Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πωπω όλη μέρα down ο σερβερ σήμερα,μου θυμίζει όταν ήμουν 18 χρονών και έπαιζα Lin c2 και συνέχεια έπεφτε.... δεν είναι επαγγελματικά πράγματα αυτά.

Δημοσ.

εμένα με έχει στο busy δε με αφήνει καν να μπω στην ουρά. μου φαίνεται ώρα για λίγο world of tanks...

Δημοσ.

Είναι σχεδόν Official οτι το παρατάω (Στο βαθμό που έπαιζα τουλάχιστον). Άντε να παίρνουν σειρά και άλλα games που περιμένουν υπομονετικά στο ράφι.

Wish me luck.

Φτάνει με αυτό το καραγκιοζιλίκι. Ενάμιση χρόνο σχεδόν παίζω και τα προβλήματα είναι ΜΟΝΙΜΑ. Κάποτε ο launcher, τώρα οι servers.. μετά το lag.. ε αστο διάλο βασικά. Και όχι δεν είναι free game. Έχω δώσει πάνω απο 100ευρώ στο κωλοπαίχνιδο μέχρι τώρα. Η πιπίλα του free τέλειωσε.

Να πιάσω να χιλιαρίσω το brotherhood πχ και άλλα άπειρα games που τα έχω μισοαφημένα για τη μ@λακία.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=259896

Boom here i present Server,The Disconector!

Passive: Every time a new player attepmts to connect, server adds +15 minutes to the Que.

[Q] Steal: Every time a player buys RP, Server becomes immune to upgrades. Whenever an upgrade is blocked this way, Riot gains 500 Gold and Server dies.

[W] No Forgiveness: Server uses his latency to manipulate the battlefield. He pings out each enemy player one by one (+15% latency for each consecutive hit) til Server claims ultimate victory. Losses are not forgiven.

[E] Boost: Server uses 4 IP boosts to calm down friendly and enemy players.

[R] (Ultimate) 'Work': Server gains the ability to work fine for thirty seconds. Cooldown: 1 week.

Δημοσ.

Είναι σχεδόν Official οτι το παρατάω (Στο βαθμό που έπαιζα τουλάχιστον). Άντε να παίρνουν σειρά και άλλα games που περιμένουν υπομονετικά στο ράφι.

Wish me luck.

Φτάνει με αυτό το καραγκιοζιλίκι. Ενάμιση χρόνο σχεδόν παίζω και τα προβλήματα είναι ΜΟΝΙΜΑ. Κάποτε ο launcher, τώρα οι servers.. μετά το lag.. ε αστο διάλο βασικά. Και όχι δεν είναι free game. Έχω δώσει πάνω απο 100ευρώ στο κωλοπαίχνιδο μέχρι τώρα. Η πιπίλα του free τέλειωσε.

Να πιάσω να χιλιαρίσω το brotherhood πχ και άλλα άπειρα games που τα έχω μισοαφημένα για τη μ@λακία.

Χώσεεεε!!!!

Δημοσ.

Και σκεφτείτε ότι με όλο αυτό το ανύπαρκτο support και το χάλι των servers, η κοινότητα του παιχνιδιού αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες.. Σκεφτείτε με support & promo αλά Starcraft 2 τι είχε να γίνει.. :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

δίνουν 550RP to every summoner who has logged in between 12:00 a.m. CEST on June 1st, 2011 and 11:59 p.m. CEST on June 23rd, 2011

και

Leaver amnesty from games going back to June 1st. Many disconnections weren’t your fault, and we don’t want unintended leaves to reflect negatively on you.

Δημοσ.

δίνουν 550RP to every summoner who has logged in between 12:00 a.m. CEST on June 1st, 2011 and 11:59 p.m. CEST on June 23rd, 2011

και

Leaver amnesty from games going back to June 1st. Many disconnections weren’t your fault, and we don’t want unintended leaves to reflect negatively on you.

Μια κουβέντα είναι αυτή. Τι να πούν και οι session closed και οι over9000 που δεν loggαραν καθόλου; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...