nrkmaiden Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δε μπορω να καταλαβω τι εννοεις με τον ορο fake??
Tobajara Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Έτσι για πλάκα, ένα screenshot από το tier 1 του league μου. Μη σπρώχνεστε παιδιά, όχι συνωστισμός...
aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εκανε update για να μπει μαλλον το skin της soraka και τωρα σκαλωμα
ssns Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Να θες να πας jungle wu να εχεις ηδη τα spells και να σου crasharei ο client.Να μπαινεις μεσα να βλεπεις οτι εισαι draven με smite.Να σου λενε report να τους λες οτι crashare o client.Να σε στελνουν top εναντιον olaf και να εισαι 2/1 και οι αντιπαλοι να κανουν surrender στο 20"!!!!
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 με στέλνουν mid γιατί είναι 2 δυάδες φίλοι. πάνε top / bot αντίστοιχα. εγώ έχω ad yi και μου την λένε ότι δεν έχω ιδέα γιατί δεν παίζω ap yi και ότι θα failarw στο mid, πάω mid, κάνω 24-6 και παίρνω το παιχνίδι. Με λένε στο τέλος "noob καλά που σε είπαμε τι έκανες" και δεν με έκανε κανένας vote από την ομάδα μου και πήρα 3 honored opponent κάπου εκεί, κάνεις track τις ip τους, πας και τους βάζεις το κεφάλι στην οθόνη την ώρα που τους γ@#%@#% τ@#% @#%@#%@#%@#% και το @#%^#@% που @#%#@%#@%@%#@#%
aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 με στέλνουν mid γιατί είναι 2 δυάδες φίλοι. πάνε top / bot αντίστοιχα. εγώ έχω ad yi και μου την λένε ότι δεν έχω ιδέα γιατί δεν παίζω ap yi και ότι θα failarw στο mid, πάω mid, κάνω 24-6 και παίρνω το παιχνίδι. Με λένε στο τέλος "noob καλά που σε είπαμε τι έκανες" και δεν με έκανε κανένας vote από την ομάδα μου και πήρα 3 honored opponent κάπου εκεί, κάνεις track τις ip τους, πας και τους βάζεις το κεφάλι στην οθόνη την ώρα που τους γ@#%@#% τ@#% @#%@#%@#%@#% και το @#%^#@% που @#%#@%#@%@%#@#% Εδώ κράτος δεν φτιάξαμε οι Ελληνες, περιμένεις 5αδα(random) στο lol και να υπάρχει αλληλοσεβασμός και συνεργασία; Κλασσικά φαινόμενα στο lol. Εγώ απλά όταν πάνε να με τρελάνουν τους τρελαίνω.
jonakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οτιδηποτε με πολυ ad και attack speed σε late game ,μπορει να κανει solo baron. ουτε καν lategame.στο 25 σολαρεις με jax εχωντας botrk,gunblade warmogs zephyr.Παρεπιτοντως μια διλικη προκληση.Θελεις να σου δωσω τον κωδικο μου να δεις μεχρι που μπορεις να φτασεις το account?Εγω μεχρι bronze II πηγα μονο με solo queue και ανεβοκατεβαινω ολη την ωρα.Στην εβδομαδα αυτη επεσα bronze 5 και χθες ανεβηκα bronze 4.Πιστεψε με solo queue ειναι σχεδον αδυνατο να περασεις σε silver εκτος αμα εισαι duo.Στο λεω εμπειρικα.Ολα αυτα παντα με φιλικη προθεση και φυσικα αμα θελεις
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οταν θα φατε ban με τα boosting θα κλαιτε ομως Αφηστε τις χαζομαρες λοιπον και ανεβειτε μονοι σας μεχρι εκει που αξιζει ο καθενας
jonakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Οταν θα φατε ban με τα boosting θα κλαιτε ομως Αφηστε τις χαζομαρες λοιπον και ανεβειτε μονοι σας μεχρι εκει που αξιζει ο καθενας Δεν με ενδιαφερει το boosting.Το κανω καθαρα για να τον διαψευσω στην αποψη που διατυπωσε του οτι "Αμα αξιζεις ακομη και μονος σου θα ανεβεις".Στο bronze δεν ισχυει αυτο.Οταν στο 60% των παιχνιδιων τουλαχιστον εχεις ειτε afk ειτε feeder ειτε απλο troll δεν μπορεις παντα να το κανεις carry το game.Αλλα ακομη και στην απιθανη περιπτωση του να ηθελα οντως boosting μπορουσα να δωσω το account σε εναν φιλο που ειναι diamond και να τελειωνει το θεμα μπαμ μπαμ.Ασχετα που η riot δεν μπορει να banαρει το account μου.Δεν ξερει ποιος ειναι πισω απο την οθονη Εν πασει περιπτωσει δεν ειναι εκει το θεμα μου και πιστευω εγινα κατανοητος
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω οτι πειθεις κανεναν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αποδειξη αυτου που λεει ο Σωκρατης αφου ηδη το εχει κανει 3-4 φορες Μερικα απο αυτα που ακουγονται στο thread αυτο με κανουν να ποναω πραγματικα...
