SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σωκρατη, με ολο το συμπαθειο και χωρις να εχω κατι μαζι σου, στα τελευταια ποστ σου το μονο που γραφεις ειναι: οτι εισαι 1800elo, οτι κανεις ευκολα carry, οτι πας σε μια βδομαδα τα χαμηλα elo accounts σε diamond, οτι εισα στο paltinum και προσπαθεις να φτασεις diamond και φυσικα οταν ρωτησει καποιος κατι, η απαντηση σου παντα ειναι: Ποσο elo εισαι? Kαι μπραβο σου για ολα αυτα, αλλα τα ειπες μια φορα, φτανει. Νο hate plox. Αυτο που λεω ειναι οτι κανει λαθος ο φιλος,και δεν υπαρχει ελο hell ,απλα ειναι κακος παικτης.Και δεν το ειπα ετσι απλα,εκανα παραθεση το μυνημα του που μου απαντησε.Nevermind who cares.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που λεω ειναι οτι κανει λαθος ο φιλος,και δεν υπαρχει ελο hell ,απλα ειναι κακος παικτης.Το elo hell ζει και βασιλευει, απλα εσυ δε το γνωρισες ποτε, γενηθηκες μεσα στα σαλονια και την πολυτελεια του silver και πανω
trolaro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οταν ειναι να ανεβεις division πρεπει να κερδισεις 2 απο τα 3 Οταν ειναι για tier πρεπει να κερδισεις 3 απο τα 5 Μάλιστα και εάν κάνεις leave sto pick, σου βαζουν X εκει που λεει best of 3 ?
Tobajara Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, σταματάει η σειρά και πρέπει ν ξαναμαζέψεις 100 LP. Το πού θα σε βάλει εξαρτάται από τα αποτελέσματά σου, το win/lose ratio και το αν έχεις πολλές νίκες - ήττες πρόσφατα, αλλά σίγουρα πάνω από 60 LP.
nrkmaiden Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το elo hell ζει και βασιλευει, απλα εσυ δε το γνωρισες ποτε, γενηθηκες μεσα στα σαλονια και την πολυτελεια του silver και πανω ELO HELL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CARRY KAI ΠΑΝΩ.- Εκει ολα σ φταινε leaver afk trolls. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το elo hell ζει και βασιλευει, απλα εσυ δε το γνωρισες ποτε, γενηθηκες μεσα στα σαλονια και την πολυτελεια του silver και πανω Εχεις δικιο φιλε Βλεπεις και το main μου εγω το πηρα φτιαγμενο,ή το αλλο acount που ηταν στην αρχη 1180 ηταν plat,.Κατι θα ξες και εσυ. ELO HELL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CARRY KAI ΠΑΝΩ.- Εκει ολα σ φταινε leaver afk trolls. Πισυτεω τα ειπες ολα.
Alchemist` Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gXLJ1eh2L4Y Κάτι τέτοιο μου θυμίζει η όλη φάση στο thread 1
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 πειτε ενα καλο build για jax http://www.solomid.net/guides.php?g=10154-dyrus-jax-build-guide Τελευταια μοδα τα top / jungle φτιαχνουν sunfire-warmogs --> health stacking metagolems 1
afentiko Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ένα θέμα με τα qualify series εγώ. Πάντα θέλω πάνω από 3 για να περάσω και μόλις περάσω είμαι στο επόμενο qualify όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά κολλάω εκεί για πόσο.
Tobajara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Silver! Το League μου έχει το πιο γελοίο όνομα που θα μπορούσε (Darius' Sharks, ούτε καν Fizz ή Nautilus) και η ακολουθία ήταν νίκη - νίκη - ήττα - νίκη. Πάμε για gold τώρα!
tntdynamite23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σαμονερς εχω ενα θεμα με τα fps οποιος μπορει ας βοηθησει.. Τρεχω το λολ σε ενα παλιο pc: Intel pentium 4 CPU 2.80GHZ , 1.5GB RAM, ATI RADEON X1950GT, Windows XP proffesional SP3. Τα fps μες το game ειναι περιπου 27-30 ,22-35 εκει.. με ολες τις ρυθμισεις στο very low και τις ρυθμισεις της ATI CCC επισης.. Υπαρχει καποιος τροπος να αυξηθουν τα fps? (τρεχω το λολ με game booster).. Ευχαριστω εκ των προτέρων..
XMorsX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σαμονερς εχω ενα θεμα με τα fps οποιος μπορει ας βοηθησει.. Τρεχω το λολ σε ενα παλιο pc: Intel pentium 4 CPU 2.80GHZ , 1.5GB RAM, ATI RADEON X1950GT, Windows XP proffesional SP3. Τα fps μες το game ειναι περιπου 27-30 ,22-35 εκει.. με ολες τις ρυθμισεις στο very low και τις ρυθμισεις της ATI CCC επισης.. Υπαρχει καποιος τροπος να αυξηθουν τα fps? (τρεχω το λολ με game booster).. Ευχαριστω εκ των προτέρων.. Aλλαξε την καρτα γραφικων με μια 7770 των 100 ευρω.
ssns Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Aλλαξε την καρτα γραφικων με μια 7770 των 100 ευρω. Πως να την αλλαξει αν δεν την υποστηριζει η μητρικη?
tntdynamite23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Με αυτη τη καρτα δηλαδη δεν ανεβαινουν παραπανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις