nrkmaiden Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κοψε τον ηχο (disable game sound) καπου διαβασα οτι ΜΠΟΡΕΙ να ανεβου λιγο τα fps σου.Μη περιμενεις ομως μεγαλη διαφορα
javavall Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σαμονερς εχω ενα θεμα με τα fps οποιος μπορει ας βοηθησει.. Τρεχω το λολ σε ενα παλιο pc: Intel pentium 4 CPU 2.80GHZ , 1.5GB RAM, ATI RADEON X1950GT, Windows XP proffesional SP3. Τα fps μες το game ειναι περιπου 27-30 ,22-35 εκει.. με ολες τις ρυθμισεις στο very low και τις ρυθμισεις της ATI CCC επισης.. Υπαρχει καποιος τροπος να αυξηθουν τα fps? (τρεχω το λολ με game booster).. Ευχαριστω εκ των προτέρων.. Ούτε εγώ έχω δυνατό pc. Έχω την HD 4200 κάρτα, η οποία απ'οτι βλέπω είναι χειρότερη από την δικιά σου x1950gt , Στην χαμηλότερη ανάλυση έχω ~100 fps, με όλα τα settings στο low. Ενώ στην 1600x900, στην οποία παίζω έχω ~50 fps. Φαντάζομαι έχει κάνει αυτά: vertical sync off, fps benchmark κτλ. Να βάλεις την 7770 σε αυτό το pc δεν θα το συνιστούσα καθώς θα είναι bottleneck to υπόλοιπο σύστημα.
sistah Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Διαβασε εδω μπας και βοηθησει καθολου.Εαν στα fights εχεις 30fps τοτε εισαι "καλα".Επισης παιζει ρολο και η αναλυση που παιζεις.
Pa0ki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το max που πιάνω είναι 15fps και το λιγότερο που έχει φτάσει είναι 5fps Πώς να ανέβεις division μετά 2
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σαμονερς εχω ενα θεμα με τα fps οποιος μπορει ας βοηθησει.. Τρεχω το λολ σε ενα παλιο pc: Intel pentium 4 CPU 2.80GHZ , 1.5GB RAM, ATI RADEON X1950GT, Windows XP proffesional SP3. Τα fps μες το game ειναι περιπου 27-30 ,22-35 εκει.. με ολες τις ρυθμισεις στο very low και τις ρυθμισεις της ATI CCC επισης.. Υπαρχει καποιος τροπος να αυξηθουν τα fps? (τρεχω το λολ με game booster).. Ευχαριστω εκ των προτέρων..κοψε εντελως τα shadows και βαλτα ολα στο low. Μονο την αναλυση κρατα σε native της οθονης σου
dNt^ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το max που πιάνω είναι 15fps και το λιγότερο που έχει φτάσει είναι 5fps Πώς να ανέβεις division μετά Ε ντάξει πας καμιά μέρα σε internet cafe να το κάψεις και τσουπ! ανέβηκες Εγώ πάω από ~60 fps σε 140 κάθε δευτερόλεπτο Αλλά δεν έχω καλή σύνδεση και δεν μπαίνω πολλά ranked μην αποσυνδεθεί και τρέχω μετά
Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ε ντάξει πας καμιά μέρα σε internet cafe να το κάψεις και τσουπ! ανέβηκες Εγώ πάω από ~60 fps σε 140 κάθε δευτερόλεπτο Αλλά δεν έχω καλή σύνδεση και δεν μπαίνω πολλά ranked μην αποσυνδεθεί και τρέχω μετά Nα ειχανε τα fps και καμια σχεση με την συνδεση σου καλα θα ηταν Εκτος αν εσυ εννοεις το ping
tntdynamite23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Διαβασε εδω μπας και βοηθησει καθολου. Εαν στα fights εχεις 30fps τοτε εισαι "καλα". Επισης παιζει ρολο και η αναλυση που παιζεις. Δεν μου το ανοιγει το λινκ. Τα εχω ολα στο very low χωρις shadows , χωρις vsync, benchmark, σε αναλυση 1280χ720.. στα team fights πεφτει στα 20-22 εχω κανει τα παντα αλλα δεν ανεβαινουν τα ριμαδια! Γνωρίζει κανεις ρυθμισεις στο ATI Catalyst Control Center για περισσοτερα fps?
sistah Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 To λινκ δουλευει μια χαρα.https://support.leagueoflegends.com/entries/20183433-Improving-FPSΟι drivers και το directX ειναι up tο date?
Zahariel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αχ μακαρι να ημουν στο Darius sharks. Εκεινπ χαιρομουνα που ημουν Annie's chosen που ειναι απο τα καλυτερα π εχω δει παω διαμαντι και βλεπω teemo's hurricane! Nooooooo
Tobajara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 KAI Teemo ΚΑΙ Hurricane? Ο Θεός σε έφτυσε... Από την άλλη όχι δε θες να είσαι σε Silver Division όπως και να το λένε .Το μόνο που ελπίζω είναι ένα καλό σερί ώστε να βρεθώ περίπου στις +15 νίκες πάνω από ήττες και να φτιάξει το matchmaking.
jim777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που λεω ειναι οτι κανει λαθος ο φιλος,και δεν υπαρχει ελο hell ,απλα ειναι κακος παικτης.Και δεν το ειπα ετσι απλα,εκανα παραθεση το μυνημα του που μου απαντησε.Nevermind who cares. Ποσα θες για να με πας silver>platinum σε μια βδομαδα (EW). Δε κανω πλακα ουτε θελω να σε δουλεψω. Απλα επειδη μου ακουγεται λιγο παπατζα αυτο και επειδη εχω βαρεθει να κερδιζω 9/10 lane και να χανω 5/10 games (ειμαι κακος παικτης υποθετω) αν μπορεις να το κανεις μια 150αρα θα στην εδινα. Αν σου ειναι τοσο ευκολο νομιζω τσαμπα λεφτα θα ειναι για σενα απλα "παιζοντας" (και ειναι κ λιγο παραπανω απο τον εβδομαδιαιο μισθο).
nrkmaiden Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Με 150 παιρνεις καινουριο account plat.
dNt^ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Nα ειχανε τα fps και καμια σχεση με την συνδεση σου καλα θα ηταν Εκτος αν εσυ εννοεις το ping Όχι, ping έχω σταθερά κάπου στα 90 εκτός και αν η σύνδεση αρχίσει τα τρελά που φτάνω 500 . Btw, μια φορά το έφτασα 17000 Fps πάνω κάτω κάθε 1 δευτερόλεπτο Το κακό είναι πως για να παίξω game πρέπει να είναι μεσημέρι (που συνήθως δεν έχω όρεξη/θέλω να φάω) ή βράδυ μετά τις 12 Μάλλον τότε δεν είναι πολύς κόσμος στο δίκτυο (Του λέω να βάλει κωδικό και δεν με ακούει ο φίλος που έχει την σύνδεση)
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Με 150 σε πάω και γώ (η σου βρίσκω πολλά άτομα να το κάνουν) Αλλα προφανώς αστειεύεσαι. You'd better be. edit: Επίσης είναι κρίμα οι άλλοι 9 στα μερικές δεκάδες games που θα παίξεις για να πάς στο κανονικό σου elo απο κει και πέρα. Γιατί δε μιλάμε για silver 2 ->gold που είναι μικρή διαφορά αλλα για silver ?? ->plat που είναι χάος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις