nrkmaiden Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν θυμάμαι πότε έγινε αλλά νομίζω ο alex ich έκανε ένα instant-triple και μετά quadra με kassadin. Με το που το είδα εκείνη τη στιγμή είπα wtf? Btw, δοκιμάζω solo baron με διάφορους champions τώρα τελευταία. Τελευταία μου προσπάθεια ήταν με caitlyn (επιτυχία ). Για πείτε κανένα champion που κάνατε solo τον baron εκτός των συνηθισμένων (yi,trynda κλπ.) jax,
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Οτιδηποτε με πολυ ad και attack speed σε late game ,μπορει να κανει solo baron.
bele Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 solo baron μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε..κυριολεκτικα οποιοσδηποτε ακομα και οι ap .πριν λιγες μερες δοκιμασα σε custom solo baron με veigar ..φυσικα με κανα 800 ability και spell vamp
ssns Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δεν θυμάμαι πότε έγινε αλλά νομίζω ο alex ich έκανε ένα instant-triple και μετά quadra με kassadin. Με το που το είδα εκείνη τη στιγμή είπα wtf? Btw, δοκιμάζω solo baron με διάφορους champions τώρα τελευταία. Τελευταία μου προσπάθεια ήταν με caitlyn (επιτυχία ). Για πείτε κανένα champion που κάνατε solo τον baron εκτός των συνηθισμένων (yi,trynda κλπ.) Αυτο λες. Brozne ii επιτελους και ανεβαινουμε.Ειχα problems net στο τελευταιο promotion που ημουν μιας και ημουν 1-1 και μπηκα με σκορ 2/9 κατα μας!!Ημουν με alistar support.Τελικα το νικησαμε και το κατα χαρηκα!!!
Tobajara Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Και το'ξερα ότι θα στράβωνε η σημερινή μέρα...Τέλος πάντων, αύριο θα ρεφάρουμε.
ssns Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια ο client μου κρασαρει συνεχεια χωρις λογο και τα dc στα games πανε συννεφο.Ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.Το εχεις αλλος μηπως?
Razor911 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο greek - chat στον σερβερ του EUNE ?
Tobajara Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καιρό είχα να νιώσω τέτοιο τρόμο σε παιχνίδι. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου το επόμενο teamfight ουσιαστικά κερδίζει το ματς, έχω πλακωθείνα τρέχω πάνω κάτω και να βάζω συνέχεια wards (είμαι Leona), από την άλλη ομάδα είναι δεν ξέρω και εγώ πόσα άτομα με oracle, κυνηγιόμαστε από turret σε turret και από θάμνο σε θάμνο, η Nidalee τους μας έχει αλλάξει τα φώτα στα ακόντια και η Lux μας αμολάει stun όπου βρει, και σε μια στιγμή εγώ και ο αντίπαλος Jax ερχόμαστε μούρη με μούρη σε ένα θάμνο. Ίσα που προλαβαίνω να ρίξω το πρώτο stun, πέφτουν όλοι πάνω μου, ίσα που προλαβαίνω να σκάσω το ulti μου και βλέπω την MF μας να έχει έχει ανοίξει το δικό της ulti. ΕΞΩ από το teamfight. Όταν ξανάνοιξα τα μάτια μου κάπως είχαμε κερδίσει και σπρώχναμε, τελικά τους σπάσαμε το Nexus και δεν έπαθα εμβολή.
dNt^ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καιρό είχα να νιώσω τέτοιο τρόμο σε παιχνίδι. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου το επόμενο teamfight ουσιαστικά κερδίζει το ματς, έχω πλακωθείνα τρέχω πάνω κάτω και να βάζω συνέχεια wards (είμαι Leona), από την άλλη ομάδα είναι δεν ξέρω και εγώ πόσα άτομα με oracle, κυνηγιόμαστε από turret σε turret και από θάμνο σε θάμνο, η Nidalee τους μας έχει αλλάξει τα φώτα στα ακόντια και η Lux μας αμολάει stun όπου βρει, και σε μια στιγμή εγώ και ο αντίπαλος Jax ερχόμαστε μούρη με μούρη σε ένα θάμνο. Ίσα που προλαβαίνω να ρίξω το πρώτο stun, πέφτουν όλοι πάνω μου, ίσα που προλαβαίνω να σκάσω το ulti μου και βλέπω την MF μας να έχει έχει ανοίξει το δικό της ulti. ΕΞΩ από το teamfight. Όταν ξανάνοιξα τα μάτια μου κάπως είχαμε κερδίσει και σπρώχναμε, τελικά τους σπάσαμε το Nexus και δεν έπαθα εμβολή. μήπως το τράβαγες και σε replay?
Swimmer21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δειτε πως ξεφυγε η Shyvana.. δειτε το fullscreen!
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτη η καινουργια ρε παιδια η quinn, δεν ειναι πολυ μα πολυ fake? Εχω καιρο να δω καλο ηρωα να βγαινει απο τα παρασκηνια. Την εχουν και 7800.... ελεος λεμε, ουτε τσαμπα.
afentiko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς fake; OP; Broken; Όλοι οι ήρωες στην αρχή όταν βγαίνουν είναι broken και στο επόμενο patch τρώνε nerf και επειδή δεν είναι αρκετό τρώνε και στο μεθεπόμενο. Νταξ καλή είναι, το μόνο nerf που προβλέπω να τρώει είναι στο cd του Ε ίσως και του Q. Επίσης δυνατό nerf στο botrk (όπως είχα πει) αν και πάλι παραμένει καλό απλά δε θα το κάνουν rush για πρώτο item γιατί πλέον είναι αρκετά ακριβό και early game δε θα προσφέρει τίποτα. Παρόλα αυτά παραμένει must buy για τους auto attackers αλλά λίγο αργότερα στο game. (αν συνεχιστεί αυτό το hype προβλέπω να nerfάρουν και το %hp που κόβει)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτη η καινουργια ρε παιδια η quinn, δεν ειναι πολυ μα πολυ fake? Εχω καιρο να δω καλο ηρωα να βγαινει απο τα παρασκηνια. Την εχουν και 7800.... ελεος λεμε, ουτε τσαμπα. την επόμενη βδομάδα πέφτει κανονικά στα 6300
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ε ναι... ετσι εγινε και με τον θεριστη, αλλα θα συνεχισω να την θεωρω χοντροfake ηρωα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις