Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To λινκ δουλευει μια χαρα.

https://support.leagueoflegends.com/entries/20183433-Improving-FPS

Οι drivers και το directX ειναι up tο date?

Μπορεί να προσπάθησε να του βγάλει την σελίδα στα ελληνικά. Καθώς, όμως, δεν υπάρχει βγάζει ένα error. 

Άμα βάλει αγγλικά, στην επιλογή γλώσσας που έχει, θα δουλεύει κανονικά το link. (Μου έχει τύχει και σε μένα από άλλο pc που είχε windows στα ελληνικά οπότε απο default άνοιγε έτσι τις σελίδες)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποσα θες για να με πας silver>platinum σε μια βδομαδα (EW). Δε κανω πλακα ουτε θελω να σε δουλεψω. Απλα επειδη μου ακουγεται λιγο παπατζα αυτο και επειδη εχω βαρεθει να κερδιζω 9/10 lane και να χανω 5/10 games (ειμαι κακος παικτης υποθετω) αν μπορεις να το κανεις μια 150αρα θα στην εδινα. Αν σου ειναι τοσο ευκολο νομιζω τσαμπα λεφτα θα ειναι για σενα απλα "παιζοντας" (και ειναι κ λιγο παραπανω απο τον εβδομαδιαιο μισθο).

Εδω είσαι Socratis, 

Δημοσ.

"Πρεπει να εισαι πολυ χαμηλο ελο για να τα λες αυτα"

"Σε μια εβδομαδα σου παω plat οποιο acount θες."

"Πηρα το acount του και κερδισα 9 απο τα 11 παιχνιδια."

Κερασάκι: "Παντα φιλικα στα λεω αυτα".

"Είσαι άχρηστος, όχι σαν εμένα που κάνω παπάδες, φιλικά έτσι;" Όχι, δεν είναι φιλικό αυτό το υφάκι.

Κούρασε λίγο. Το έχουμε ξαναπεί.

Οκ, τα σπας, το καταλάβαμε, ξεκαβάλα λίγο όμως.

Τα ποστς σου είναι επιθετικά στον άλλο και δεν νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνεις

και το κάνεις κατά λάθος. Το να συμπληρώνεις κάθε ποστ με "οκ, δεν μπορώ να κάνω

carry σε diamond όλα τα games, δεν είμαι ακόμα τόσο καλός", δεν αλλάζει κάτι, ίσα ίσα κάνει πιο προκλητικό το ποστ.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει elo hell δε σου δίνει το δικαίωμα να προσβάλλεις με το γάντι όποιον δεν είναι platinum.

Δώστε καμιά συμβουλή στον κόσμο αν θέλετε να τον βοηθήσετε πραγματικά, αλλά το ύφος 1000 καρδιναλίων και το πόσο εύκολα κάνεις carry ή πόσες νίκες πήρες με το account του φίλου σου δεν μας ενδιαφέρει. Φιλικά πάντα ε;

• Like 2
Δημοσ.

Arcanaloth, οι περισσότεροι που ειναι silver ¨η bronze δεν θέλουν συμβουλές. Θέλουν μαγικό ραβδάκι. Και όσο καιρό ακούμε για Elo hell Και κακούς συμπαίκτες ενώ αξίζουν κάτι παραπάνω , καταλαβαίνω τον έντονο κοφτό τόνο του Socratis.

Δημοσ.

παιδια εχω μια ιδεα!!μετα απο ολα αυτα τα ποστ και τις αποψεις να καθισει ενας να γραψει και ενα βιβλιο για το λολ.εε τοση αναλυση χαμενη να παει??

• Like 1
Δημοσ.

"Koulis , αυτος ο αγνωστος , η πορεια του προς το Challenger"

By Koulis Koularass

Τι 50 αποχρωσεις του γκρι κ μλκιες

Να τα best seller

• Like 4
Δημοσ.

Elo hell δεν υπαρχει και εχει δικιο ο Σωκρατης. Εκεινο που δε λεει να καταλαβει ουτε αυτος ουτε αλλοι pro's εδω μεσα ειναι οτι μπορει εγω να χρειαστω 500rankeds για να φτασω στο true elo μου κ καποιος αλλος λογω διαφορετικου main role ή τυχης στην αρχη ή οτιδηποτε μπορει να το φτασει στα 50.

Επειδη λοιπον εγω λεφτα εχω, skill θεωρω εχω για να σταθω σε οποιοδηποτε σοβαρο game, αλλα δεν εχω το χρονο να φτασω στο plat με 55-60% win ratio αν νομιζει οτι μπορει να με παει σε μια βδομαδα plat να αποδειξει κ οτι δε λεει πιπες κ να ευχαριστιεμαι κ γω τα games λιγο παραπανω η προταση ισχυει.

ΥΓ. Το "πιπες" δε πηγαινει στο skill του που πραγματικα πιστευω οτι δε χρειαζεται να αποδειξει οτιδηποτε απ τη στιγμη που το elo του μιλαει απο μονο του. Αλλα στο οτι ειναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ ευκολο και αποκλειστικα θεμα skill να φτασεις εκει.

Δημοσ.

Elo hell δεν υπαρχει και εχει δικιο ο Σωκρατης. Εκεινο που δε λεει να καταλαβει ουτε αυτος ουτε αλλοι pro's εδω μεσα ειναι οτι μπορει εγω να χρειαστω 500rankeds για να φτασω στο true elo μου κ καποιος αλλος λογω διαφορετικου main role ή τυχης στην αρχη ή οτιδηποτε μπορει να το φτασει στα 50.

Επειδη λοιπον εγω λεφτα εχω, skill θεωρω εχω για να σταθω σε οποιοδηποτε σοβαρο game, αλλα δεν εχω το χρονο να φτασω στο plat με 55-60% win ratio αν νομιζει οτι μπορει να με παει σε μια βδομαδα plat να αποδειξει κ οτι δε λεει πιπες κ να ευχαριστιεμαι κ γω τα games λιγο παραπανω η προταση ισχυει.

ΥΓ. Το "πιπες" δε πηγαινει στο skill του που πραγματικα πιστευω οτι δε χρειαζεται να αποδειξει οτιδηποτε απ τη στιγμη που το elo του μιλαει απο μονο του. Αλλα στο οτι ειναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ ευκολο και αποκλειστικα θεμα skill να φτασεις εκει.

Καλα οτι νανε,ποτε δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν,απλα μου την δινει λιγο οταν λετε οτι υπαρχουν τρολλς afk μονο στα  παιχνιδια σας και μονο στα χαμηλα ελο .Και δεν ειναι αυτο μονο,αλλα επιμενετε σε αυτο και δεν ισχυει.Ολα αυτα που ειπα για εμενα τα ειπα σαν παραδειγμα.Νομιζω καλυτερα να δωσω παραδειγμα εμενα παρα καποιον αλλο που δεν τον ξερετε.Και επισης το ξαναλεω,ειμαι μετριοτατος στο lol[αυτα για προ γελαω],το πλατ ΘΕΩΡΩ[ΕΓΩ] οτι δεν ειναι καλο elo.

Επισης για αλλη μια φορα.Αν παρω το acount σου θα εχω και ηττες,μπορει να εχω και ματς που δεν θα παιξω καλα,θα υπαρχουν ματς και 3v5.Αυτα τα ματς θα τα χασω,αλλα αν παιξω 15 ματς σε μια μερα[πες οτι λιωνω τοσο],το Max  να εχεις 5 ηττες σε αυτη την κακη μερα.Την επομενη αν παιζεις συνεχεια καλα ,μπορει να εχεις στα 15 ματς 3 ηττες μονο κτλ.Δεν προσπαθω να δειξω κατι σε καποιον το ποσο παικταρας ειμαι[Γιατι δεν ειμαι],απλα προσπαθω να δωσω παραδειγματα στο τι εχω δει τοσο καιρο που παιζω λολ,προσπαθω να βοηθησω.

Btw δειτε την season 2 στο Main μου.Εκει εμαθα να παιζω lol.Ειχα περιπου 200-300 ματς στα 1300-1400 ελο.Δεν μπορουσα να βγω με τιποτα απο αυτα τα ελο.Γιατι?Γιατι δεν ημουν τοσο καλος.Τελικα ομως επαιξα παρπανω παιχνιδια,και ακομα παραπανω,και ανεβαινα περιπου 100 ελο σε καθε 100 match ,μεχρι που εφτασα το max elo μου που ηταν 1800.Οταν μπηκε η σεζον 3 και με αυτα που ειχα μαθει απο την σεζον 3,καταφερα και εφτασα 2k ελο .Δεν αξιζα τοσο,και δεν αξιζω και τωρα τοσο,Αξιζω 1850-1900.

Επειδη ηθελα αομα ενα acount ,αγορασα ενα αλλο,εφτασα στο πλατ σε ελαχιστα παιχνιδια [ολο νικες και φοβερα σκορ]μεχρι τα 1840 elo που κολλησα εκει και δεν μπορουσα να ξεκωλησω[ακομα εκει ειμαι].Γιατι?Γιατι δεν μπορω παραπανω.

Δημοσ.

Βασικα εσεις που λετε οτι elo ειναι εως το που μπορεις να κανεις carry...στοιχηματιζω οτι δεν παιζετε main support.Εγω που εχω σαν main support οταν τυχω νορμαλ team ξεσκιζω...οταν τυχω με faila carry που πουσαρει χωρις last hits και δεν ακουει απο συμβουλες γιατι ειτε ειναι κωλοζωο ειτε δεν νιωθει...τοτε δεν θα failaro,απλα δεν θα κουβαλισω...

Νομιζω πως οσοι λετε για κουβαλημα κλπ εχετε κατα κυριο λογο σαν main,top ή mid.

Αρα ή θα μου δωσετε επιχειρηματα γιατι εχω αδικο σε αυτο που λεω....ή θα παραδεχτειτε οτι δεν σκεφτηκατε καν οτι υπαρχει και το support σαν main role.

Αν εχω αδικο ακουω συμβουλες για το πως να κουβαλισω games με support... (ακουγεται αστειο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...