dNt^ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εκανε update για να μπει μαλλον το skin της soraka και τωρα σκαλωμα Αν την ώρα που στο έχει βγάλει αυτό, πληκτρολογήσεις "thereisnourflevel" (χωρίς τα " ") τότε θα σου ενεργοποιήσει το start button.
jonakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω οτι πειθεις κανεναν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται αποδειξη αυτου που λεει ο Σωκρατης αφου ηδη το εχει κανει 3-4 φορες Μερικα απο αυτα που ακουγονται στο thread αυτο με κανουν να ποναω πραγματικα... Ok το εκανε 4-5 φορες.Πασσο then.Ελπιζω ο πονος σου να σταματησει Να πεισω καποιον και για ποιο πραγμα ακριβως?Συγγνωμη αλλα γινε ποιο συγκεκριμενος.Για παμε ξανα.1.Δεν με ενδιαφερει το boosting.2.Εχω φιλο σε diamond ο οποιος συμφωνησε στην αποψη οτι ειναι πιο ευκολα να ανεβεις οταν εισαι duo παρα solo queue.3.It s a game that i enjoy playing it.Αμα το εδινα το account για boost δεν θα υπηρχε λογος να παιζω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν με ενδιαφερει το boosting.Το κανω καθαρα για να τον διαψευσω στην αποψη που διατυπωσε του οτι "Αμα αξιζεις ακομη και μονος σου θα ανεβεις".Στο bronze δεν ισχυει αυτο.Οταν στο 60% των παιχνιδιων τουλαχιστον εχεις ειτε afk ειτε feeder ειτε απλο troll δεν μπορεις παντα να το κανεις carry το game.Αλλα ακομη και στην απιθανη περιπτωση του να ηθελα οντως boosting μπορουσα να δωσω το account σε εναν φιλο που ειναι diamond και να τελειωνει το θεμα μπαμ μπαμ.Ασχετα που η riot δεν μπορει να banαρει το account μου.Δεν ξερει ποιος ειναι πισω απο την οθονη Εν πασει περιπτωσει δεν ειναι εκει το θεμα μου και πιστευω εγινα κατανοητος Οτι πεις,μαλλον και εμενα με ανεβασε καποιος αλλος ,μιας και 2 acount μου ειναι πλατ.Κατι θα ξερεις ομως και εσυ.Βλεπεις εγω δεν ξεκινησα και τα 2 acount απο τα 1100 ελλο,μου τα εδωσαν ετοιμα στα 1700.Φιλε μου μαθε το παιχνιδι να γινεις καλυτερος,οταν γινεις θα ανεβεις ,απλα πραγματα.Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Είναι επίσης πιο εύκολο να ανέβεις αν είσαι πραγματικά καλός. Αλλά αυτό ξέχασε να στο αναφέρει ο φίλος σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις