκλητικος γιατι κανεις τον αλλον να μην θελει καν να σου ανταποκριθει.Κουβεντα κανουμε οχι λεκτικη επιθεση.

Δημοσ.

μας δουλευεις ρε φιλε

.Το κανω καθαρα για να τον διαψευσω στην αποψη που διατυπωσε του οτι "Αμα αξιζεις ακομη και μονος σου θα ανεβεις".Στο bronze δεν ισχυει αυτο.Οταν στο 60% των παιχνιδιων τουλαχιστον εχεις ειτε afk ειτε feeder ειτε απλο troll δεν μπορεις παντα να το κανεις carry το game.

Πιστεψε με solo queue ειναι σχεδον αδυνατο να περασεις σε silver εκτος αμα εισαι duo

ΤΟ σχεδον αδυνατον τι ειναι?Φυσικα και μιλας για ελο hell ,και τια τρολλς και noobs.Κια σου απανταω σε αυτο μιας και παραθετεις το μυνημα μου.Απανταω καθαρα σε αυτα που γραφεις[οπως πως γιεντε να ειναι καποιος 1700+ οταν ειαν ισχεδον αδυνατον να βγεις απο bronze].

Επισης πρκλητικος?Σε τι?Μαλλον δεν θελεις απαντησεις.ΟΠοτε σε παρακαλω μην παραθεσεις ξανα μυνημα μου αν ουτε καν δεχεσαι απαντηση.

Δημοσ.

μας δουλευεις ρε φιλε

.Το κανω καθαρα για να τον διαψευσω στην αποψη που διατυπωσε του οτι "Αμα αξιζεις ακομη και μονος σου θα ανεβεις".Στο bronze δεν ισχυει αυτο.Οταν στο 60% των παιχνιδιων τουλαχιστον εχεις ειτε afk ειτε feeder ειτε απλο troll δεν μπορεις παντα να το κανεις carry το game.

Πιστεψε με solo queue ειναι σχεδον αδυνατο να περασεις σε silver εκτος αμα εισαι duo

ΤΟ σχεδον αδυνατον τι ειναι?Φυσικα και μιλας για ελο hell ,και τια τρολλς και noobs.Κια σου απανταω σε αυτο μιας και παραθετεις το μυνημα μου.Απανταω καθαρα σε αυτα που γραφεις[οπως πως γιεντε να ειναι καποιος 1700+ οταν ειαν ισχεδον αδυνατον να βγεις απο bronze].

Επισης πρκλητικος?Σε τι?Μαλλον δεν θελεις απαντησεις.ΟΠοτε σε παρακαλω μην παραθεσεις ξανα μυνημα μου αν ουτε καν δεχεσαι απαντηση.

Eγω παιζω solo bronze!!! :) Aν καταφερω και ανεβω σε silver θα το πω εδω!! χεχε

Δημοσ.

μας δουλευεις ρε φιλε

δεχομαι την οποιαδηποτε απαντηση χωρις τονους ειρωνειας.Το σχεδον για να στο εξηγησω καλυτερα εννοω οτι για να νικησεις σολο queue ο παραγοντας της τυχης(κατα ποσο θα εχεις παιζτες στην ομαδα σου που εχουνε το στοιχειωδες skill) ειναι μεγαλυτερος απο τα παρπανω division.Και φυσικα αμα χασω καποιο game θα φταιω και εγω.Ισως λιγοτερο ισως περισσοτερο απο αλλους.Οταν μου λες ''Εμενα μου τα δωσανε στα 1700 ελο τα account μου?'' ναι εισαι προκλητικος.Γιατι αντι να δωσεις μια εμπεριστατωμενη απαντηση ειρωνευτηκες με τουπε και μαλιστα αστοχα γιατι εγω δεν ειπα οτι δεν ανεβηκες μονος σου εκει που εισαι.

Eγω παιζω solo bronze!!! :) Aν καταφερω και ανεβω σε silver θα το πω εδω!! χεχε

i am bronze 4 and proud of it ! :)

Δημοσ.

Την προιγουμενη εβδομαδα ειχα πεσει στο bronze III

Χτες ανεβηκα στο bronze II και ολο χαρα πηγα να παιξω να συνεχισω το ανεβασμα!

τελικα ξαναπεσα στο bronze III

και δεν εφταιγα καν, στα 3 παιχνιδια τα δυο ειχαμε afk...

• Like 1
Δημοσ.

Οταν θα φατε ban με τα boosting θα κλαιτε ομως

Αφηστε τις χαζομαρες λοιπον και ανεβειτε μονοι σας μεχρι εκει που αξιζει ο καθενας

Απαγορεύεται να σε "μπουστάρουν";

(Δεν το ρωτάω ειρωνικά)

Δημοσ.

Ναι.Μόνο duo επιτρέπεται. Αλλά δε θα βρεις πολλούς diamond να κάνουν duo μαζί σου γιατί όσο να ναι είναι ένα ρίσκο (για το δικός τους account)

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το αναφερει ρητα πουθενα αλλα περιπου τον Νοεμβρη ειχανε φυγει μαζικα ban για elo boosting 

Τα sites με διαφημισεις για elo boosting ειχανε ξεφυγει 

Και hacks υπαρχουν και elo boosters και τα παντα , αλλα δεν εχει νοημα ετσι , στο τελος θα καταληξεις να παιζεις καπου που δεν ανηκεις και σταδιακα θα φτασεις εκει που πραγματικα μπορεις να παιζεις

Δημοσ.

Eγω προχθες καταφερα να ανεβω bronze ii και σημερα επαιξα 2 games και τα εχασα.Στο 3 και φαρμακερο που πιστευα πως αν εχανα θα επεφτα μπηκα με draven solo top και smite φυσικα καταλαθος.Ευτυχως το team ηταν καλο και μ εφυγε το αγχος!! :) Ειναι αμα σου τυχει.Μερικες φορες και η τυχη παιζει τον ρολο της!! :)

Δημοσ.

Elo Hell και μαλακίες...

Είμαι Silver I και ξεκίνησα τα ranked στο preseason του Season 3. Αργά (λόγω ωρών δουλειάς) αλλά σταθερά ανεβαίνω.

Και όταν βλέπω stream όπως του Voyboy και καταλαβαίνω πόσο νιώθουν μερικοί τα mechanics, αντιλαμβάνομαι πολύ καθαρά γιατί μερικοί είμαστε silver-gold και άλλοι είναι platinum-challenger.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το αναφερει ρητα πουθενα αλλα περιπου τον Νοεμβρη ειχανε φυγει μαζικα ban για elo boosting 

Τα sites με διαφημισεις για elo boosting ειχανε ξεφυγει 

Και hacks υπαρχουν και elo boosters και τα παντα , αλλα δεν εχει νοημα ετσι , στο τελος θα καταληξεις να παιζεις καπου που δεν ανηκεις και σταδιακα θα φτασεις εκει που πραγματικα μπορεις να παιζεις

Καλά ρε παιδί μου, εντάξει, δε μιλάμε για την ηθική ικανοποίηση του πράγματος.Αυτή πρέπει να θεωρείται, πιστεύω, δεδομένη για έναν μέσο λογικό άνθρωπο όταν προέρχεται μόνο από ίδια προσπάθεια.Απλά δεν το είχα συναντήσει κάπου, δε με είχε απασχολήσει κιόλας για να πω και την αλήθεια, και μου φάνηκε λίγο περίεργο να θεωρείται δηλαδή κάτι παραπλήσιο με το cheating ας πούμε.Τέλος πάντων.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...