Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αστο αυτο το ζητημα, ποναει.

Οι περισσοτεροι θα σου πουνε οτι με main support δεν θα ανεβεις "ποτε".

Εγω διαφωνω, λες και αμα επαιρνα καποιον αλλο ρολο θα εσπερνα kills sony και ντε.

Υπαρχουν φορες που αν δεν ηταν το support να του δινει τα kills στο πιατο, το adc ακομα θα κοιταγε τα πουλακια.

"Παιξε mid ή adc να κανεις carry"

Σιγα! 

Ολοι οι κουβαλητες μαζεμενοι ειμαστε φαινεται.

Αnyways, η πιο εφικτη λυση ειναι να κανεις duo με καποιο adc που γνωριζεις και νιωθει.

-Συμβουλη δια στοματος Zahariel-

Btw 28 games εχεις ολα και ολα στο ranked, δωστου λιγο χρονο.

Κινητηρια δυναμη ενας τυπος που βρηκα τυχαια οπου ειναι main support. Ειναι Diamond III.

Απο τη season 2 παιζει μονο support.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και οι pros που παίζουν support στα tourns δεν παίζουν support όταν ξεκινούν ένα καινούριο account(smurf). Έχω δει σε πολλά streams (elementz, krepo και aphromoo πλέον) να παίζουν οτιδήποτε άλλο μέχρι να φτάσουν σε κάποιο Α ελο (συνήθως γύρω στο plat) και μετά αρχίζουν και παίζουν συνέχεια σε κάθε game support. Γιατί; Γιατί πιο πριν τα teams δε "νιώθουν" οπότε ένα καλό support πάει χαμένο. Μη περιμένετε να ανέβετε μόνο με support. (άμα πάτε duo με κάποιον που ξέρετε ότι το έχει οκ, εγώ μιλάω για solo queue)

Στα πρώτα πρώτα ranked games(ενός νέου account) είναι πολύ πιθανό να μην παίξει κανείς jungle και εσύ θες να κάνεις carry με support; :P  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Το OBS 1000 φορες καλυτερο απο το xSplit.. σοβαρα, το προγραμματακι ειναι πολυ μπροστα.. πλεον μπορω να streamαρω σαν ανθρωπος στα 60fps

Δημοσ.

Πωωω αυτο μετα λεφτα για ελο ειναι σα να κλεβεις εκλησσια. Με τετοιες τιμες αν χρεωνα θα ειχα λεφτα να παρω αμαξι.

Ειδικα μεχρι πλατινα που ειναι και ευκολο το ελο. Silver to plat παιζει να το κανω σε 3 καλες μερουλες.

Και αν μαιναρεις support διαβασε αυτα π εγραψα για τη ζαιρα μου που κουβαλαει.

Μερικες φορες ρε γαμωτο αισθανομαι οτι εχω γραψει διατριβες πανω σε ολα τα θεματα που εχουν συζητηθει εδω μεσα.

Και καθε φορα π γραφω wall of text αλλαζει θεμα. Και μετα ξανακανει το κυκλο και το ξανασυζηταμε απο την αρχη.

Οποιος κατσει και τα μαζεψει ολα αυτα εχει και ετοιμο βιβλιο. Θελω ποσοστα ε.

Α και, ΟΛΑ μου τα ποστ στο ινσομνια ειναι σε αυτο το θεμα. GG

A και μολις βρεθω πισω α ενα πισι ερχεται μεγαλο ραντ για το ελο κλπ, γτ τωρα ειμαι με το ταμπλετ κ υποφερω

Δημοσ.

Σήμερα έπαιξα 2 παιχνιδάκια,, λοιπόν.

1ο game ΕΛΛΗΝΑΣ: "Πρέπει να βγω, gl!"

2o game ΈΛΛΗΝΕΣ: 5-21 ο ένας, 6-17 ο άλλος...feeders του κερατά!

Πλέον όταν σε ρωτάνε, "from" καλύτερα να μην λέτε απο που είσαστε, είναι πραγματικά ντροπή...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το μαμημένο παιχνίδι δεν σέβεται κανείς μα κανείς τον συμπαίκτη του...μονόδρομος premade 5άδα και skype...

Όσον αφορά τα ranked (bronze) τα πράγματα είναι τραγικά, πλέον μπαίνω ΜΟΝΟ duo με ένα φιλαράκι που είναι silver 1 και νικάμε 2/3 παιχνίδια και σιγά-σιγα ανεβαίνω αν μπω μόνος θα χάσω 98% πιο σίγουρο πεθαίνεις.

Δημοσ.

Πωωω αυτο μετα λεφτα για ελο ειναι σα να κλεβεις εκλησσια. Με τετοιες τιμες αν χρεωνα θα ειχα λεφτα να παρω αμαξι.

Ειδικα μεχρι πλατινα που ειναι και ευκολο το ελο. Silver to plat παιζει να το κανω σε 3 καλες μερουλες.

Και αν μαιναρεις support διαβασε αυτα π εγραψα για τη ζαιρα μου που κουβαλαει.

Μερικες φορες ρε γαμωτο αισθανομαι οτι εχω γραψει διατριβες πανω σε ολα τα θεματα που εχουν συζητηθει εδω μεσα.

Και καθε φορα π γραφω wall of text αλλαζει θεμα. Και μετα ξανακανει το κυκλο και το ξανασυζηταμε απο την αρχη.

Οποιος κατσει και τα μαζεψει ολα αυτα εχει και ετοιμο βιβλιο. Θελω ποσοστα ε.

Α και, ΟΛΑ μου τα ποστ στο ινσομνια ειναι σε αυτο το θεμα. GG

A και μολις βρεθω πισω α ενα πισι ερχεται μεγαλο ραντ για το ελο κλπ, γτ τωρα ειμαι με το ταμπλετ κ υποφερω

εεεε εγω πρωτος ειμαι στα ποσοστα που εδωσα την ιδεα μετα εσυ,να εξηγιομαστε :D 

Δημοσ.

γαμωτο.δεν το ξερα.ενυγουει οσο αφορα το δικο μου account ανεβαινει.απο 800 ελο ειμαι στα 940 και απο bronze 5 ειμαι 3.Τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω μονος.Αμα θελεις να ανεβεις θα ανεβεις απλα πολυ δυσκολα.Βεβαια αυτο διαφερει απο ατομο σε ατομο.Πολλα τρολλια στο bronze παιδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...