dNt^ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Χαμένο ranked εξαιτίας ενός Έλληνα jungler που από το 1ο μέχρι το 20 λεπτό ήταν afk και μετά feedare σαν τρελός. Duo adc + supp με ένα φίλο. Εγώ Graves αυτός Nunu εναντίων quinn + zyra. 15/6/13 το τελικό μου score και το χάσαμε εξαιτίας του Jungler Xin που feedare την Akali τους.Εν το μεταξύ, γίνεται teamfight και γινόμαστε double ace. Εγώ έχω ψοφίσει πρώτος γιατί η αντίπαλη ομάδα με έκανε focus και δεν είχα καθόλου κάλυψη. Τέλος πάντων, πεθαίνω εγώ και μετά από 5-10 δεύτερα πεθαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι σε double ace κατάσταση. Τα minions τους μας σπάνε όλα τα turret και εγώ προλαβαίνω και βγαίνω λίγα δευτερόλεπτα πριν μας σπάσουν nexus. Κάνω ένα epic defence και το γλυτώνω με 100 hp περίπου. Εκεί είπα "Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να το κερδίσουμε. Πόσες φορές έχει γίνει αυτό σε άλλους, γιατί όχι και σε μας;" Δυστυχώς, μέχρι να κάνω εγώ defend το nexus μας οι αντίπαλοι είχαν έρθει και το επόμενο teamfight το χάσαμε. 3 Honorable Opponent μόνο και μόνο για το defend που έκανα :/ Αλλά το θέμα μου είναι. Γιατί να μπεις στο game αν είναι να κάτσεις afk; Και επόμενη ερώτηση, γιατί να κάνεις ντου σε 4 αντιπάλους που είναι το διπλάσιο level από σένα αντί να κάτσεις να farmareis και να ανεβείς level? Όταν βλέπεις και σε ρίχνει 2 hit ο άλλος γιατί πας πάνω του ρε γαμώ;
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ξεκινάω παιχνίδι, κάνει ο άλλος 4v5 gg και μπαίνει afk. Αυτά συμβαίνουν. Χωρίς λόγο το παλικάρι ούτε μπινελίκι τίποτα. Απλά το δήλωσε και πήγε afk. Τι ψάχνεις. Παίξε για να μάθεις το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. 1
XMorsX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αφου λεει ο καθενας τον πονο του, θα ποσταρω και εγω τον δικο μου. Κυριαρχουσαμε εντελως πλην του top early-mid game, οι ομαδικες ηταν δικες μας, σε καποια φαση ειχα 11-0 με Vi. Μεχρι που αποφασιασν οι αλλοι να κανουν αμανιες, ενας ενας ψοφος στις ομαδικες κτλ και χασαμε. Εχω πολυ καιρο να παιξω τοσο καλα jungle. Αλλα αυτο δεν εφτασε. Με ενοχλει ισως περισσοτερο οτι πηρε elo ο αντιπαλος malzahar που το γλεντουσαμε ολο το game.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μα + εσύ είσαι λάθος. 3 assist ρε φίλε; Έλεος βοηθάμε και ολας δεν σκοτώνουμε και πόσο μάλλον με vi.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αφου λεει ο καθενας τον πονο του, θα ποσταρω και εγω τον δικο μου. Κυριαρχουσαμε εντελως πλην του top early-mid game, οι ομαδικες ηταν δικες μας, σε καποια φαση ειχα 11-0 με Vi. Μεχρι που αποφασιασν οι αλλοι να κανουν αμανιες, ενας ενας ψοφος στις ομαδικες κτλ και χασαμε. Εχω πολυ καιρο να παιξω τοσο καλα jungle. Αλλα αυτο δεν εφτασε. Με ενοχλει ισως περισσοτερο οτι πηρε elo ο αντιπαλος malzahar που το γλεντουσαμε ολο το game. Αποτι βλεπω πρεπει να χασατε τα παντα,dragon turrets barons,μιας και η αντιπαλη ομαδα ειναι πολυ μπροστα.Επιπλεον το ad carry του εχει 4κ gold παραπανω [περιπου 1.5 item ].Αυτο μετραει παρα πολυ μιας και ειναι η πιο σημνατικη θεση στο λολ.Επισης ο fizz με αυτο το build δεν παει πουθενα. 2
XMorsX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 To ξερω παιδες, η ηττα δεν ηρθε εντελως σαν κεραυνος εν αιθρια. Οντως ειχαμε feedera yorick (απεναντι σε πανθεον και ενω τον βοηθουσα, failer), leona που εκανε bad calls και ειχα μαζεψει εγω τα kills (δεν τα εκλεβα, δημιουργουσα καταστασεις και εκανα πιο πολυ dmg). Αλλα early-mid game ειχαμε map-control, ειχαμε σβησει με τον fizz τον μαλζ και πηραμε 2-3 δρακους. Η mf δεν φαινοταν παρολο που ηταν παντα καλοφαρμαρισμενη. Η διαφορα στα χρηματα ηταν υπερ μας και ειχαμε το προβαδισμα. Απλως αποφασισαν οι δικοι μου οτι ηταν πολυ ευκολο το παιχνιδια και αρχισαν αν κανουν τις γνωστες αμανιες: 1v5, initiate χωρις να ειμαστε ολοι μαζι, ντου στον ψοφο για το kill και τα σχετικα. Με λιγα λογια throw. Εκει απογοητευεσαι, οταν βλεπεις οτι οι δικοι σου δεν ειναι ικανοι να εκμεταλλευτουν το πλεονεκτημα που τους δινεις. Στην εικονα φαινεται μονο η κατρακυλα. Πηρανε baron, ο fizz ενιωσε την αναγκη να κανει initiate ενω ειχαν baron buff και μετα εχασε το νοημα του το παιχνιδι.
stergem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παίδες παίζω 1 χρόνο.πόσο ελο θα πρέπει να είμαι πιστεύετε ???(για να ξέρω αν θα πρέπει να αισθανομε άσχημα με τον εαυτό μου)
javavall Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Παίδες παίζω 1 χρόνο.πόσο ελο θα πρέπει να είμαι πιστεύετε ???(για να ξέρω αν θα πρέπει να αισθανομε άσχημα με τον εαυτό μου) Είναι όλα σχετικά. Εξαρτάται από το πόσο παίζεις, άμα το παίρνεις σοβαρά ή εντελώς for fun κτλ. ps: Τελικά ο kungen ανέβηκε gold tier. Άντε να δούμε μέχρι που θα φτάσει. Μπράβο του, μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες κατάφερε να φτάσει εκεί που δεν μπορούμε να φτάσουμε μερικά άτομα που παίζουμε 2 χρόνια. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από javavall
Alt3rnative Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλημερα!Να κανω μια ερωτηση θελω παιδια!Υπαρχει καποιο site που μπορω να δω αναλυτικα τι ρολο μπορει να παιξει ο καθε champion που ειναι καλυτερος κτλ;Μεχρι στιγμης κοιταζω μονο το mobafire δεν εχω βρει κατι αλλο!Επισης πχ πως πρεπει να ειναι το set up μιας ομαδας, ποιος πρεπει να παει bot η top με ποιον κτλ!Οντας καινουριος θα με βοηθουσε να διαβασω πεντε πραγματα!
dNt^ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 lolpro , mobafire, εχει πολλους οδηγους. ^^ solomid.net
bost7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καποιος που παιζει kassadin καλα να μου κανα τιπ.. ?
XronisR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καποιος που παιζει kassadin καλα να μου κανα τιπ.. ? Δεν χρειαζεται tips αυτος ο παιχτης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις