Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μετά από 5-6 promotion series (πάλι) φτάσαμε plat 2  :mrgreen: . Αλλά το τραίνο δε σταματά εδώ. Επόμενη στάση plat 1  B)

5-6 promote,ωραιος,εχει πεσει λιωσιμο.Τι champ mainαρεις

Δημοσ.

Εεε τώρα που είναι η αρχή του 6μήνου και δεν έχουμε εργασίες ναι. Μετά μπορεί να μη παίξω για μέρες. Κυρίως jungle. Δε μπορώ να πω ότι mainάρω κάποιον αλλά τώρα τελευταία παίζω πολύ vi,noc(παλιότερα έπαιζα πιο πολύ cho,heca,lee).

Δημοσ.

Ρε στείλε κάνα μήνυμα στο support. Εμένα στα 75 LP μου δίνει +25 και πάω καρφί promotion series. Για ρώτα τους μήπως έχει γίνει καμιά μαλακία με το account σου.Να είσαι στα 95 και μετά να σου δίνει 1-2 πόντους μου φαίνεται πολύ παράξενο.

Δημοσ.

Ρε στείλε κάνα μήνυμα στο support. Εμένα στα 75 LP μου δίνει +25 και πάω καρφί promotion series. Για ρώτα τους μήπως έχει γίνει καμιά μαλακία με το account σου.Να είσαι στα 95 και μετά να σου δίνει 1-2 πόντους μου φαίνεται πολύ παράξενο.

Απο τα 80 κ πανω μου εδινε 2-3

Σε καθε παιχνιδι , ειδικα μετα απο τα 90 δεν εδινε πανω απο 2 

Ε δεν γινεται να κερδισω 10 παιχνιδια συνεχομενα απο τους 85 LP για να φτασω στο promotion

Δημοσ.

Απο τα 80 κ πανω μου εδινε 2-3

Σε καθε παιχνιδι , ειδικα μετα απο τα 90 δεν εδινε πανω απο 2 

Ε δεν γινεται να κερδισω 10 παιχνιδια συνεχομενα απο τους 85 LP για να φτασω στο promotion

Αυτό συμβαίνει γιατί το παιχνίδι θέλει να σιγουρέψει ότι αξίζεις να φτάσεις στο promotion και να ανέβεις tier. Το ότι το afentiko παίρνει τόσα πολλά LP πιστεύω πως έχει να κάνει με το MMR του το οποίο θα είναι ήδη πολύ καλό. Όσο συνεχίζεις να νικάς δηλαδή (βελτιώνεις το ΜΜR), θα παίρνεις και περισσότερα LP.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι στα 89 παιχνίδια με +7 νίκες (48 - 41, σχεδόν 54% ratio) και πήρα 25 και 28 LP στα δύο τελευταία ματς. Νομίζω πρέπει να στείλεις ένα mail στη Riot, 2 LP στη νίκη είναι γελοίο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί το παιχνίδι θέλει να σιγουρέψει ότι αξίζεις να φτάσεις στο promotion και να ανέβεις tier. Το ότι το afentiko παίρνει τόσα πολλά LP πιστεύω πως έχει να κάνει με το MMR του το οποίο θα είναι ήδη πολύ καλό. Όσο συνεχίζεις να νικάς δηλαδή (βελτιώνεις το ΜΜR), θα παίρνεις και περισσότερα LP.

Το ξερω οτι ειναι για αυτο αλλα ενταξει καπου κατανταει γελοιο

Το να πρεπει να κερδισω 10 παιχνιδια απο τα 80 LP και μετα ενω μεχρι τα 80 να θελω 4 game ε δεν μπορει να γινεται

@Τοbajara Δεν εχει νοημα να στειλω ticket , δεν ειμαι στα ιδια LP πλεον , αν φτασω ξανα κ ισχυει το ιδιο θα το κοιταξω

Δημοσ.

@Τοbajara Λιγότερα LP θα παίρνεις όταν είσαι στην κορυφή του tier σου και πας για promotion, δε λέω γενικά να παίρνεις τόσο λίγα LP όπου και να βρίσκεσαι. Πάντως και εμένα τα 2-3 per win μου φαίνονται πολύ λίγα αλλά δεν έχω παίξει σε division 1 για να επαληθεύσω το πόσα LP παίρνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω οτι ειναι για αυτο αλλα ενταξει καπου κατανταει γελοιο

Το να πρεπει να κερδισω 10 παιχνιδια απο τα 80 LP και μετα ενω μεχρι τα 80 να θελω 4 game ε δεν μπορει να γινεται

@Τοbajara Δεν εχει νοημα να στειλω ticket , δεν ειμαι στα ιδια LP πλεον , αν φτασω ξανα κ ισχυει το ιδιο θα το κοιταξω

Ακου τι θα κανεις.Ειχε ενα φιλος το ιδιο προβλημα.Προσπαθησε να βρεις ναν φιλο σου με μνεγαλυτερο ελο να παιξετε μαζι,duo q δηλαδη.,παιξαμε ενα ματς μαζι και του εδωσε +20.Απο εκει και περα ξεκωλησε και του εδινε +20 σε σολο.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...